ΕΠΑΡΓΥΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Reaction score
14.909
Απάντηση: ΕΠΑΡΓΥΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

O.K..σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..

Reaction score
14.909

ηθελα να πω με 3 pin με 3 βησματα ...

Reaction score
14.909

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...τελικα ηρθε το καλωδιο, καλη κατασκευη θα ελεγα,,το εστησα και οντος ειχε διαφορα..να πω την αληθεια αρκετη διαφορα κιολας..εσφιξε ο ηχος , λεπτομερια,εικονα κ.τ.λ.π..ελεγα θα εχει καποια ,αλα αυτο παραεχει..πραγματικα δεν το περιμενα..

Reaction score
14.909

Να εισαι καλα σε ευχαριστω

I

iason

Guest

Τελικά εγώ φίλε μου δεν κατάλαβα !!!!Τί είναι τα καλώδια Via blue η κάτι άλλο;

Reaction score
14.909

φιλε ιασονα δεν θελω να σε βαλω στην μπρηζα να τα παρεις...απλα εμενα μου εκατσαν..απο τα μαυρα που ειχα μου ακουγονται καλυτερα..και τα αγορασα χωρις πολυ ψαξιμο..στο λεω αυτο γιατι δεν ειμαι κανενας ειδικος πανω στα καλωδια ουτε εχω εμπειρια με αλαγες καλωδιων..συγουρα με ψαξιμο θα βρεις καλυτερα με τα ηδια χρηματα..εχει ατομα εδω μεσα που μπορουν να προτεινουν κατι καλυτερο γιατι εχουν εμπειρια πανω στο θεμα..

Reaction score
8
Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.ελεος πια.Ακουστε ρε παιδια λιγο μουσικη.Απο ολους εσας γνωριζει κανεις την διαταξη των οργανων στην σκηνη?

Reaction score
5
Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.ελεος πια.Ακουστε ρε παιδια λιγο μουσικη.Απο ολους εσας γνωριζει κανεις την διαταξη των οργανων στην σκηνη?
Τι ειδος, ποια εποχη και (αν υπαρχει) με ποιον μαεστρο και θα σου πω...

Reaction score
7.998
Ποιά σκηνή; Στο θέατρο της Δευτέρας είμαστε; Τα όργανα δεν διατάσσονται ούτε κάθονται. Θα κάτσει το μπουζούκι; Το κλαρίνο; Το βιολί; Το λαούτο; Το ντέφι; Jamais. Γυρνούν ανάμεσα στον κόσμο!!!

Reaction score
169
To θέμα είναι να την ξέρεις ή να την ακούς?

Reaction score
8
Λεβεντες μου αν εχετε εμπειρια συναυλιωνθα καταλαβετε τι λεω και γιατι το λεω.Σε διαφορετικη περιπτωση μην ασχολεισθε με το αντικειμενο.Ειναι κριμα και αδικο νασπαταλατε τον χρονο σας.
To θέμα είναι να την ξέρεις ή να την ακούς?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Λεβεντες μου αν εχετε εμπειρια συναυλιωνθα καταλαβετε τι λεω και γιατι το λεω.Σε διαφορετικη περιπτωση μην ασχολεισθε με το αντικειμενο.Ειναι κριμα και αδικο νασπαταλατε τον χρονο σας.
βρε δεν εχουμε εμπειρια, μονο για τα πανηγυρια, τα live κλπ ειμαστε!

Εμποροπανηγυρεις κ τετοια! Ποντιακα, βλαχικα, αντε κ καμια ζεμπεκια κ κανα τσιφτετελι!

Για υτο δεν παιδευομαι σου λεω, .....χαλαρα...μη σπαταλαω κ χρονο...!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead