Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Reaction score
110
... και δυό κουβέντες εκτός θέματος...

Εδώ βλέπετε το σύστημα που ήταν στημένο στο δωμάτιο του avsite...

... δηλαδή πικάπ, λαμπάτο ενισχυτή, ντακ και πλέυερ (και phono κάπου κρυμμένο από πίσω).Το πλάνο είναι κοντινό και δεν φαίνονται τα ηχεία του petermeni, εντάξει. Το πικάπ ανήκει σε νιόπαντρο ερωτευμένο ("έλα μωρέ, κόπηκε ο ιμάντας, εντάξει, θα πεταχτώ μέχρι τον Ορφέα να πάρω έναν, πώς κάνετε έτσι. Έλα μωρέ, έχει σπάσει το πιάσιμο του βραχίονα, σιγά το πράμα"...)

...κι εδώ βλέπετε το σύστημα που ήταν στημένο στο δωμάτιο του aca...

... δηλαδή λάμπα κι ένα dac με λαπιτόπ - ούτε καν μακμπουκ. Και μας έχουν πρήξει ότι το βινύλιο έτσι, και το βινύλιο αλλιώς, και είναι ανώτερο απ' όλα, και δε συμμαζεύεται. Όχι για να μη λέτε μερικοί - μερικοί ότι είμαστε οισωπαιδοτική και ψηχρή πσηφειακί. Άντε!

Μετά απ' αυτό, όλα τα περιμένω. Έχει γούστο να κάνει ο κου-φου πραξικόπημα και να αναλάβει τη γενική διαχείριση του αβεκλύμπ, και να αρχίσει να στρώνει καλώδια παρέα με τον ear...

Θερμές ευχαριστίες στον petermeni (dac ηχεία), τον takis6c33 (ενισχυτής) και τον καπετάν Κίτσο (πικάπ) για την προθυμία και την προαίρεση, τέλος πάντων για όλα. Δεν ήταν καθόλου λίγα και καθόλου αυτονόητα.
Ρε Κώστα ξέραμε ότι θα έχετε το διπλανό δωμάτιο και θα βάλετε τα δυνατά σας για να έχετε ένα καλό σύστημα (λάμπα-πικάπ) και σίγουρα το στήσατε πολύ καλά, οπότε εμείς επίτηδες στήσαμε αυτό το vintage... για να μη σας στεναχωρήσουμε και μετά ποιος σε σταματάει εσένα... πάντως καλά περάσαμε και το σύστημα μας καλά έπαιζε και τα κρασιά μας ήπιαμε με τους φίλους από το AvSite... και του χρόνου...

Reaction score
3.967
Πες...
Eίναι πολλά Κώστα, αφορούν:
- το "στήσιμο" των συστημάτων, διότι παρά τα προβλήματα των χώρων η περιποίησή τους (των χώρων) επιβάλλεται για την αποδοτικότερη-απολαυστικότερη αναπαραγωγή. Ο τρόπος είναι γνωστός και "ζμπρώχνει" τους πολλούς να φροντίσουν το δικό τους χώρο.

- στοχευμένο στήσιμο δωματίων, δηλαδή "ενότητες" που παράγουν κάποιο αποτέλεσμα και προσφέρουν "ιδέες" στους επισκέπτες. Άν τα φορτώνεις όλα σε ένα δωμάτιο, χάνεται η επαφή με το "μοναδικό", με την "πρόταση".
Αυτό το όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, επι χι αριθμό δωματίων δημιουργεί παζάρι. Το χαη εντ οφείλει να μην είναι παζάρι αλλά πανηγύρι.

- ενημέρωση για τη φιλοσοφία των μηχανών και για τις πιθανές καινοτομίες ή βινταζολαγνείες ή..ή..η...

- σαφέστερη πολιτική τιμών-προσφορών-εγγυήσεων-δόσεων-μεταφοράς

- ενημέρωση χωρίς παρωπίδες (ζητάω πολλά??)
Δεν συνεχίζω για τους εμπόρους. Οφείλουν να εξελίσσουν χρόνο με το χρόνο τον τρόπο παρουσίασης της πραμάτειας τους και να θετικοεκπλήσσουν.

Πολλή δουλειά χρειάζεται βέβαια και μια μερίδα του κοινού8-)

Reaction score
3.967
Πριν αναφερθώ στα Grim, xωρίς να προβάλω τη γνώμη μου σαν σημαντική για τις επιλογές των άλλων, δεν γίνεται να μην πω για:
- λαμπάτο επίτευγμα Τακούλη στο περίπτερό μας, πρέπει να ακουστεί σε σωστό σύστημα επιτέλους!!!
- ο SPL-Stavros+Michael, είχαν ωραίους συνδυασμούς. Τόχουν ξανακάνει και θα το ξανακάνουν. Πάνε πακέτο τα ηχεία τους με τα ηλεκτρονικά τους, μην προσπερνάτε αυτή την παράμετρο, εσείς θα χάσετε!!!
- Βιργίλιος, φίλος και χαλαρός πάντα, έστησε 2 μπράντες που μάλλον τα καταφέρνουν καλά στο δέσιμό τους!!
- Neat XLS, ουρέ τιν τούτ? Ωραία ισορροπία, τραγανό ψηλα, γούσταρα!!
- Μιχάληδες (ΜF kai Scale) με όρεξη και μηχανήματα-φετιχ!! Μπράβο!
- Πόσα περίπτερα είχε ο Ορφέας???
- συστηματάρα στους ΑΚΑΔΕΣ!!! (χε χε χέ)
- Όμορφα τα μεγάλα Wilson και τα Focal, ακουστικά ήθελαν πολύ δουλειά, ηχεία φτιαγμένα απο ανθρώπους που ξέρουν να φτιάχνουν ηχεία.

Σε ότι δεν αναφέρομαι δεν σημαίνει ότι μου ήταν αδιάφορο ή τσακώθηκα μαζί του!!!!:D

Reaction score
3.967
Πσσσ, το ξέχασα, ανεπίτρεπτον!!

Λοιπόν: δωμάτια με κεμπαριλίκι να ούμε και γκλαμουργιά, Κόγιας άρχοντας προσηλωμένος στην ύλη!!
Να μπαλαμουτιάζει, να πιέζει, τοκ-τοκ τα καπλαμαδόξυλα, μπαγκ-μπαγκ τα πολύτιμα μέταλλα, άη να το σηκώσουμε και λίγο, να βάλουμε χέρι και απο κάτω...απόλαυση!!!

Θέλω βίντεο όταν βγαίνει με καινούργια γκόμινα...θέλω λέω!!!:dance2::dance2::dance2:

Reaction score
3.967
Το βραδάκι για τα Grim, έτσι με είπε ο Χατζηαντιπρόσωπος, αλλοιώς δε θα με πλερώσει..;)

Να περιμένω και τον προβοκατοροσκυλοκουαντογιατρο μπας και βγεί απ΄τη σπηλιά και γράψει!!:welcome:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
πρεπει να ανοιξω θεμα με τιτλο-----γιατι ολοι ακουμε ΤΟΣΟ διαφορετικα?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.987
Ε όχι και διαφορετικά! Συζητούσα με εκθέτη, και μου είπε, "τί γίνεται εδώ ρε! Όλοι μου ζητούν να παίξω jazz"...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
εγω παλι που δεν καταλαβαινω καλα καλα αυτα που γραφουν εδω? πρεπει να διαβασω συλλαβιστα το ποστ 3-4 φορες, για να καταλαβω τις πολυσυνθετες λεξεις κλπ.

γκρικλισοαγγλικοχωριατικα, ενα τετοιο πραμα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ε χμ, διαφωνώ. Ατελής είναι ο α(νεκ)παίδευτος υποδοχεύς των αισθήσεων...
Να φέρω ένα παράδειγμα πολύ κατανοητό .
Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο το βλέπουν όλοι σαν κόκκινο με μικροδιαφορές .Αν κάποιοι το βλέπουν κίτρινο ,πορτοκαλί η άσπρο υπάρχει σοβαρό θέμα με την όραση τους .Σωστά ;:sneaky:

Reaction score
460
Κυριακο τα ηχεια λογο κοστους και βασικα λογο ονοματος επρεπε και πρεπει να παιζουν καλα.
Σιγουρα τα δωματια αυτα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι καλυτερα απο πολλους ιδιωτικους χωρους.
Στην εκθεση δεν επαιξαν σωστα,και εαν αναλογιστουμε και το κοστος ολου του σεταπ.............(κρινω το συνολο αυτη την στιγμη,και οχι μεμονωμενα τα ηχεια).
Τι να πουμε τωρα οτι τα wilson δεν ειναι καλα!
Ειναι και παραειναι καλα ηχεια αλλα εχουν ,μαλλον, καποιες ιδιαιτεροτητες που δεν προεβλεψαν οι εγκαταστατες.
Τωρα περι ηχοχρωματων θα ελεγα οτι ο καθε ενας απο εμας εχει τις ιδιαιτεροτητες του.
Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα wilson αλλα δεν ειναι τα ηχεια που θα μπορουσα να ζησω μαζι τους.
Ελπιζω να μην τα συγκρινεις με τα δικα σου θηρια εεε???:smile:
Αλλο αυτο και αλλο τα δικα σου,μερα με νυχτα η διαφορα,και η τιμη βεβαια!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Να περιμένω και τον προβοκατοροσκυλοκουαντογιατρο μπας και βγεί απ΄τη σπηλιά και γράψει!!:welcome:
Τα έχει γράψει αλλού .
Εδώ περιμένει να γίνει της κακιάς κυρίας πρώτα

Reaction score
877
Πάντως από όσα διαβάζω έχω πειστεί 100% οτι η ακοή είναι η ατελέστερη των αισθήσεων .:O_o:
δεν είναι αυτό βρε Μάνε... δεν είναι αυτό...
είναι η γλώσσα των εξωτικών τροπικών πουλιών των διαδρόμων που κελαηδάνε με αυθάδεια και έπαρση, πειστικά πολλές φορές θα ομολογήσω, προσπαθώντας να μας πείσουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά απ' αυτά που εμείς οι ίδιοι ακούμε και βλέπουμε...

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος