Y
Yiannis_B
Guest
Εννοώ ότι αν παίζει κάτι 3 φορές πάνω από τα λεφτά του και κοστίζει Α χρήματα, τότε στα 3Α χρήματα, κάτι άλλο θα παίζει στην χρηματική κατηγορία 9Α. Πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι αυτή η διατύπωση?κανενα hard feeling αλλα πραγματικά δεν καταλαβα τι εννοεις!

) νομιζω πως μου εκαναν αρκετα θετικη εντυπωση τα ηχεια κορνας της εκθεσης μιας και ηταν τα μονα ( εκτος των DIY fostex με το λενκο πικαπιο.. τα οποια δεν παιζανε ασχημα παρεπιπτοντος). Λοιπον οι μεγαλες κορνες το Σαββατο παιζανε πολυ απαλα πραγματα ... Holiday και δεν μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση.. χθες ομως παιζανε δυνατα και νομιζω πως ηταν αυτο που περιμενα να ακουσω απο κορνες. Ισως λιγο κουραστικα ηχεια για πολυωρες ακροασεις αλλα για εμενα ηταν απο τα πιο καλοακουστα και εντυπωσιακα ηχεια της εκθεσης. Στο δωματειο των Τσακιριδης και της 2 μερες που περασα πρεπει να πω πως δεν ενθουσιαστικα απο τον ηχο. Δεν ξερω αν φταιγανε τα ηχεια η τα κομματια που παιζανε αλλα μου φανηκαν πολυ ουδετερα και αχρομα ολα τα ακουσματα.Στο δωματιο με τα Bryston δεν θυμαμαι πως παιζανε και τι παιζανε καν αφου ειχα χαζεψει με τους τελικους. Αλλο ενα ζευγαρι ηχειων που μου αρεσε πολυ ηταν στο δωματιο νομιζω του Ορφεα??Ζωντανος ηχος! Ας με διορθωσει ο φιλος Κοτσιδης γιατι καναμε μαζι το τουρ! Επισης τα μονιτορ της lipinski τα θεωρω ιδανικα για παραγωγες αλλα οχι για ακουσμα μουσικης, το ακουσμα θελει χρωμα ! χεχε!