εντυπωσεις απο το χωρο του βαγγελη λαμπρου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Κει λοιπον στην εκεθση ο βαγγελης και η τιμ του εδωκαν ρεστα.
Σε μια εποχη που μονο η μνημη μας εχει αναμνησεις απο μεγαλη εικονα , (πανε ποσα χρονια?)
ο βαγγελας εστησε μια ονειρομηχανη που η φωτεινοτητα της και μονο ,ακομα μου κοκινηζει τα ματια μου.
Η ποιοτητα καλυτερη απο οτι εχουν δει ποτε τα ματια μου.
Τι και αν εχουμε βαθεια κριση,
τι και αν ηταν αιρεση για καποιους
τι και αν ο διπλανος (δεν θυμαμαι ποιος ) καλυπτοταν απο τα μπασα του βαγγελα ,
εκανε πραξη κατι το εξωπραγματικο, σου τα ειπα πριβε,
τα γραφω και τωρα.
Κοινο ισως να μην υπαρχει,
βροντοφωναξες ομως παρον , κοντρα σε καθε πεισμα.
Πανεξυπνο μασκιν και γενικα εικονα βγαλμενη απο το πιο τρελλο μας ονειρο.
Ευχομαι να εχουμε αυτην την εικονα σπιτι μας σε 4-5 χρονια.
οσο για τον ηχο ο ds κελαιδουσε αναλογα.
Βαγγελη ευχομαι να συνεχισει να γινεται εκθεση , και να μας δινεις αφορμες για ωραια ονειρα.

Reaction score
5.614
Σημαντικό στοιχείο που αναφέρθηκε στην παρουσίαση είναι ότι τα main της Triad είναι κομμένα από τη μάνα τους στα 80Hz.
Δεν το γνώριζα αυτό.

Μου άρεσε πολύ το κεντρικό. Έδενε και με τα main πολύ καλά. Όσο μπορούσα να καταλάβω γιατί ήμουν κοντά στην πόρτα λόγω πολυκοσμίας.

Ποια μοντέλα ηχείων της Triad έπαιζαν; Τα Platinum;

Reaction score
15.548
παντα ο Βαγγος ειναι τουμπανο οπτικοακουστικος....

εκεινος ομως πρεπει να προσεχει....:)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Βρε! έσωσε την έκθεση, αλλιώς θα λεγόταν AUDIO SHOW, και τι μου λέτε εμένα τώρα! :D:D:D

Reaction score
8.349
εξαιρετικη παρουσιαση και δουλεια απ ολες τις πλευρες,ευγε στον Βαγγο,το Μανωλη και την ομαδα,Το δωματιο Κυριακη απογευμα ηταν φουλ,χωρις καρεκλα ελευθερη και ορθιους οσους χωρουσαν,ελπιζω ναταν ετσι ολες τις ωρες,γιατι το αξιζε η προσπαθεια ολων.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Η αίσθηση και το αποτύπωμα του κινηματογράφου εχουν διαμορφώσει τη παρουσία μου απο πολύ μικρό.
Θυμάμαι ήμουν μαθητής γυμνασίου και μάζευα το χαρτζιλίκι μου για "σινεμά".
Και δεν εχω ξεχάσει κανένα απο εκείνα τα blockbuster που ειχα δει με γουρλωμένα μάτια.

Τα χρόνια πέρασαν αλλά ο κινηματογράφος με την υπερβολή του πρόλαβε να με χαράξει.
Κάτι που με έκανε να συγκρουστώ χίλιες φορές και άλλες τόσες να το μετανιώσω.
Όλοι όσοι με γνωρίζουν καλά εχουν καταλάβει πόσο μ' αρέσουν οι μικρές και οι μεγαλες υπερβολές και με συγχωρούν προκαταβολικά.
Οσοι δεν με ξέρουν πιστεύουν χίλια-δύο πράγματα για μένα.

Για να το "διακεδάσω" όμως και να μην αυτο-συγκινηθώ...ίσως για αυτό στην έκθεση κουβαλήσαμε τόσο φως, τόσο χρώμα και τόσο ήχος.
Ήθελα να βρούμε πάθος για να βρεθεί η αφορμή για το τέλειο έγκλημα ! Όσο για τους συνεργούς μου, τους ξέρετε ήδη και τους ευχαριστω συνέχεια.
Μανώλης, Δημήτρης, Σταύρος, Πάνος, Ειρήνη...και από κοντά και το έτερον ήμισυ η Μιμίκα μου.

Φυσικά "Τέλειο" δεν ήταν το έγκλημα, αλλά τους χρειάστηκε και 3 μέρες για να μας πιάσουν.....

Η συμμετοχή ηταν πολύ μεγάλη και η προσέλευση πέραν του αναμενόμενου για τις προσδοκίες μου, σε μια έκθεση με καθαρά ηχητικό προσανατολισμό.

Κάποιες στιγμές ένιωσα πραγματικά ΠΟΛΥ ενθουσιασμένος.
Εντυπωσιαστηκα που πολλοί ήρθαν και είδαν τα ιδια κλιπ μέχρι και 3 φορές.
Μάλιστα ένας απο τους κυρίους στο "I want to hold your hand" είχε κλείσει τα μάτια και "κατάπινε" τον ήχο.
Μια κυρία στο Μονομάχο έκλεισε με τα χέρια τα αυτιά της. Στο τέλος όταν τη ρώτησα μήπως την ενόχλησε η ένταση, μου απάντησε οτι απλά φοβήθηκε απο τον ήχο που έκαναν τα σίδερα και το χτύπημα απο τα καθίσματα.
Καταλαβαίνετε τι έγινε απο γέλια απο το κόσμο που ήταν μέσα.... Απο τότε σταματησαν και τα bass shakers.

Όλοι μας πάντως μπήκαμε για 3 μέρες στην Αρένα, ταξιδέψαμε στην εποχή των λουλουδιών με τους beatles και χορέψαμε καυτό Tango.

Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα ενθαρυντικά σας σχόλια.
Απο οτι αντιλαμβάνομαι μάλλον προλάβαμε να αγγίξουμε κάποια ευαίσθητη χορδή σας....

Reaction score
3
Η αίσθηση και το αποτύπωμα του κινηματογράφου εχουν διαμορφώσει τη παρουσία μου απο πολύ μικρό.
Θυμάμαι ήμουν μαθητής γυμνασίου και μάζευα το χαρτζιλίκι μου για "σινεμά".
Και δεν εχω ξεχάσει κανένα απο εκείνα τα blockbuster που ειχα δει με γουρλωμένα μάτια.

Τα χρόνια πέρασαν αλλά ο κινηματογράφος με την υπερβολή του πρόλαβε να με χαράξει.
Κάτι που με έκανε να συγκρουστώ χίλιες φορές και άλλες τόσες να το μετανιώσω.
Όλοι όσοι με γνωρίζουν καλά εχουν καταλάβει πόσο μ' αρέσουν οι μικρές και οι μεγαλες υπερβολές και με συγχωρούν προκαταβολικά.
Οσοι δεν με ξέρουν πιστεύουν χίλια-δύο πράγματα για μένα.

Για να το "διακεδάσω" όμως και να μην αυτο-συγκινηθώ...ίσως για αυτό στην έκθεση κουβαλήσαμε τόσο φως, τόσο χρώμα και τόσο ήχος.
Ήθελα να βρούμε πάθος για να βρεθεί η αφορμή για το τέλειο έγκλημα ! Όσο για τους συνεργούς μου, τους ξέρετε ήδη και τους ευχαριστω συνέχεια.
Μανώλης, Δημήτρης, Σταύρος, Πάνος, Ειρήνη...και από κοντά και το έτερον ήμισυ η Μιμίκα μου.

Φυσικά "Τέλειο" δεν ήταν το έγκλημα, αλλά τους χρειάστηκε και 3 μέρες για να μας πιάσουν.....

Η συμμετοχή ηταν πολύ μεγάλη και η προσέλευση πέραν του αναμενόμενου για τις προσδοκίες μου, σε μια έκθεση με καθαρά ηχητικό προσανατολισμό.

Κάποιες στιγμές ένιωσα πραγματικά ΠΟΛΥ ενθουσιασμένος.
Εντυπωσιαστηκα που πολλοί ήρθαν και είδαν τα ιδια κλιπ μέχρι και 3 φορές.
Μάλιστα ένας απο τους κυρίους στο "I want to hold your hand" είχε κλείσει τα μάτια και "κατάπινε" τον ήχο.
Μια κυρία στο Μονομάχο έκλεισε με τα χέρια τα αυτιά της. Στο τέλος όταν τη ρώτησα μήπως την ενόχλησε η ένταση, μου απάντησε οτι απλά φοβήθηκε απο τον ήχο που έκαναν τα σίδερα και το χτύπημα απο τα καθίσματα.
Καταλαβαίνετε τι έγινε απο γέλια απο το κόσμο που ήταν μέσα.... Απο τότε σταματησαν και τα bass shakers.

Όλοι μας πάντως μπήκαμε για 3 μέρες στην Αρένα, ταξιδέψαμε στην εποχή των λουλουδιών με τους beatles και χορέψαμε καυτό Tango.

Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα ενθαρυντικά σας σχόλια.
Απο οτι αντιλαμβάνομαι μάλλον προλάβαμε να αγγίξουμε κάποια ευαίσθητη χορδή σας....

Reaction score
3
Συγχαρητήρια για τ'αποτέλεσμα της προσπάθειας. Αν κρίνω από τα σχόλια... Δυστυχώς πέρασα πριν οργανωθείτε από κάποιο τεχνικό θέμα την Παρασκευή το πρωί... Έχετε στημένα και στο μαγαζί;;;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
o βαγγελας εχει μονιμα στημενο ενα ξεμυαλιστικο σετ,
αν δεν εχεις ξαναπαει , καλα θα ειναι να προετημαστεις ψυχολογικα

Reaction score
5.672
το μονο αρνητικο για μενα στο set up ηταν ο χωρος (μικρος,κακος ,ετριζαν τα παντα ).
τωρα για το κοστος αποκτησης , δυστηχως το τζοκερ το επιασε αλλος ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αυτο το επιασε αλλος
το επομενο ομως.................

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
το μονο αρνητικο για μενα στο set up ηταν ο χωρος (μικρος,κακος ,ετριζαν τα παντα ).
τωρα για το κοστος αποκτησης , δυστηχως το τζοκερ το επιασε αλλος ...
Ο χώρος είναι γνωστό ότι έχει θέματα με τον ήχο, τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα με τον πολυκάναλο και τα subs, υπήρχαν σημεία που ήταν καλός, δεν μπορείς να έχεις άριστο αποτέλεσμα σε όλα τα σημεία του δωματίου.

για τις τιμές στο HC διαφωνώ κάθετα, οι τιμές είναι πολύ λογικές σε σχέση με τις τιμές στον hi-end ήχο...
γνωρίζουμε τιμές από τα δικάναλα hi-end συστήματα που υπήρχαν στα άλλα δωμάτια της έκθεσης?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κανεις δεν μιλησε (νομιζω) για παραλογες τιμες στο hc ,
για απλησιαστες Οκ,
αυτο που ειναι παραλογο στο hc
ειναι οτι αυτο που κανει σημερα μια περιουσια (πλεον)
(ειδικα στην εικονα) σε 5 χρονια μπορει να ειναι και αντικα
Στο he , δεν ισχυει κατι τετοιο.......

melina

Cargo 200
Reaction score
45.374
Να κάνω μια χαζή ερώτηση και εγώ αν επιτρέπεται.
Ημουνα σε μια παρουσίαση με σκηνή από gladiator και chicago και είδα και τις σκηνές διαλείμματος με τους σκιερ (ο Θεός να τους κάνει, κουζουλοσκιέρ ήταν αλλά τέλος πάντων).
Η ερώτηση μου είναι, γιατί ειδικά στο gladiator παρουσίαζε τόσο πολύ κόκκο στην οθόνη. Οφείλεται στο υλικό; Τι πρέπει να καταλάβει ένας αδαής από αυτό; Φίλος που ήταν μαζί μου και δεν εχει προβολέα έμεινε με την εντύπωση ότι η τεχνολογία του προβολέα είναι πολύ μακριά ακόμα από την τηλεόραση λόγω του κόκκου που είχε η εικόνα. Τι του απαντάμε;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
πολύ λίγες ταινίες δεν έχουν κόκκο, το έμπειρο μάτι το καταλαβαίνει και στην τηλεόραση, ο προβολέας απλά μεγεθύνει το πρόβλημα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ο κοκος καποιες φορες <μπαινει> και προκαλει και αλλα πραματα στο υποσεινηδητο......οπως στρες.......

Reaction score
15.548
Να κάνω μια χαζή ερώτηση και εγώ αν επιτρέπεται.
Ημουνα σε μια παρουσίαση με σκηνή από gladiator και chicago και είδα και τις σκηνές διαλείμματος με τους σκιερ (ο Θεός να τους κάνει, κουζουλοσκιέρ ήταν αλλά τέλος πάντων).
Η ερώτηση μου είναι, γιατί ειδικά στο gladiator παρουσίαζε τόσο πολύ κόκκο στην οθόνη. Οφείλεται στο υλικό; Τι πρέπει να καταλάβει ένας αδαής από αυτό; Φίλος που ήταν μαζί μου και δεν εχει προβολέα έμεινε με την εντύπωση ότι η τεχνολογία του προβολέα είναι πολύ μακριά ακόμα από την τηλεόραση λόγω του κόκκου που είχε η εικόνα. Τι του απαντάμε;

να δει διαφορες ταινιες ......
....θα καταλαβει μονος του την διαφορα προβολεα-TV

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv