Eλα να τσακωθούμε ντάρλινγκ....

Reaction score
1.844
Συζητούσαμε τόση ώρα για τα καλώδια ρεύματος, όχι για τα καλώδια σκέτο (από γιουβέτσι). Με τα καλώδια ήχου ακούς διαφορές. Όχι πάντα, ανάλογα το συνδυασμό τους με συσκευές.

Reaction score
1.147
Oσο και να εχω χλευασει στο παρελθον τα καλωδια δηστυχως μολις ακουσα τα furutec δεν μπορεσα στην πορεια να τα αποχωριστω.
Εξηγηση δεν εχω ,απλως ο τελικος μου μεταμορφωνεται.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Oσο και να εχω χλευασει στο παρελθον τα καλωδια δηστυχως μολις ακουσα τα furutec δεν μπορεσα στην πορεια να τα αποχωριστω.
Εξηγηση δεν εχω ,απλως ο τελικος μου μεταμορφωνεται.
Κρυβε λογια βρε....και εγω ακουω διαφορες αλλα το κρυβω!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Το θεμα ειναι......Γιατι ακουνε διαφορες με τα καλωδια ρευματος?εχει λογικη?
Τι στα διαλα....βαζει Εq το καλωδιο ρευματος?

Δεν κολλαει ρε παιδια αλλα ισχυει το ρημαδι!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Το θεμα ειναι......Γιατι ακουνε διαφορες με τα καλωδια ρευματος?
Γιατί οι περισσότερες σχεδιάσεις μηχανημάτων ή τα υλικά θα είναι του πωπού..:fuckyou:

Reaction score
488
Δλδ θα ακουσουμε διαφορες στον ηχο απο 1 με 1,5 μετρα καλωδιο ρευματος και τοσους θορυβους που εχει το δυκτιο ( AC line ) δεν τους ακουμε αυτους??? , τι να κανει 1,5 μετρα καλωδιο ρευματος και πλεχτο να ειναι παρα πολυ λιγα θα κανει σχετικα με αυτους τους θορυβους , ( ΙΜΟ ) θα ηταν πολυ καλυτερο να ασχολυθουμε με φιλτρα τροφοδοσιας ρευματος και να μην μας πιανουν κοροιδα με τα καλωδια ( τροφοδοσιας εννοω ) , Α ! και κατι αλλο !! αυτοι που εχουν ψηφιακους ενισχυτες χαλανε - "βρομιζουν" πιο πολυ το δυκτιο με τα switching τροφοδοτικα τους , ελπιζω να μην γινει της τατανας οπως λεει και ο Τακης μετα απο αυτο , παντως ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο , δεν το κατεβασα απο το μυαλο μου :laugh: .

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Πιο σωστο ειναι πρωτα ο χωρος και μετα τα καλωδια ,αφου εχεις τελειωσει (σχετικο ειναι αυτο) με τα μηχανηματα,δηλ ν'ακους καλωδια με προβληματα χωρου ειναι αναποδο νομιζω.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
αυτος ειναι ο σκοπος, λες εσυ ο εξυπνος, σιγα μην παιζουν τα καλωδια καλυτερα.
Μια ημερα ερχεται σπιτι σου ο π@π@ρας ο κολλητος και σου χωνει το φιδι στην πριζα.
Αφου χασεις την μπαλα τρως και μια καταθλιψη για τις λαλακιες που μπριζωνες τοσα χρονια και εισαι ετοιμος να τον φας.
Αν εκεινη την στιγμη που εισαι με ανοιχτα τα ποδια, σε πλησιασει και κανενας ''ψαγμενος'', σου τρωει την χιλιαδα και ξαναζαλιζεσαι ............

Reaction score
488
αυτος ειναι ο σκοπος, λες εσυ ο εξυπνος, σιγα μην παιζουν τα καλωδια καλυτερα.
Μια ημερα ερχεται σπιτι σου ο π@π@ρας ο κολλητος και σου χωνει το φιδι στην πριζα.
Αφου χασεις την μπαλα τρως και μια καταθλιψη για τις λαλακιες που μπριζωνες τοσα χρονια και εισαι ετοιμος να τον φας.
Αν εκεινη την στιγμη που εισαι με ανοιχτα τα ποδια, σε πλησιασει και κανενας ''ψαγμενος'', σου τρωει την χιλιαδα και ξαναζαλιζεσαι ............
Τωρα αυτο ειναι προσωπικο παθημα η φαντασιωση του πως μπορει καποιος να την πατησει ? .

Reaction score
1.844
Βλάσση, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τσακωθούμε. Όχι αποκλειστικά οι δυό μας, η πρόκληση είναι προς πάσα κατεύθυνση. :p

Το λοιπό, δεν ακούνε διαφορές κάποιοι στα καλώδια ρεύματος, τα καμπανέλια μου ακούνε.

Που δεν είναι πλέον σε αρίστη κατάσταση.
:roflmao:
Δεν έχω τα μέσα να διοργανώσω μια δοκιμασία με τη μεθοδολογία - την ακριβή μεθοδολογία χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση - που περιέγραψα παραπάνω και πριν 5 χρόνια. Τότε θα φανεί αν κάποιοι ακούν διαφορές, ή απλά ακούν "φωνές" απ' το υπερπέραν.

Γι' αυτό εξάλλου η αγορά κουρτίνας από τα "ψαγμένα μαγαζιά" συνοδεύεται με δελεαστική προσφορά για εξάδα μακρυμάνικα πουκάμισα (απ' αυτά που έχουν τα κουμπιά στην πλάτη. :whistling:

Reaction score
1.788
ειναι γεγονος πως 98 χλμ χωματοδρομος [ δικτυο, εγκατασταση αρχαια,κ.λ.π] και δυο χιλιομετρα ασφαλτος, φανταζει ουτοπικο οτι θα αλλαξει κατι.

[δυστυχος] παιδια εγω στο παρελθον ειχα κανει κατι δοκιμες και τελικα ειδα διαφορα κυριος σε δυναμικα!! ως πονηρος ειπα οτι οφειλεται στο παχος οποτε φτιαξα κατι περιπου ιδιο,ισως και ποιο χονδρο αλλα τιποτα! παλι το επωνημο ηταν καλυτερο.

Reaction score
1.788
Βλάσση, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τσακωθούμε. Όχι αποκλειστικά οι δυό μας, η πρόκληση είναι προς πάσα κατεύθυνση. :p

Το λοιπό, δεν ακούνε διαφορές κάποιοι στα καλώδια ρεύματος, τα καμπανέλια μου ακούνε.

Που δεν είναι πλέον σε αρίστη κατάσταση.
:roflmao:
Δεν έχω τα μέσα να διοργανώσω μια δοκιμασία με τη μεθοδολογία - την ακριβή μεθοδολογία χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση - που περιέγραψα παραπάνω και πριν 5 χρόνια. Τότε θα φανεί αν κάποιοι ακούν διαφορές, ή απλά ακούν "φωνές" απ' το υπερπέραν.

Γι' αυτό εξάλλου η αγορά κουρτίνας από τα "ψαγμένα μαγαζιά" συνοδεύεται με δελεαστική προσφορά για εξάδα μακρυμάνικα πουκάμισα (απ' αυτά που έχουν τα κουμπιά στην πλάτη. :whistling:
αυτες οι δοκιμες δεν ειναι μερα με την νυχτα ! θα τις ακουσει καποιος μονο σε ενα συστημα που ξερει πολυ καλα., το δικο του.

Reaction score
1.788
@, Α ! και κατι αλλο !! αυτοι που εχουν ψηφιακους ενισχυτες χαλανε - "βρομιζουν" πιο πολυ το δυκτιο με τα switching τροφοδοτικα τους , ελπιζω να μην γινει της τατανας οπως λεει και ο Τακης μετα απο αυτο , παντως ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο , δεν το κατεβασα απο το μυαλο μου :laugh:

Διαμαρτυρια ολοι την δευτερα στο Συνταγμα!! Να παρει πισω η [τροικα] οτι λεει για τα μηχανακια του εξω απ εδω!!:devilish: Εμεις ακουμε με α-β !!! Επιτελους να μπει ταξη!!!!!!!!! Αυτα δουλευουν σαν σαμποτερ δικτυου!!!!!!! Ηρθε επιτελους η ωρα !! Σηκωθητε απο ντιβανια καρεκλες ..... .....ωχ!! Λιακοπουλιαση!!!!!

Δημητρη, τωρα θα γινει της Τατανας!!:roflmao:

Reaction score
1.788
Βλασουκο; Λαθος θεμα για να γινει ντορος

Θα προτεινω εγω !!!

Να σηκωσουν χερι ποιες ειναι γεροντncores!!!!!:p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.581
Έξω οι λάμπες και οι κλας έι με την υψηλή τους κατανάλωση!

Ζήτω η οικονομία, σκεφτείτε τον πλανήτη και το μέλλον των παιδιών σας!

Ψωνάρες χαϊεντάδες!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Έξω οι λάμπες και οι κλας έι με την υψηλή τους κατανάλωση!
Δλδ ρε φιλαράκι περισσότερο καίει ένας SET με 5-6 watt όταν παίζει ,από έναν QSC με καμία 500άρα watt;
Άσε που για τον πρώτο θες και ηχείο με καμιά 100η db ευαισθησία οπότε ούτε στην μέση δεν θα τον ανεβάζεις.
Κοινώς:Δεν φταίνε οι ενισχυτές,οι κάφροι με τα βαττοφάγα ηχεία φταίνε!:D

Y

Yiannis_B

Guest
ειναι γεγονος πως 98 χλμ χωματοδρομος [ δικτυο, εγκατασταση αρχαια,κ.λ.π] και δυο χιλιομετρα ασφαλτος, φανταζει ουτοπικο οτι θα αλλαξει κατι.
Δεν είναι έτσι, σκέψου στην βρύση σου να έχεις ένα απλό φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων...

Τα καλώδια λειτουργούν ως L-C φίλτρα. Αν είναι σωστή η σχεδίαση του μηχανήματος, δεν τα χρειάζονται. Επίσης, σας διαφεύγει το γεγονός, τα καλώδια ρεύματος να οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα, ως προς το ποιο μηχάνημα ωφελείται από την ύπαρξή τους. Αν ένα καλώδιο ρεύματος πάνω σε έναν ενισχυτή, λειτουργεί ως φίλτρο αρμονικών για τις αρμονικές που παράγει ο ίδιος ο ενισχυτής, είναι πιθανό να επηρεάσει θετικά την λειτουργία ενός player, με κακοσχεδιασμένο τροφοδοτικό...:rolleyes:
Επίσης, ένα θωρακισμένο καλώδιο ρεύματος, μπορεί να επηρεάζει λιγότερο γειτονικά interconnects χωρίς θωράκιση...(μειωμένη EMC).

Προφανώς, κάτω από αυτό το πρίσμα, δεν έχει νόημα κανένα blind test, όπως πρότεινε ο anemelos...

Μόνο με καμιά εξάδα παλμογράφους, καρφωμένους πάνω στα καλώδια (ρεύματος και διασύνδεσης), θα βγάλεις άκρη..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut