- Reaction score
- 1.844
Συζητούσαμε τόση ώρα για τα καλώδια ρεύματος, όχι για τα καλώδια σκέτο (από γιουβέτσι). Με τα καλώδια ήχου ακούς διαφορές. Όχι πάντα, ανάλογα το συνδυασμό τους με συσκευές.
Κρυβε λογια βρε....και εγω ακουω διαφορες αλλα το κρυβω!!!!!Oσο και να εχω χλευασει στο παρελθον τα καλωδια δηστυχως μολις ακουσα τα furutec δεν μπορεσα στην πορεια να τα αποχωριστω.
Εξηγηση δεν εχω ,απλως ο τελικος μου μεταμορφωνεται.
Γιατί οι περισσότερες σχεδιάσεις μηχανημάτων ή τα υλικά θα είναι του πωπού..Το θεμα ειναι......Γιατι ακουνε διαφορες με τα καλωδια ρευματος?
Τωρα αυτο ειναι προσωπικο παθημα η φαντασιωση του πως μπορει καποιος να την πατησει ? .αυτος ειναι ο σκοπος, λες εσυ ο εξυπνος, σιγα μην παιζουν τα καλωδια καλυτερα.
Μια ημερα ερχεται σπιτι σου ο π@π@ρας ο κολλητος και σου χωνει το φιδι στην πριζα.
Αφου χασεις την μπαλα τρως και μια καταθλιψη για τις λαλακιες που μπριζωνες τοσα χρονια και εισαι ετοιμος να τον φας.
Αν εκεινη την στιγμη που εισαι με ανοιχτα τα ποδια, σε πλησιασει και κανενας ''ψαγμενος'', σου τρωει την χιλιαδα και ξαναζαλιζεσαι ............
αυτες οι δοκιμες δεν ειναι μερα με την νυχτα ! θα τις ακουσει καποιος μονο σε ενα συστημα που ξερει πολυ καλα., το δικο του.Βλάσση, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τσακωθούμε. Όχι αποκλειστικά οι δυό μας, η πρόκληση είναι προς πάσα κατεύθυνση.
Το λοιπό, δεν ακούνε διαφορές κάποιοι στα καλώδια ρεύματος, τα καμπανέλια μου ακούνε.
Δεν έχω τα μέσα να διοργανώσω μια δοκιμασία με τη μεθοδολογία - την ακριβή μεθοδολογία χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση - που περιέγραψα παραπάνω και πριν 5 χρόνια. Τότε θα φανεί αν κάποιοι ακούν διαφορές, ή απλά ακούν "φωνές" απ' το υπερπέραν.Που δεν είναι πλέον σε αρίστη κατάσταση.
Γι' αυτό εξάλλου η αγορά κουρτίνας από τα "ψαγμένα μαγαζιά" συνοδεύεται με δελεαστική προσφορά για εξάδα μακρυμάνικα πουκάμισα (απ' αυτά που έχουν τα κουμπιά στην πλάτη.
φωνες.........ακουω φωνες..................... και συ δε με θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςΚρυβε λογια βρε....και εγω ακουω διαφορες αλλα το κρυβω!!!!!
Δλδ ρε φιλαράκι περισσότερο καίει ένας SET με 5-6 watt όταν παίζει ,από έναν QSC με καμία 500άρα watt;Έξω οι λάμπες και οι κλας έι με την υψηλή τους κατανάλωση!
Δεν είναι έτσι, σκέψου στην βρύση σου να έχεις ένα απλό φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων...ειναι γεγονος πως 98 χλμ χωματοδρομος [ δικτυο, εγκατασταση αρχαια,κ.λ.π] και δυο χιλιομετρα ασφαλτος, φανταζει ουτοπικο οτι θα αλλαξει κατι.