- Reaction score
- 62
Ρε τον έρμο τον κυρ-Αντώνη τι έπαθε...

Ναιαιαιαι - πολυ καλη κι αυτη!Εκπληκτική σειρά!!
Ρίξτε και ενα μάτι επίσης στο "House of Cards"![]()
Οντως πανεξυπνη και καλογυρισμενη σειρα που ξεχωρισε.Εκπληκτική σειρά!!
Ρίξτε και ενα μάτι επίσης στο "House of Cards"![]()
Και που εισαι ακομα....Ακόμα ειναι καλος!!!Είμαι στον 3ο κύκλο...δεν περίμενα να με κρατήσει τόσο πολύ μια σειρά που είναι εντελώς κόντρα στην ηθική μου! Συλλαμβάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να λέει από μέσα του φράσεις όπως 'κλείστονα τον αλήτη, που θα τον βλέπουμε να αφήνει το κορίτσι να πεθαίνει για να τη σκαπουλάρει ο κολλητός του' αλλά το κόλλημα, κόλλημα. Για να δούμε που θα βγει όλο αυτό;;;
το House of cards είναι καταπλητικό, απολαυστικός Kevin Spacey...
Παντως, αν και τωρα ειμαι στο 7ο επεισ. του β΄κυκλου, η (κατα τους σεναριογραφους) συμπεριφορα του "αρρωστου" κ. Καθηγητη, δεν εξηγειται λογω της αρρωστιας του. Πολυ απανθρωπο τον εκαναν! Τραβηγμενο στα ακρα ειναι (οπως και το τελος...αλλα τελος παντων, μυθοπλασια βλεπουμε)Και που εισαι ακομα....Ακόμα ειναι καλος!!!
Παντως, αν και τωρα ειμαι στο 7ο επεισ. του β΄κυκλου, η (κατα τους σεναριογραφους) συμπεριφορα του "αρρωστου" κ. Καθηγητη, δεν εξηγειται λογω της αρρωστιας του. Πολυ απανθρωπο τον εκαναν! Τραβηγμενο στα ακρα ειναι (οπως και το τελος...αλλα τελος παντων, μυθοπλασια βλεπουμε)
Μπαααα, μαλλον το "Μικρο λειβαδοσπιτο" ή τη "Μαγια μελισσα" και πολυ ειναιΔεν είναι για σένα αυτές οι σειρές. Δες ξανά το Peyton Place καλύτερα.![]()
Τωρα εσενα που πηγες και στη Γη του Δρακουλα, ποιος σε πιανει![]()
Αλλος Αλεξ ειναι; μιλπαρντον και σιλβουπλε
Πήγα στα Καρπάθια και δεν το θυμάμαι;
Η απανθρωπια του δεν ειναι αποτέλεσμα της αρρώστιας του αλλα του χαρακτήρα του και των χαμένων ευκαιριών του απο το παρελθόν.Παντως, αν και τωρα ειμαι στο 7ο επεισ. του β΄κυκλου, η (κατα τους σεναριογραφους) συμπεριφορα του "αρρωστου" κ. Καθηγητη, δεν εξηγειται λογω της αρρωστιας του. Πολυ απανθρωπο τον εκαναν! Τραβηγμενο στα ακρα ειναι (οπως και το τελος...αλλα τελος παντων, μυθοπλασια βλεπουμε)
Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη σειρά ή ταινία στην οποία ο πρωταγωνιστής να είναι μισητός απ όλους εδικά στο τέλος του...και να μένει μόνος του με τον τηλεθεατή!