Breaking bad

Reaction score
62
Το Breaking Bad είναι εκτός συναγωνισμού IMHO, ό,τι καλύτερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά.
(μαζί με το Twin Peaks)

Reaction score
433
Απάντηση: Re: Breaking bad

Το Breaking Bad είναι εκτός συναγωνισμού IMHO, ό,τι καλύτερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά.
(μαζί με το Twin Peaks)
Σίγουρα ο πρώτος κύκλος του TP ήταν κορυφαίος αλλα μετα έκανε κοιλιά κατα την γνώμη μου. Εδω μιλάμε για 5 σεζόν χωρις ούτε ένα επισοδειο κοιλιά! Αυτο νομίζω δεν εχει συμβεί ποτε στην ιστορία των τιβι σήριαλ τα οποία δεν ειναι αυτοτελή!

Reaction score
433
Απάντηση: Breaking bad

Είδα την πρεμιέρα του νέου κύκλου σήμερα θα δω μάλλον και το δεύτερο επισοδειο.

Εντυπώσεις : περίμενα περισσότερα λίγο επαναπαυμενοι όλοι στις δάφνες τους δείχνουν. Μονο η τελευταία σκηνή με την αναμενόμενη σύγκρουση του γουολτερ με τον γαμπτρο άξιζε.

Οκ άλλο ένα ακόμα του Τζεσι αλλα εντάξει αυτο το βλέπουμε 5 σεζόν τωρα... Χρειαζόμαστε κάτι νέο να πάμε παρακάτω....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.371

Κι εγώ το βρήκα λίγο σε σχέση με αυτό που περίμενα.

Reaction score
433

Είδα και το δεύτερο. Στα πολλα συν της σειράς φυσικα οτι ήδη απο το πρώτο επεισοδιο του νέου κύκλου το σενάριο δεν κρύφτηκε και έβγαλε στην φορά την τελική αναμέτρηση γουολτερ χανκ.

Reaction score
433
Κορυφαίο ως τωρα επεισοδιο το χθεσινό 13!
Συγκλονιστικές εξελίξεις ...

Η κορυφαία σειρα 3 στροφές πριν το τελος τρέχει πια με καταιγιστικους ρυθμούς!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.371
Έχει φάση που ενώ η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο, ο Walt ακόμα επηρεάζεται από τα συναισθήματά του. Με αυτόν τον τρόπο οι εξελίξεις είναι απρόσμενες.

Αν υπήρχε κι ένας τρόπος να εξαφανιστεί η αντιπαθέστατη κουνιάδα του, θα ήταν όλα καλύτερα. :D

Reaction score
433
(μαζί με το Twin Peaks)
Εσυ εισαι δικος μου! Μαζι και με τους Σοπρανος! Αν δεν υπηρχε το Twin Peaks δεν θα υπηρχαν τα αλλα δυο.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.658
Μετά από πέντε τηλεοπτικές χρονιές, το ταξίδι στα λημέρια του "κακού" έφτασε στο τέλος του.
Κι όμως, υπάρχει ακόμα ποιοτική αμερικάνικη τηλεόραση! Ευχαριστούμε για την παρέα, bitch...

Reaction score
433
Το σήριαλ τελείωσε οπως του άξιζε! Το φιναλε ήταν αυτο που έπρεπε .

Συγχαρητήρια για αυτη την μεγάλη παραγωγή των 6 σεζόν που απέδειξε οτι οι αμερικάνοι την ξέρουν καλα την tv.

Οπως ολα τα κορυφαία σίριαλ , τωρα θα αναρωτιόμαστε και θα συγκρίνουμε τα πάντα με αυτο, οπως κάναμε για τους sopranos.

Μακάρι σε λίγα χρονια απο τωρα να έχουμε την τύχη να δούμε κάτι αντάξιο του.

Reaction score
140
Γράμμα στον πρωταγωνιστή του Breaking Bad έστειλε ο Άντονι Χόπκινς

Με τα καλύτερα λόγια για τον πρωταγωνιστή και τους υπόλοιπους συντελεστές της θεαματικής σειράς «Breaking Bad» μίλησε ο ηθοποιός Άντονι Χόπκινς, παρακολουθώντας τον Μαραθώνιο της σειράς.

Ο Βρετανός ηθοποιός εξεπλάγη τόσο ώστε έγραψε ένα γράμμα θαυμασμού στον πρωταγωνιστή της σειράς Μπράιαν Κράνστον.

Το γράμμα αυτό έκανε το γύρο το κόσμου και παρουσιάσε με τη σειρά του τη μετριόφρονη πλευρά του Άντονι Χόπκινς, ο οποίος ίσως είναι από τους καλύτερους εν ζωή ηθοποιούς.

Το γράμμα έχει ως εξής:
Αγαπητέ κύριε Κράνστον,

Ήθελα να σας γράψω αυτό το μέιλ αλλά γι’ αυτό επικοινωνώ μαζί σας μέσω του Τζέρεμι Μπάρμπερ – γιατί μας εκπροσωπεί και τους δύο. Φοβερός ατζέντης.

Μόλις τέλειωσα τον μαραθώνιο του Breaking Bad – από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν έως το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν – μέσα σε δύο εβδομάδες εθιστικής παρακολούθησης.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Ευφυέστατο!

Η ερμηνεία σας ως Γουόλτερ Γουάιτ, ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχω δει ποτέ.

Γνωρίζω ότι σε αυτή τη βιομηχανία υπάρχουν τόσα σκατά και έχω χάσει τη πίστη μου σε οτιδήποτε καλό.

Παρόλα αυτά η δουλειά σας ήταν καταπληκτική – ήταν θεαματική. Το εξωπραγματικό είναι η δύναμη που είχε ο καθένας σας στην παραγωγή. Σε πόσο διάστημα; Πέντε ή έξι χρόνια δημιουργίας; Πως οι παραγωγοί (μεταξύ τους και εσείς), οι συγγραφείς, οι σκηνοθέτες και όλοι από κάθε τμήμα -κάστινγκ, παραγωγή κτλ – καταφέρατε να κρατήσετε την πειθαρχία από την αρχή ως το τέλος ώστε να είστε τέλειοι;

Από αυτό που ξεκίνησε ως μαύρη κωμωδία, εξελίχθηκε σε λαβύρινθο αίματος, καταστροφής και κόλασης. Ήταν σαν Σαιξπηρικό δράμα ή αρχαία ελληνική τραγωδία.

Αν έχετε την ευκαιρία παρακαλώ περάστε τα συγχαρητήριά μου και το θαυμασμό μου σε όλους – την Άννα Γκαν, τον Ντιν Νόρις, τον Άαρον Πολ, τη Μπέτσι Μπραντ, τον Ρ.Τζ. Μιτ, τον Μπομπ Όντενκιρκ, τον Τζόναθαν Μπανκς, τον Στήβεν Μάικλ Κουεζαντα – όλοι έδωσαν καταπληκτικές ερμηνείες…. Η λίστα δεν έχει τέλος.

Σας ευχαριστώ. Αυτό το είδος δουλειάς/τέχνης είναι πολύ σπάνιο και που και που όταν προκύπτει όπως στην περίπτωση της επικής δουλειάς σας, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη.

Εσείς και το υπόλοιπο καστ είστε οι καλύτεροι ηθοποιοί που έχω δει ποτέ.

Μπορεί να ακούγονται σαν αέρας όλα αυτά. Αλλά δεν είναι. Είναι σχεδόν μεσάνυχτα εδώ στο Μαλιμπού και ένιωσα την ανάγκη να γράψω αυτό το μέιλ.

Συγχαρητήρια και έχετε το βαθύτατο σεβασμό μου. Είσαστε πραγματικά ένας καταπληκτικός, καταπληκτικός ηθοποιός.

Με τις καλύτερες ευχές,

Τόνι Χόπκινς

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo