vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.820
Δεν σε παιζω ....ΡΕ !!!!!!!Οι δικές μας κατηγορίες είναι σοβαρές.
Ερχόμαστε εδώ γιατί γελάμε!![]()

Δεν σε παιζω ....ΡΕ !!!!!!!Οι δικές μας κατηγορίες είναι σοβαρές.
Ερχόμαστε εδώ γιατί γελάμε!![]()
Αν βοηθάνε, λέει. Ξεφορτώνονται τους περίεργους. Να εμένα ας πούμε, που δεν κάθησα σε μια παλιά έκθεση να ακούσω τα σούπερ μηχανήματα να παίζουν με τα σούπερ ηχεία, αλλά ήθελα να πάω από πίσω να τα επεξεργαστώ. Σκόνταψα στα καλώδια, έφαγα τα μούτρα μου. Έτσι για να μάθω που θέλω και ο κοινός θνητός να δω τα serial number των Utopia.Ξεχασα να αναφερω και καποια ακουμπιστηρια καλωδιων που βαζουμε ειτε στο πλακακι ειτε στο πατωμα........εδω τι πιστευετε?βοηθανε και αυτα?
Curiosity kill thε TGD.....Αν βοηθάνε, λέει. Ξεφορτώνονται τους περίεργους. Να εμένα ας πούμε, που δεν κάθησα σε μια παλιά έκθεση να ακούσω τα σούπερ μηχανήματα να παίζουν με τα σούπερ ηχεία, αλλά ήθελα να πάω από πίσω να τα επεξεργαστώ. Σκόνταψα στα καλώδια, έφαγα τα μούτρα μου. Έτσι για να μάθω που θέλω και ο κοινός θνητός να δω τα serial number των Utopia.
![]()
Ειναι πολυ συνηθισμενο αυτο.Αν βοηθάνε, λέει. Ξεφορτώνονται τους περίεργους. Να εμένα ας πούμε, που δεν κάθησα σε μια παλιά έκθεση να ακούσω τα σούπερ μηχανήματα να παίζουν με τα σούπερ ηχεία, αλλά ήθελα να πάω από πίσω να τα επεξεργαστώ. Σκόνταψα στα καλώδια, έφαγα τα μούτρα μου. Έτσι για να μάθω που θέλω και ο κοινός θνητός να δω τα serial number των Utopia.
![]()
Δεν κλαιει ποτε!Ειναι πολυ συνηθισμενο αυτο.
Το ποσταρε και ενας συμφορουμιτης:O κερατας οταν μπαινει σπιτι ανοιγει την ντουλαπα και μετα ψαχνει κατω απο το κρεβατι.Ο χαιεντας οταν παει σε σπιτι στεκεται για αρκετη ωρα πισω απο το συστημα.
Quiz:Ο χαιεντας-κερατας τι κανει οταν μπαινει σπιτι του;
Πολυ σωστα τα λες Βλάση μου αλλά δε σκέφτηκε αν υπάρχει διάφορα στο καλώδιο της ΔΕΗ στο σπίτι απο την κολώνα αν βρίσκεται στον αέρα ή είναι μέσα στο χώμαΩραιαααααααα.....καταληξαμε λοιπον οτι τα καλωδια του ρευματος σε μια συσκευη παιζουν και αυτα τον ρολο τους στον ηχο......αν προσθεσουμε τωρα και κατι ακομα οπως:ενα βαρβατο σουκο στον τοιχο με ανθρακονηματα πχ.βλεπε Furutech,Oyaide,Vampire,χρυσες ασφαλειες στον πινακα οπως:Golden Fuse,Orkan κλπ .......τι αλλο λετε να ακουσουμε?
Θα παρουμε και απο εκει το κατι τις μας?
Ε ?
Τι λετε?
Kαι μενα Βαγγελιους στο χωμα ειναι το καλωδιο αλλα καθε καλοκαιρι ριχνω 5 τσουβαλια φουσκι βουνισιο και εχω ηρεμια στο συστημα!!!!Πολυ σωστα τα λες Βλάση μου αλλά δε σκέφτηκε αν υπάρχει διάφορα στο καλώδιο της ΔΕΗ στο σπίτι απο την κολώνα αν βρίσκεται στον αέρα ή είναι μέσα στο χώμα
Στον αέρα το καλοκαίρι παρατηρείται ξηρότητα στις μεσαίες το φθινοπωρο υγροτητα και το χειμωνα οι μεσαίες κρυσταλλωνουν
Εγώ που το έχω στο χώμα παρατηρώ μερικές φορες θάψιμο των μεσαίων ενω το χειμωνα που βγαίνει χορτάρι απο πανω το άκουσμα είναι πιο χνουδωτό
Εκεί πιστεύω πως οφείλεται και η πρασινιλα του επσον τον χειμωνα
Aπο που το πηρες να ριξω κανα τσουβαλακι..Kαι μενα Βαγγελιους στο χωμα ειναι το καλωδιο αλλα καθε καλοκαιρι ριχνω 5 τσουβαλια φουσκι βουνισιο και εχω ηρεμια στο συστημα!!!!
Εχω σωθει λεμεεεεε....
μας εχει φαει η μαλακια λεμεεεεεεεεε
![]()
Τεκμηριωστε παρακαλω σας το πρωτο σκελο της τοποθετηση σας....ειμεθα ετοιμοι για νεες αποκαλυψεις και γνωση βεβαιως βεβαιως!!!!το καλωδιο ηχειων δεν πρεπει να ακουμπαει στο πατωμα. για του ρευματος δεν εχω δοκιμασει ...
Να φωνάξεις τον Ανέμελο και την τυφλή για τεκμηρίωση....το καλωδιο ηχειων δεν πρεπει να ακουμπαει στο πατωμα. για του ρευματος δεν εχω δοκιμασει...
Τσίγκινο σωβρακάκι θες, όχι ομπρέλα.Βρέχει επιχειρήματα
Μέτρησα 16
Ας πάρω μια ομπρέλλα μαζί μου![]()
δεν εχω προχειρη την φωτο με τα αντικραδασμικα πατωματος που μου εφτιαξες ...Να φωνάξεις τον Ανέμελο και την τυφλή για τεκμηρίωση....![]()
μηπως πρεπει να σηκωσουμε και το συστημα καμια 80 ποντους απο το δαπεδο?????Για να μαθαίνετε:
Τα καλώδια ρευματος αν ειναι πανω από 33,2 mm πανω απο το πατωμα είναι ΟΚ.
Τα καλώδια ηχείων αντίστοιχα πρεπει να ειναι πάνω απο 49,8 mm.
Τα interconnect πρεπει να ειναι πανω από 72,4 mm....
Κανονικά..... το rack πρέπει να αναρτάται από το ταβάνι και να κανει "κουνια μπέλα...".....μηπως πρεπει να σηκωσουμε και το συστημα καμια 80 ποντους απο το δαπεδο?????
εεε????![]()