Eλα να τσακωθούμε ντάρλινγκ....

Reaction score
1.788
το καλωδιο ηχειων δεν πρεπει να ακουμπαει στο πατωμα. για του ρευματος δεν εχω δοκιμασει ...
Για να μαθαίνετε:
Τα καλώδια ρευματος αν ειναι πανω από 33,2 mm πανω απο το πατωμα είναι ΟΚ.
Τα καλώδια ηχείων αντίστοιχα πρεπει να ειναι πάνω απο 49,8 mm.
Τα interconnect πρεπει να ειναι πανω από 72,4 mm....
ΑN το interconnect ειναι 69,1mm θα αλλαξει κατι;:D

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Καλέ μην λες άσχημες κουβέντες... να σε κεράσω κάτι...:prankster:
Ουτε εγω δεν μπορώ να βρω αυτες τις φωτο μου!!!! Που τις βρισκεις, ηθελα ναξερα....
(δεν εβγαζα και πολλές τον εαυτο μου οταν ημουνα στα πράγματα.....)

ΑN το interconnect ειναι 69,1mm θα αλλαξει κατι;:D
Παρα πολύ θα αλλάξει, η διπλωματικη μου ηταν πανω σ' αυτο το θέμα.... :dance2:

Last edited:

Reaction score
8.905
Ουτε εγω δεν μπορώ να βρω αυτες τις φωτο μου!!!! Που τις βρισκεις, ηθελα ναξερα.... (δεν εβγαζα και πολλές τον εαυτο μου οταν ημουνα στα πράγματα.....)
είστε όλοι φακελωμένοι... να άλλη μια με την μεγάλη σου αγάπη!

τι του λες εδώ, περάστε έξω....:gotcha:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αυτα να τα βλεπει αυτος που παρα το κρασι (πριν 5 χρονια) βριζει και λασπολογεί πεθαμενους ανθρωπους!!!!! και ουτε ενα συγνωμη ακόμα!!!!! >:(

Reaction score
8.905
Τι φταίει και αυτός ο άμοιρος..., από τότε που τον χώρισες, το έχει ρίξει στο ποτό και στην κατάχρηση... έχει παχύνει, του έχουν πέσει τα μαλλιά, τα δόντια, άστα να πάνε, δεν θέλει κανείς να τον βλέπει... γιαυτό έχει φάει κώλυμα με την τυφλή... :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τι φταίει και αυτός ο άμοιρος..., από τότε που τον χώρισες, το έχει ρίξει στο ποτό και στην κατάχρηση... έχει παχύνει, του έχουν πέσει τα μαλλιά, τα δόντια, άστα να πάνε, δεν θέλει κανείς να τον βλέπει... γιαυτό έχει κώλυμα και με την τυφλή...:p :p :p :laugh: :laugh: :laugh:
Δηλαδη.... κι εσυ τα ιδια θα κανεις αμα σε χωρίσω? :errwhat:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Το τι κ@λοδάχτυλο έχει πέσει σ' αυτο το νημα, δεν περιγράφεται..... καποιος διαχειριστής πρέπει να τα μετρήσει (εκτος αν το κανει αυτοματα η νεα πλατφόρμα...)... :fuckyou:

D

Deleted member 23222

Guest
Πάντως εγώ που δεν έχω κάνει διπλωματική στα καλώδια,θα τα αφήσω στα...πλακίδια μου...που είναι και κεραμικά.

Reaction score
8.905
Πάντως εγώ που δεν έχω κάνει διπλωματική στα καλώδια,θα τα αφήσω στα...πλακίδια μου...που είναι και κεραμικά.
μετά μην αναρωτιέσαι γιατί το σύστημα δεν παίζει...:gotcha:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis