Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Πάρε και τον ανέμελο εκεί.Εγω ειμαι αλλού συντονιστής.
Αντε γιατί μάλλον συνταξιοδοτήθηκε και μας τα έχει κάνει κουδουνίστρες.
Πάρε και τον ανέμελο εκεί.Εγω ειμαι αλλού συντονιστής.
Καλέ μην λες άσχημες κουβέντες... να σε κεράσω κάτι...Πάρε και τον ανέμελο εκεί.
Αντε γιατί μάλλον συνταξιοδοτήθηκε και μας τα έχει κάνει κουδουνίστρες.
το καλωδιο ηχειων δεν πρεπει να ακουμπαει στο πατωμα. για του ρευματος δεν εχω δοκιμασει ...
ΑN το interconnect ειναι 69,1mm θα αλλαξει κατι;Για να μαθαίνετε:
Τα καλώδια ρευματος αν ειναι πανω από 33,2 mm πανω απο το πατωμα είναι ΟΚ.
Τα καλώδια ηχείων αντίστοιχα πρεπει να ειναι πάνω απο 49,8 mm.
Τα interconnect πρεπει να ειναι πανω από 72,4 mm....
Ουτε εγω δεν μπορώ να βρω αυτες τις φωτο μου!!!! Που τις βρισκεις, ηθελα ναξερα....Καλέ μην λες άσχημες κουβέντες... να σε κεράσω κάτι...
![]()
Παρα πολύ θα αλλάξει, η διπλωματικη μου ηταν πανω σ' αυτο το θέμα....ΑN το interconnect ειναι 69,1mm θα αλλαξει κατι;![]()
είστε όλοι φακελωμένοι... να άλλη μια με την μεγάλη σου αγάπη!Ουτε εγω δεν μπορώ να βρω αυτες τις φωτο μου!!!! Που τις βρισκεις, ηθελα ναξερα.... (δεν εβγαζα και πολλές τον εαυτο μου οταν ημουνα στα πράγματα.....)
Δηλαδη.... κι εσυ τα ιδια θα κανεις αμα σε χωρίσω?Τι φταίει και αυτός ο άμοιρος..., από τότε που τον χώρισες, το έχει ρίξει στο ποτό και στην κατάχρηση... έχει παχύνει, του έχουν πέσει τα μαλλιά, τα δόντια, άστα να πάνε, δεν θέλει κανείς να τον βλέπει... γιαυτό έχει κώλυμα και με την τυφλή...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι άλλη πάστα... αν τολμάς χώρισέ με...Δηλαδη.... κι εσυ τα ιδια θα κανεις αμα σε χωρίσω?![]()
Μηπως εισαι..... πάστα φλώρα ???Εγώ είμαι άλλη πάστα... αν τολμάς χώρισέ με...
![]()
τα ήθελε ο κ0λ0ς σου... πάρε και με δυο...Μηπως εισαι..... πάστα φλώρα ???![]()
![]()
Αυτα να τα βλεπει αυτος που παρα το κρασι (πριν 5 χρονια) βριζει και λασπολογεί πεθαμενους ανθρωπους!!!!! και ουτε ενα συγνωμη ακόμα!!!!!![]()
μετά μην αναρωτιέσαι γιατί το σύστημα δεν παίζει...Πάντως εγώ που δεν έχω κάνει διπλωματική στα καλώδια,θα τα αφήσω στα...πλακίδια μου...που είναι και κεραμικά.