Tοποθέτηση κεφαλής help

Reaction score
34
Μπορει καποιος να με βοηθησει να τοποθετησουμε κεφαλι σε πικαπ PROJECT 9.1.
Η με οδηγιες η και απο κοντα αν ειναι απο θεσσαλια.
Και θελω και προτασεις αν γινεται για αγορα κεφαλης ειμαι αναμεσα σε
GRADO REFERENCE SONATA 1
Ortofon 2M Black
ortofon Rondo Red
BLACKBIRD Sumiko

BLUE POINT SPECIAL EVO III
Lyra Delos MC
αυτα τα ολίγα περιμένω απαντήσεις........ :bigboss:

Last edited:

Reaction score
1.173
Όσο αφορά τις ρυθμίσεις:
  1. Ρυθμίστε το πικαπ σας
  2. Γεωμετρία ακτινικών βραχιόνων και τεχνικές ρυθμίσεων
Πρίν από την οποια επικοινωνία θα έχεται για να σας συμβουλέψουν όσο αφορά το στήσιμο της κεφαλής(σε καμία περίπτωση δεν είναι χρονησμός 6νδρου κινητήρα) καλό είναι να διαβάσετε το 1 για να γίνουν σωστά τα βήματα των ρυθμίσεων όπως και να καταλάβετε τις οδηγίες που θα σας δίνονται.

Reaction score
8
Μπορει καποιος να με βοηθησει να τοποθετησουμε κεφαλι σε πικαπ PROJECT 9.1.
Η με οδηγιες η και απο κοντα αν ειναι απο θεσσαλια.
Και θελω και προτασεις αν γινεται για αγορα κεφαλης ειμαι αναμεσα σε
GRADO REFERENCE SONATA 1
Ortofon 2M Black
ortofon Rondo Red
BLACKBIRD Sumiko

BLUE POINT SPECIAL EVO III
Lyra Delos MC
αυτα τα ολίγα περιμένω απαντήσεις........ :bigboss:
Αν μπεις στο site της ORTOFON θα γραψεις τι πλατω εχεις και αυτοι θα σου προτεινουν την καταλληλη κεφαλη.

Reaction score
3.093
Για να σου προτείνουμε κεφαλή,πρέπει να μας πείς τί μουσική ακούς.

Reaction score
34
blues, rock ,metal jazz, κ.α.
αξιζει να επενδυσω σε κεφαλη 1000 ευρω η και με τα μισα χρηματα θα ειμαι ικανοποιημενος.
Η διαφορες ειναι μεγαλες σε αυτο το ευρος τιμων.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Δεν υπάρχει τι αξίζει, τι διαθέτεις υπάρχει και στα πάντα ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις!Δικία μου πρόταση Grado Sonata all round player!

Reaction score
8.905
δεν θα συμφωνήσω με το "ότι πληρώνεις παίρνεις", υπάρχουν πολλά άρθρα και προτάσεις για κεφαλές που παίρνουν jico sas (shure / jvc / technics κλπ) βελόνα.... και ρίχνουν "ξύλο" σε νέες κεφαλές με πολλαπλάσια λεφτά...

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Οκ αφού γνωρίζουμε κάποια πράγματα σαφώς και τα αποφεύγουμε!Το ίδιο συμβαίνει όμως και σε άλλα υλικά αγαθά!Ο έξυπνος και ψαγμένος αγοραστής θα επιλέξει το σωστότερο, αλλά ο κανόνας είναι κανόνας!

Reaction score
8.905
οι κανόνες είναι για να σπάνε :wink:, τα κριτήρια τιμολόγησης σημερινών (εναπομείναντων) εταιριών στα αναλογικά είναι παράλογες.... δηλαδή ένας συνδυασμός που ανέφερα (πχ JVC Z1 + Jico SAS βελόνα) με αξία συνόλου στα 170 ευρώ, δεν υπάρχει κεφάλι (σύγχρονο) μέχρι το χιλιάρικο να παίξει καλύτερα με τίποτα! Υπάρχουν πολλά σχόλια να διαβάσεις εδώ μέσα, από κατόχους αυτών των συνδυασμών....:smile:

Reaction score
8.905
και επειδή το κόστος είναι μικρό, μπορείς (όταν "λιώσει" η βελόνα σου) να επενδύσεις σε κάτι νέο :neo: :prankster: και εδώ είμαστε να μας πεις τις εντυπώσεις σου! :thumbsup:

Reaction score
325
Και εγώ ήμουν έτοιμος για αγορά κεφαλής και είχα μια sumiko. Μετά από συμβουλές αγόρασα την jico sas την έβαλα πάνω στην pearl και μιλάμε ήρθε η αποκάλυψη και από ένα φτωχό project p1.2 απογειώθηκε ο ήχος του σε κάτι ανεπανάληπτο. Μετά έβαλα πάνω του και το heed phono stage και έδεσε το γλυκό.

Reaction score
34
και που θα την βρούμε αυτην την κεφαλή παιδια (JVC Z1 Jico SAS) γιατι οπου και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.

Reaction score
325
Εκτός από jvc μπορείς να πάρεις και μια black pearl και να τις βάλεις μια jico πάνω. Tην black pearl την βρίσκεις στα 80-100 ευρώ. Την βελόνα σου έρχετε και αυτή στα 80 ευρώ.

Reaction score
34
Εκτός από jvc μπορείς να πάρεις και μια black pearl και να τις βάλεις μια jico πάνω. Tην black pearl την βρίσκεις στα 80-100 ευρώ. Την βελόνα σου έρχετε και αυτή στα 80 ευρώ.
Τωρα στο project εχω μια nagaoka mp110 αυτην λεει κατι ?
σε αυτην μπορώ να βαλω την Jico SAS.
η κεφαλη που λετε μηπως ειναι αυτην
1_f.jpg

Reaction score
8.905
Τωρα στο project εχω μια nagaoka mp110 αυτην λεει κατι ?
σε αυτην μπορώ να βαλω την Jico SAS.
η κεφαλη που λετε μηπως ειναι αυτην View attachment 29077
Μπορείς και δεν θα το μετανιώσεις...:) και μετά διάβασε εδώ!

ΥΓ. στην black pearl δεν γίνεται η απόλυτη εφαρμογή (πλαστικού της βελόνας στο κέλυφος) γιατί βάζεις βελόνα από άλλη κεφαλή!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster