- Reaction score
- 98.730
Για σένα το κάνω.![]()
Εγώ έχω τον πόνο μου με την αναμονή του iPad Air 32 WiFi...
Για σένα το κάνω.![]()
Εδώ είναι το πελατάκι και περιμένει.Αν το δείτε σε αγγελία από βδομάδα μην απορήσετε![]()
Εχεις κι εσυ κατι πόνους βρε αδελφάκι μου....Εγώ έχω τον πόνο μου με την αναμονή του iPad Air 32 WiFi...
Χειρότεροι από της γέννας!Εχεις κι εσυ κατι πόνους βρε αδελφάκι μου....![]()
Ευχαριστώ!Με γειά!![]()
Καλά, "μηδένα προ του τέλους" έλεγαν παλιά. Η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη, κι εγώ έχει συνηθίσει πολύ στα i-Λημέρια. Ποτέ δεν ξέρεις.Δε θα μου το πουλήσεις δηλαδή;![]()
Αντίθετα, εγώ, από το 3GS στο πρώτο μου Android άρχισα τα γαμ@σταυρίδια...Απο το 3GS στο πρώτο μου Android προσαρμόστηκα σε δύο μέρες και ποτέ δεν ξανακοίταξα πίσω.
Δεν είμαι αισιόδοξος για το θέμα.
Της πρώτης η της δεύτερης σου?Χειρότεροι από της γέννας!![]()
Της πρώτης! Που είναι και πρωτόγνωρη.Της πρώτης η της δεύτερης σου?![]()
Καλά εσύ είσαι ήρωας. Ειδικά εκείνη την εποχή, το android ήταν απάλευτο. Απάλευτο λέμε όμως.Απο το 3GS στο πρώτο μου Android προσαρμόστηκα σε δύο μέρες και ποτέ δεν ξανακοίταξα πίσω.
Δεν είμαι αισιόδοξος για το θέμα.
Μαζί σου. Απλά από jelly bean και μετά μπήκαν σιγά σιγά στο σωστό δρόμο. Με το kitkat νομίζω το'χουν. Θα δείξει.Αντίθετα, εγώ, από το 3GS στο πρώτο μου Android άρχισα τα γαμ@σταυρίδια...![]()
Της πρώτης! Που είναι και πρωτόγνωρη.![]()
Εγω στη θέση σου,σαν άντρας, θα κανά μια πολυτελή,ντιζαινατη τομή του Καισαρα και θα την " έγραφα" και με το i Pad Air για να μείνω στο θέμα.
Γιατί αυτο,δεν έχει "γεννηθεί" ακόμα!Μόνο που μέχρι να βρω το iPad Air που θέλω, θα είμαι πολύτεκνος...
Φαντάσου πόσο δεν άντεχα το iOS.Καλά εσύ είσαι ήρωας. Ειδικά εκείνη την εποχή, το android ήταν απάλευτο. Απάλευτο λέμε όμως.
...και που να δεις τι έρχεται..............
Έχουν και το τίμημά τους όμως οι 5 ίντσες οθόνη (γκουμούτσα).