Google Nexus 5!

Reaction score
539
Αν και χρόνια στα λημέρια της apple, είπα να δώσω μια ευκαιρία στο nexus5.
Παραλαμβάνω αύριο, εντυπώσεις μέσα στο ΣΚ.
Αν το δείτε σε αγγελία από βδομάδα μην απορήσετε :)

Reaction score
539
Οκ παρελήφθη, μεγειές μου.
Πρώτες-πρώτες εντυπώσεις, θετικές. Αλλά από βδομάδα που θα μπει σε επαγγελματική χρήση θα δείξει τι πιάνει.
Η διαφορά βέβαια από 4άρι iphone σε μέγεθος είναι χαωτικές.
Έχουν και το τίμημά τους όμως οι 5 ίντσες οθόνη (γκουμούτσα).
Το response πάντως είναι αστραπιαίο, το πρώτο android που με εκπλήσσει ευχάριστα.
Η οθόνη πολύ καλή.

Στα αρνητικά, η αίσθηση που αφήνει. Πλαστικό, δίνει την αίσθηση ευπαθούς συσκευής που φοβάσαι να την πιέσεις με τα δάχτυλά σου.
Σε αντίθεση με το iphone, που λόγω γυαλιού και μετάλλου έδινε την αίσθηση tank (κι ας μην ήταν ενδεχομένως).

Δυστυχώς, λόγω δουλειάς, χρειάζομαι μεγάλη οθόνη. Οπότε, ακόμη κι αν δε με ικανοποιήσει πλήρως, μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.825
Απο το 3GS στο πρώτο μου Android προσαρμόστηκα σε δύο μέρες και ποτέ δεν ξανακοίταξα πίσω. :)
Δεν είμαι αισιόδοξος για το θέμα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.730
Απο το 3GS στο πρώτο μου Android προσαρμόστηκα σε δύο μέρες και ποτέ δεν ξανακοίταξα πίσω. :)
Αντίθετα, εγώ, από το 3GS στο πρώτο μου Android άρχισα τα γαμ@σταυρίδια... :D

Reaction score
539
Καλά εσύ είσαι ήρωας. Ειδικά εκείνη την εποχή, το android ήταν απάλευτο. Απάλευτο λέμε όμως.

Αντίθετα, εγώ, από το 3GS στο πρώτο μου Android άρχισα τα γαμ@σταυρίδια... :D
Μαζί σου. Απλά από jelly bean και μετά μπήκαν σιγά σιγά στο σωστό δρόμο. Με το kitkat νομίζω το'χουν. Θα δείξει.

Ειλικρινά, δε θα πω ψέμματα. Το 5s μου γυάλιζε. Και ΟΚ, προσπερνάω μεγέθη οθονών κλπ. Αλλά ρε γμτ, 750 ευρώ για το 16άρι; ΕΛΕΟΣ.

Reaction score
17.735
Της πρώτης! Που είναι και πρωτόγνωρη. :D

Εγω στη θέση σου,σαν άντρας, θα κανά μια πολυτελή,ντιζαινατη τομή του Καισαρα και θα την " έγραφα" και με το i Pad Air για να μείνω στο θέμα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.730
Εγω στη θέση σου,σαν άντρας, θα κανά μια πολυτελή,ντιζαινατη τομή του Καισαρα και θα την " έγραφα" και με το i Pad Air για να μείνω στο θέμα.

Μόνο που μέχρι να βρω το iPad Air που θέλω, θα είμαι πολύτεκνος...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead