Amarra hifi Boηθεια!!!!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
wtf...
Χαζή ερώτηση...
Κατεβάζετε από το επίσημο site το trial, σωστά?
Και κάνετε κλικ στο .dmg αρχείο, σωστά?
Και κάνει εγκατάσταση μέσα στο folder -> applications, σωστά? (γιατί το είχες βρεί την 1η φορά στα documents?)
Κάνετε double-click στο εικονίδιο του προγράμματος και πάντα κρασάρει????

Reaction score
5.929
wtf...
Χαζή ερώτηση...
Κατεβάζετε από το επίσημο site το trial, σωστά?
Και κάνετε κλικ στο .dmg αρχείο, σωστά?
Και κάνει εγκατάσταση μέσα στο folder -> applications, σωστά? (γιατί το είχες βρεί την 1η φορά στα documents?)
Κάνετε double-click στο εικονίδιο του προγράμματος και πάντα κρασάρει????
Aκριβως ετσι....

Gojakla

Reaction score
7.494
Θα σου στείλω κάτιτις το απόγευμα Γιάννη...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Τελικά πολλοί κακομαθημένοι (?) με τα Windows νομίζουν οτι και το Μακ είναι ίδιο πράγμα και αρχίζουν να πατάνε κουμπιά στην τύχη .
Ξέχασαν μάλλον πως έμαθαν κάποτε τα Windows .
Το έζησα με τον Βλάση όταν πρωτοπήρε την Μετρικ .Κρασάρισμα στο κρασάρισμα μέχρι να μαθει τι γίνεται .

Reaction score
38
Πολύ σωστό Μάνο.
Βρίσκομαι στην ίδια φάση...

Δεν έχει ακόμα δουλέψει τίποτα σωστά σε mac mini dual boot (osx/win4).
Θέλει διάβασμα απο την αρχή και παράλληλη βοήθεια απο φίλους που γνωρίζουν.
Κάποιος μόνος του δεν θα βγάλει άκρη (όχι τουλάχιστον αν δεν είναι γκουρού και όχι σύντομα)

Reaction score
5.929
Τελικά πολλοί κακομαθημένοι (?) με τα Windows νομίζουν οτι και το Μακ είναι ίδιο πράγμα και αρχίζουν να πατάνε κουμπιά στην τύχη .
Ξέχασαν μάλλον πως έμαθαν κάποτε τα Windows .
Το έζησα με τον Βλάση όταν πρωτοπήρε την Μετρικ .Κρασάρισμα στο κρασάρισμα μέχρι να μαθει τι γίνεται .
Μανο τι εννοεις κακομαθημενοι? Δυστηχως δεν μπορουμε ολοι να εχουμε μακ,αλλα και δεν μας χρειαζεται. Φυσικα και γνωριζουμε την διαφορα μεταξυ των δυο λειτουργικων.

Στην περιπτωση του φιλου μου ας ειναι καλα μερικοι επιτιδειοι στον χωρο μας,οπου εκμετελλευτηκαν την αγνοια του στους υπολογιστες και του πουλησαν φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Εγω προσπαθησα να το φτιαξω να παιζει,μεχρι εκει που ειχα τις γνωσεις,κανοντας ερωτησεις στο φορουμ,και την βοηθεια συναδελφου τεχνικου υπολογιστων.

Αποδειχτηκε οτι το λειτουργικο ηταν παλιο και γιαυτο δεν λειτουργησε το amarra.

Τελικα το πουλησαμε και θα παμε σε Windows.:D

Gojakla

Reaction score
7.494
Γιάννη το Amarra από όσο έψαχνα χθές για το θέμα, είναι συμβατό από 10.5 και μετά...
Δεν νομίζω να είναι θέμα λειτουργικού.

Ενιγουέι... Καλή συνέχεια να έχει ο φίλος...

Reaction score
5.929
Γιάννη το Amarra από όσο έψαχνα χθές για το θέμα, είναι συμβατό από 10.5 και μετά...
Δεν νομίζω να είναι θέμα λειτουργικού.

Ενιγουέι... Καλή συνέχεια να έχει ο φίλος...
Αντωνη το διαβασα και εγω αυτο,οπως διαβασα σε φορουμ οτι το προβλημα αυτο το εχουν πολλοι. Τελος παντων.....
Αυτο που ξερω εγω ειναι αν δεν γνωριζεις κατι,δεν μπλεκεις.
Πουληθηκε και παμε για αλλα!!!

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Μανο τι εννοεις κακομαθημενοι? Δυστηχως δεν μπορουμε ολοι να εχουμε μακ,αλλα και δεν μας χρειαζεται. Φυσικα και γνωριζουμε την διαφορα μεταξυ των δυο λειτουργικων.

Στην περιπτωση του φιλου μου ας ειναι καλα μερικοι επιτιδειοι στον χωρο μας,οπου εκμετελλευτηκαν την αγνοια του στους υπολογιστες και του πουλησαν φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Εγω προσπαθησα να το φτιαξω να παιζει,μεχρι εκει που ειχα τις γνωσεις,κανοντας ερωτησεις στο φορουμ,και την βοηθεια συναδελφου τεχνικου υπολογιστων.

Αποδειχτηκε οτι το λειτουργικο ηταν παλιο και γιαυτο δεν λειτουργησε το amarra.

Τελικα το πουλησαμε και θα παμε σε Windows.:D
Γιατί δεν μας ενημερώσατε για τα προβλήματα ?

Τα Mac στατιστικά είναι 10 φορές πιο απροβλημάτιστα απο τα PC ποιό λογικά και εύκολα στην χρήση

Επίσης το Amarra ακούγεται καλύτερα απο κάθε πρόγραμμα PC

Μόνο τα Preferences να πετάγατε θα έτρεχε , γιατί απο κάποιο λάθος θα έβλεπε 2 instances του προγράμματος

Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι πυρηνική φυσική ... ένα τηλέφωνο η ένα Team Viewer θα έλυνε το

πρόβλημα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.326
κι εμενα το Amarra, με 10,5,8 κρασαρει συνεχεια...ελπιζω να διορθωθει! συνεχεις σηκωνομαι κ τ ανοιγοκλεινω...θ κανονισω να μου το φτιαξει κι αυτο το Chris..

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
... και το ανέκδοτο της ημέρας...

4. Easy FLAC to AIFF conversion. iTunes does not support FLAC playback so you have to convert the files to AIFF first. In theory this is actually a good idea anyway even if iTunes did support FLAC. Since AIFF files are uncompressed, the computer does less work playing back AIFF files. FLAC files on the other hand are compressed; therefore the computer has to un-compress them in real-time during playback.
http://audiophilesound.com/reviews/amarra_review.html

Reaction score
5.929
Γιατί δεν μας ενημερώσατε για τα προβλήματα ?

Τα Mac στατιστικά είναι 10 φορές πιο απροβλημάτιστα απο τα PC ποιό λογικά και εύκολα στην χρήση

Επίσης το Amarra ακούγεται καλύτερα απο κάθε πρόγραμμα PC

Μόνο τα Preferences να πετάγατε θα έτρεχε , γιατί απο κάποιο λάθος θα έβλεπε 2 instances του προγράμματος

Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι πυρηνική φυσική ... ένα τηλέφωνο η ένα Team Viewer θα έλυνε το

πρόβλημα
chris καλημερα!
Τα γνωριζω γνωριζω τα πλεονεκτηματα των mac,και δεν διαφωνω.

Ολη η ιστορια με το mac του φιλου μου ξεκινησε για παιχνιδι. Δυστηχως ουτε αυτος,αλλα ουτε και εγω ειχαμε πιασει mac στα χερια μας και τα βρηκαμε μπαστουνια,με κατι που για εσας ειναι πολυ απλο.

Παντως οπως ενημερωθηκα πριν λιγο απο τον νεο κατοχο του,το mac εχει καποιο λειτουργικο προβλημα,που μου εξηγησε,εγω δεν καταλαβα ακριβως τι μου ειπε,και οτι μπορει να το διορθωσει.

Και οτι μαλλον το προβλημα αυτο του mac ηταν ο λογος που δεν μου ανοιγε το amarra.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@