ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η/Υ ΜΕ ΘΥΡΑ ISA

ryk

Reaction score
925
Μη γελάτε! Φίλος ψάχνει για υπολογιστή με θύρα ISA, λόγω του ότι έχει μια κάρτα για cnc ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
Για κάντε καμιά ανασκαφή μπας και βρεθεί κανάς αρχαίος PI, PII, PIII, K6-II,III κτλ. να τον βολέψουμε.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.474
Θέλει complete υπολογιστή με μητρική/επεξεργαστή/μνήμες ή του κάνει μόνο μια μητρική με θύρα ISA; Στη 2η περίπτωση έχω μια έτοιμη για αποστολή.

• Like
Reactions: ryk

ryk

Reaction score
925
Θέλει complete υπολογιστή με μητρική/επεξεργαστή/μνήμες ή του κάνει μόνο μια μητρική με θύρα ISA; Στη 2η περίπτωση έχω μια έτοιμη για αποστολή.
Thanks, κάτσε να δω τι μπορούμε να βρούμε από Αθήνα και σου λέω άμα είναι. Κάπου έχω και γω κάτι sdram και κάτι επεξεργαστές (τα'χω-τα'δωσα? πρέπει να κάνω ανασκαφή, ανάθεμα κι αν θυμάμαι). Δισκάκια έχω πάντως!

ryk

Reaction score
925
σιγουρα εχω αλλα θα περιμενεις κανενα 10ημερο τουλαχιστον
ΤΗΧ!
Αν δεν βρεθεί κάτι άλλο νωρίτερα (αν και εδώ που τα λέμε μέχρι να κανονίσουμε πως θα βρεθούμε και πότε μπορεί ο καθένας θα περάσει το 10ημερο!) το κανονίζουμε.

wizzy

Reaction score
22.474
Thanks, κάτσε να δω τι μπορούμε να βρούμε από Αθήνα και σου λέω άμα είναι. Κάπου έχω και γω κάτι sdram και κάτι επεξεργαστές (τα'χω-τα'δωσα? πρέπει να κάνω ανασκαφή, ανάθεμα κι αν θυμάμαι). Δισκάκια έχω πάντως!
Βρε συ, η αποστολή είναι δώρο από μένα και την μητρική θα την διαθέσω στο εξωπραγματικό κόστος των €0!:D

Δες εκεί τι θέλει ο φίλος σου και πες μου!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Βρε συ, η αποστολή είναι δώρο από μένα και την μητρική θα την διαθέσω στο εξωπραγματικό κόστος των €0!:D
Αγιογδύτη :p

ryk

Reaction score
925

Δες εκεί τι θέλει ο φίλος σου και πες μου!
Ναι βρε συ, το κατάλαβα, αλλά αν βρει ολοκληρωμένο, είναι προτιμότερο απ'το να ψάχνουμε για μνήμες, cpu κτλ.
Ποια είναι η μητρική;

wizzy

Reaction score
22.474
Η μητρική είναι η QDI Advance 10T (link). Βρήκα κι έναν επεξεργαστή Celeron SL5ZE (link). Είμαι σίγουρος ότι εάν ψάξω περισσότερο θα βρω και μνήμες SDRAM.

Αγιογδύτη :p
Κάνω ό,τι μπορώ!:D

ryk

Reaction score
925
Παίδες ευχαριστώ, όμως μου έχει στείλει ο wizzy -και τον ευχαριστώ θερμά- και παραλαμβάνω αύριο.
:drinks:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef