Αλλαγή τύπου λυχνιας σε cav 5881

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
273
Καλησπέρα σε όλη την παρέα .. Θα ήθελα την βοήθεια απο όποιον γνωρίζει αν είναι δυνατόν η τοποθέτηση λυχνιων kt 88 ή kt 90 στον ενισχυτη θέματος ;; Ρωτώντας το Σερβις της αντιπροσωπείας δήλωσαν άγνοια !!! Ευχαριστώ ..

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
273
Νομιζω πως οι 5881 ειναι αντιστοιχες των 6L6.
Ετσι είναι... Ομως χρειάζομαι περισσότερη "δύναμη" για τα ηλεκτροστατικα κ γίαυτο ρωτάω αν είναι συμβατος ο ενίσχυτης με τις kt 90....

Reaction score
1.147
Aν επικοινωνουσες απευθειας με την CAV ισως επαιρνες αξιοπιστη απαντηση , οπως τη συμβατοτητα των κτ90 ,ρυθμισεις bias κλπ. Τα ηλεκτροστατικα παντως θελουν ΡΕΥΜΑ ,ισως χρειαζεσαι κατι πιο ισχυρο σε' στερεη 'τοπολογια.

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
273
Aν επικοινωνουσες απευθειας με την CAV ισως επαιρνες αξιοπιστη απαντηση , οπως τη συμβατοτητα των κτ90 ,ρυθμισεις bias κλπ. Τα ηλεκτροστατικα παντως θελουν ΡΕΥΜΑ ,ισως χρειαζεσαι κατι πιο ισχυρο σε' στερεη 'τοπολογια.
Καλημέρα κ ευχαριστώ για την απάντηση.. Σχετικά με την cav αναφέρω στην αρχή της ερώτησης μου ότι ρωτησα το τεχνικό τμήμα της εδώ αντιπροσωπείας κ δήλωσε άγνοια .. Ισως να εννοείται ότι πρέπει να μιλήσω με το εργοστάσιο ... Οσο για λαμπα κ ηλεκτροστατικα μετά απο 30 χρόνια αναζητήσεων έχω καταλήξει ότι με το σωστό ταιριασμα το αποτέλεσμα είναι μαγικό....δυστυχώς ο Graaf Gm 200 otl είναι απαγορευτικος για τα ML odyssey επειδή καταιβαινουν στο 1 ώμ... Ετσι λοιπόν για χαμηλές εντάσεις έχει επιστρατευτεί ο nightgale adm32 k ο cav...

J

JORDANELLI

Guest
Καλημέρα κ ευχαριστώ για την απάντηση.. Σχετικά με την cav αναφέρω στην αρχή της ερώτησης μου ότι ρωτησα το τεχνικό τμήμα της εδώ αντιπροσωπείας κ δήλωσε άγνοια .. Ισως να εννοείται ότι πρέπει να μιλήσω με το εργοστάσιο ... Οσο για λαμπα κ ηλεκτροστατικα μετά απο 30 χρόνια αναζητήσεων έχω καταλήξει ότι με το σωστό ταιριασμα το αποτέλεσμα είναι μαγικό....δυστυχώς ο Graaf Gm 200 otl είναι απαγορευτικος για τα ML odyssey επειδή καταιβαινουν στο 1 ώμ... Ετσι λοιπόν για χαμηλές εντάσεις έχει επιστρατευτεί ο nightgale adm32 k ο cav...

Reaction score
1.788
Καλησπερα.
Οντως η 5881 ανηκει στην οικογενεια των τετροδων λυχνιων 6l6.

Εγω προσωπικα θα σου ελεγα μην κανεις καμια αλλαγη σε αλλο τυπο λυχνιας απο αυτους που αναφερεις , Κοιτα σε κατι καλυτερο με τον ιδιο τυπο.

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
273
Καλησπερα.
Οντως η 5881 ανηκει στην οικογενεια των τετροδων λυχνιων 6l6.

Εγω προσωπικα θα σου ελεγα μην κανεις καμια αλλαγη σε αλλο τυπο λυχνιας απο αυτους που αναφερεις , Κοιτα σε κατι καλυτερο με τον ιδιο τυπο.
Σήμερα τα ML odyssey έπαιξαν με τον παλιό καλό audio research VT 200 φίλου..αποτέλεσμα ?? κλάμα , πολύ κλάμα ...ο cav απλά αποσύρεται ..

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
273
..απλα συγκρινεις ενα ροδακινο με ενα αεροπλανο!!! ασφαλως καμια σχεση!!!!
Ροδάκινο ροδάκινο αλλά τίμιος ο cav για τα λεφτά του.. Οσο για το Αεροπλανο κ τα "αεροπλάνα" έχω άποψη..32 χρόνια στον αέρα καλα είναι... Ευχαριστω πάντως για την επισήμανση ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis