region 4 dvd

Reaction score
1
Καλησπερα και καλωσορισα στο φορουμ...
Η απορια μου ειναι η εξης...

Θελω να αγορασω απο ebay καποια dvd που ειναι region 4 απο Αυστραλία αλλα δεν γνωριζω αν θα μπορω να τα αναπαραγω ειτε στο ps3 μου ειτε στο pc μου... εχω επισης ενα dvd player της philips που εχει ταυτοχρονα και vhs player...

Η ερωτηση μου λοιπον... να τα αγορασω τα dvd η θα πανε χαμενα τα λεφτα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. ..

Reaction score
1.458
Στο pc δε θα πάνε χαμένα σίγουρα.Εγώ έχω mac αλλά επιτρέπει μέχρι 4 φόρές (official) ν'αλλάξεις region.Με προγράμματα 3ων μπορεί να γίνει άπειρες φορές αυτό βέβαια.Σίγουρα και στα windows θα υπάρχουν ανάλογα προγράμματα γι αυτή τη δουλειά,να τα κάνεις copy και να τα αντιγράψεις σε dvd-r region free και να παίζουν παντού.
Και με κάποια χακεριά στο ps3 μπορεί να γίνει αναπαραγωγή,αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό.

Reaction score
1
[e="lesarros, post: 1756400, member: 18985"]Στο pc δε θα πάνε χαμένα σίγουρα.Εγώ έχω mac αλλά επιτρέπει μέχρι 4 φόρές (official) ν'αλλάξεις region.Με προγράμματα 3ων μπορεί να γίνει άπειρες φορές αυτό βέβαια.Σίγουρα και στα windows θα υπάρχουν ανάλογα προγράμματα γι αυτή τη δουλειά,να τα κάνεις copy και να τα αντιγράψεις σε dvd-r region free και να παίζουν παντού.
Και με κάποια χακεριά στο ps3 μπορεί να γίνει αναπαραγωγή,αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό.[/quote]

Απ'οτι διαβασα και σε ξενες σελιδες στο pc με το vlc player δεν θα εχω κανενα προβλημα...
Σ'ευχαριστω για την απαντηση

Reaction score
1.845
Αν τα επεξεργαστείς σε υπολογιστή αναιρείται εύκολα ο περιορισμός περιοχής και ... ελευθερώνονται. Έχω καιρό να ασχοληθώ με dvd και δεν ξέρω αν υπάρχουν νεώτερες και καλύτερες λύσεις από το DVD Decrypter.

Reaction score
1.458
Αν θες απλά αναπαραγωγή στο pc με το VLC είσαι ok,δε θες κάτι άλλο.Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να τα έχεις σαν αρχείο dvd region free για να παίζουν σε dvd/bd player.Μη σε μπλέκω λοιπόν.

Και καλώς σε βρήκαμε!:)

Reaction score
1
Η αληθεια ειναι πως εχω και εγω πολυ καιρο να ασχοληθω με dvd μιας και ολα πλεον τα κανω download αλλα μια σειρα η οποια απλα με τρελενει δεν μπορω να την βρω ολοκληρη για κατεβασμα και θα την αγορασω απο ebay και δεν ημουν σιγουρος αν θα μπορουσα να την δω...

Reaction score
1
Φαίνεται όντως αρκετά δύσκολο να βρεις όλη τη σειρά online.
Εχω τις 4 πρωτες σεζον σε dvdrip αλλα απο εκει και περα δυσκολα τα πραγματα... οποτε θα κανω δωρο την συλλογη στον εαυτο μου για τα Χριστούγεννα ;)

Reaction score
1.458
Αν είναι κάτι που σ'αρέσει πραγματικά,καλό θα είναι να το έχεις στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και να το κρατήσεις σαν συλλογή.Αγόρασε τα dvds και θα βρούμε λύση για αναπαραγωγή!:wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead