Τι να αγορασω για αναπαραγωγη ταινιων??

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Μια χαρά, wd έχω χρόνια να χρησιμοποιησω αλλά δεν διαβάζω και παράπονα. Για το player δεν ρίχνεις μια ματιά και στα LG, έχουν καλούς Media players.

Reaction score
7.117
το wdtv ειναι η πιο ορθη επιλογη,προσιτο και κανει τα παντα πολυ καλα (οχι τελεια),το οτι ειναι δυο χρονια στην αγορα κατι σημαινει.

Reaction score
75
Μια χαρά, wd έχω χρόνια να χρησιμοποιησω αλλά δεν διαβάζω και παράπονα. Για το player δεν ρίχνεις μια ματιά και στα LG, έχουν καλούς Media players.
Βλεπω και αυτο το οποιο κανει λιγο απο ολα
http://www.skroutz.gr/s/1727839/Philips-BDP7700.html
αλλα πιστευω η καλυτερη λυση ειναι η πιο πανω!!!
Για lg και sumsung δεν ξερω καποιο !!

Reaction score
1.458
Ολα τα bd players έχουν cinavia πλέον.Οπότε στο κομμάτι media player θα παρουσισαστούν προβλήματα.Αν επιμένεις πάντως για bd player με καλό media player τότε πάρε Samsung που υποστηρίζει και Plex.Και τα LG bd players επίσης υποστηρίζουν Plex αλλά της Samsung είναι πολύ πιο σταθερό.
Η καλύτερη λύση είναι χωριστό media player και χωριστό bd player για νάχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Reaction score
75
Σημερα παραγγελθηκε το panasonic 130 με 100ε γιατι το 120 δεν υπαρχει τουλάχιστον όχι κατω από 120ε.
Αν καποιος εχει ενστασεις να μιλησει τωρα, προλαβαίνω να το ακυρωσω αλλιως να σωπασει για παντα!!

Reaction score
75
Καλημερα !!
αφου παρελαβα το panasonic 130 και εκανα τις συνδεσεις ρυθμισεις πηρα ενα bluray disk εχθες και εκατσα να απολαυσω την ταινια(ellysium)!!
Ετσι νομιζα τουλαχιστον γιατι σε λιγο αρχισε να κανει διακοπες, στις γρηγορες σκηνες δρασεις εβλεπα μαυρο (αναζητηση σηματος μου εγραφε η οθονη)για 2-3,4 δευτερα και μετα επαιζε παλι κανονικα !!Αλλαξα καλωδιο τα ιδια, εβαλα αλλο δισκακι dvd επαιζε κανονικα!!
Δεν ξερω τι παιζει, να το στειλω πισω για αλλαγη??Για βοηθατε ρε παιδια!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.826
Καθαρό; Πρώτα κοιτάμε τα απλά.

Όταν παίρνω δίσκο άλλου ή απο VC, πάντα το καθαρίζω πριν το βάλω στο player μου.

Reaction score
75
Καθαρο !Να πω την αληθεια οταν το προτοεβαλα δεν το κοιταξα, αλλα μετα το εβγαλα το καθαρισα καλου κακου, αλλα και παλι τα ιδια!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.826
Αφού δοκιμάσεις αυτό το δίσκο σε άλλο player και είναι ΟΚ, και άλλους δίσκους σ' αυτό το player και δεν είναι, αλλαγή.

Δοκίμασε επίσης άλλη θύρα HDMI στην TV.

Reaction score
75
Δοκίμασε επίσης άλλη θύρα HDMI στην TV.
Το εχω μεσω yamaha 775!
θα το τσεκαρω και αυτο, αν εχει αλλη hdmi η tv γιατι δεν θυμαμαι τωρα και ειμαι στο μαγαζι!!

Μου εχει βγαλει και update γιατι το εχω στο δικτυο αλλα δεν το εκανα , θα κανω και αυτο αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι απο αυτο!

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop