Mini Cooper

Reaction score
1.788
ΩΧ τι παπατζιλίκι είναι αυτό?
Γιαννακο ειχα την χαρα να εχω οδηγησει ενα τετοιο πυραυλακι. Μεχρι και την 5τη σπιναριζε! Υπαρχει και ενα ακομα στην Ελλαδα με διλιτρο μοτερ απο opel calibra!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.737
Και παίρνει κανείς αυτήν την παπαριά για να σπινιάρει με την 5η;
Και να περιμένει μήπως και κανένα χειροκρότημα στο δρόμο;

Reaction score
27.257
δειτε ολο το βιντεακι . σε καποιες στροφες το [μαζευει ] ακομα και με τεταρτες!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΩΤΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ INNOCENTI 1001!

Reaction score
1.788
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΩΤΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ INNOCENTI 1001!
Πραματι ειναι αλλο. Οντως ειναι innocenti , αυτο που πρεπει να προσεξει καποιος αμα γνωριζει αυτο το ταμπλο ειναι οτι το κοντερ που ειναι δεξια το μεγαλο οργανο εχει ενδειξη στα 200 χλμ .[το γραφω απο εμπειρια γιατι ειχα μια εποχη και εγω ιταλικο μινακι] Στο βιντεο βλεπουμε οτι ειναι συνεχεια κοντα στο οριο!! Καποα στιγμη βεβαια τελειωνει και την πεμντη οποτε ειναι πολυ πανω απο τα 200.

Reaction score
27.257
TO INNOCENTI 1001 ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΝΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΜΠΛΩ (VEGLIA BORLETI) ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ LUCAS ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ.
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΝΕ ΤΟ 90L ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.

ΥΓ . ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ VEGLIA ΕΚΛΕΒΑΝ 10-20%..........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.087
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo