Αγορά μεταχειρισμένου ενισχυτή από ebay

Reaction score
1.685
Σταμάτη δεν θα σου απαντήσω εγώ.

Αν μπορεί ας απαντήσει ο Παντελής ή όποιος άλλος θέλει, για το τι άλλο γερνάει εκτός από τους πυκνωτές

και μάλιστα δεν επισκευάζονται!
Η αληθεια ειναι Γιωργο πως θελω κι εγω να μαθω τι ειναι αυτο που δεν επισκευαζεται σε ενα ΄παλιο' μηχανημα.
Οσο για τους πυκνωτες η ζωη τους μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτην που συνηθως νομιζουμε, κοιταξε αυτο το link και κανε τους υπολογισμους σου, ασχετα αν για διαφορους λογους (και κυριως σε συσκευες υψηλων ρευματων) τους αλλαζουμε νωριτερα.

Υ.Γ.
Οποιος μιλησει για το hfe των 'γερασμενων' τρανζιστορ παντως, τυχαινει να εχω μετρησεις .....

Last edited:

Reaction score
29.542
Χεχε για το hfe έχω και εγω μερικές απορίες , επειδή κάποτε έτυχε να ακούσω κάτι ιστορίες για αγρίους .
Τεςπά επειδή είμαι ταύλα , και δεν μπορώ να κάνω πολλά , δεν μου επιτρέπουν , θα αφήσω τον κο Παππά , να κάνει την διαχείριση .

Reaction score
29.542
Ναι ρε ανέμελε , ταύλα , μπηκα για ενα τρίπλεξ και με κράτησαν για βιοχημικές. Τρομάρα τους.
Καλά που είχα τον ρίχτερ , να καθαρίσει. Αλλοιώς ακόμη στην εντατική θα ήμουν.

Reaction score
1.815
Ναι ρε ανέμελε , ταύλα , μπηκα για ενα τρίπλεξ και με κράτησαν για βιοχημικές. Τρομάρα τους.
Καλά που είχα τον ρίχτερ , να καθαρίσει. Αλλοιώς ακόμη στην εντατική θα ήμουν.
Ρε συ Τζώνη πυκνωτές θες, δεν είναι τίποτα!
Πέρασαν οι 165.000 ώρες ζωής τους και θέλουν άλλαγμα...:D

Με τέτοια αμπέρ στην "τροφοδοσία σου", πως να σε καρατήσουν φιλαράκι μου μέσα?
Τρόμαξαν και οι νοσοκόμες με τη "βροντερή" φωνή σου!:tongue:
Περαστικά Τζωνάρα!:drinks:

Reaction score
1.815
εμ...εσείς καλά τα λέτε ,εγώ ακόμα ενισχυτή δεν διάλεξα :D
Sorry, αλλά και σε σένα περαστικά θα πω...:tongue:
Δυστυχώς έχασες ένα κελεπούρι με 211 ευρά...

Πάντως αν είσαι υπομονετικός υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες μέσα και έξω.
Αρκεί να μη βάζεις φραγμούς και να είσαι ανοικτός στις προκλήσεις, αλλά και ανεκτικός στα "περίεργα" που ακούς.:hi:

Last edited:

Reaction score
1.815
Σταμάτη δεν θα σου απαντήσω εγώ.

Αν μπορεί ας απαντήσει ο Παντελής ή όποιος άλλος θέλει, για το τι άλλο γερνάει εκτός από τους πυκνωτές

και μάλιστα δεν επισκευάζονται!
Κι αυτός που δίνει 20 χρόνια εγγύηση για τα μηχανήματά του, μετά από 18 χρόνια χρήσης θα πρέπει να βγει σε "αχρησία"?
Νομίζω ...Bryston τη λένε την εταιρία και χρησιμοποιούν κι αυτοί πυκνωτές και ...άλλα ευαίσθητα εξαρτήματα εε?:D

"Warranty Details
Bryston analog audio and speaker products are warranted to be free from manufacturing defects for twenty (20) years from the original date of manufacture. The warranty includes parts and labour.

Bryston will remedy the problem by repair or replacement, as we deem necessary, to restore the product to full performance. Bryston will pay return shipping costs for the full length of the specific product’s warranty."

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.580
Δεν θα παίζει το ίδιο βρε! :cool:

Reaction score
1.815
Αν συγκρίνεις class D με Bryston ...αυτό έλειπε να παίζει το ίδιο!:D
Είναι όπως συμβαίνει και με τα παπούτσια.
Όταν φύγει η μόδα του "λιλά" χρώματος, τα χαρίζουν και δεν τα παίρνει κανείς...:lolsign:

Reaction score
8.905
Σταμάτη όλο ποπκόρν τρως τελευταία... ρε θα πάθεις τίποτα στο τέλος.... και δεν θα μπορείς να ξανάγοράσεις γερασμένο μηχάνημα...:gotcha:

Reaction score
1.815
Σταμάτη όλο ποπκόρν τρως τελευταία... ρε θα πάθεις τίποτα στο τέλος.... και δεν θα μπορείς να ξανάγοράσεις γερασμένο μηχάνημα...:gotcha:
Σε αυτό θα συμφωνήσω... ο δικός μου παίζει καλύτερα....:imtheking: :lolsign:
Για τον αρχαίο Pioneer μιλάς ότι παίζει καλύτερα, και σκίζει μηχανάκια πολλαπλάσιας τιμής???:o
Έτσι δε μας έλεγες?
Πολύ γρήγορα αλλάζεις γνώμη αλλά τελικά μάλλον είναι το χούι σου εε?:D
ΚΟΤΑ!:fuckyou:

Last edited:

Reaction score
8.905
Πάει και ο JVC... Ο Pioniros έμεινε μοναχούλης του.... γνώμη δεν αλλάζω μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή... άλλα μάλλον δεν θα βρεθεί ποτέ! :welcome:

Reaction score
1.815
Ο Pioniros έμεινε μοναχούλης του.... γνώμη δεν αλλάζω μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή... άλλα μάλλον δεν θα βρεθεί ποτέ! :welcome:
Για τα λίγα ψωροευρό που έδωσες για να τον πάρεις, όντως δύσκολο να βρεθεί μηχανάκι που να τον κοντράρει στην ίδια τιμή!:thumbsup:

Last edited:

Reaction score
61
εγω παντος προσφατα πρην 15 μερες εστειλα για επισκευη ενα luxman l-30 του 1970 και γυρισε καινουργιος . Βεβαια ηταν σε καλη κατασταση ... οποτε ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv