Άδειασμα αποθήκης

Reaction score
16
Όλα λειτουργούν - σε άριστη κατάσταση! Παραλαβή από το χώρο μου, δε στέλνονται!

Μητρικές SOCKET 775
-------------------
Μητρική GIGABYTE GA 8I945PLGE-RH SOCKET 775 http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-8i945plge-rh/ 35 ευρώ

Μητρική ASUS P5B PREMIUM REV1.01G Socket 775 http://www.asus.com/Motherboards/P5B_Premium/ 50 ευρώ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ
------------
Επεξεργαστής Intel® Pentium® D Processor 805 (2 πυρήνες) (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB)
http://ark.intel.com/products/27511/Intel-Pentium-D-Processor-805-2M-Cache-2_66-GHz-533-MHz-FSB
20 ευρώ

Ψύκτρα Intel Original Socket 775 CPU Fan/Heatsink 10 ευρώ

Ψύκτρα Intel Original Socket 775 CPU Fan/Heatsink 10 ευρώ

Last edited by a moderator:

Reaction score
61
ψαχνω μια καρτα ηχου για να ακουω καλυτερα μουσικη απο το pc . Θα ηθελα να το συνδεσω με δυκαναλο ενυσχητη . τι προτεινεις ? μπορει να συνδεθει με rca ?>?

Reaction score
16
ψαχνω μια καρτα ηχου για να ακουω καλυτερα μουσικη απο το pc . Θα ηθελα να το συνδεσω με δυκαναλο ενυσχητη . τι προτεινεις ? μπορει να συνδεθει με rca ?>?
Δεν είμαι και ειδικός, αλλά στην πράσινη έξοδο κάθε κάρτας ήχου (έξοδος ήχου), συνδέεις ένα καλώδιο μίνιτζακ (τριπλό) που στη συνέχεια χωρίζεται σε δυο rca βύσματα , που συνδέονται σε είσοδο στον ενισχυτή.

Αυτό κάνω στα συστήματά μου και πάνε όλα ΟΚ. Το καλώδιο αυτό "τριπλό μίνιτζακ σε 2 rca" το βρίσκεις παντού (π.χ. Μπέσκας, Κατουμάς κλπ), με 3-5 ευρώ.

Σε άλλη μου αγγελία, δίνω κι έναν μικρό ενισχυτή (made in China/Ebay) 2X15w με άριστο ήχο. Είναι ότι πρέπει για "παιχνίδια" στον υπολογιστή! Σε μαύρο χρώμα : SMSL SA-S2 15WX2 TA2024 Class T Amp Headphone amplifier Stereo AmplifierΤον δίνω 50 ευρώ, δες εδώ: http://lrx.en.alibaba.com/product/5...dphone_amplifier_Stereo_Amplifier_silver.html

Mαζί δίνονται και δυο ηχεία creative 2x20w και το power supply του ενισχυτή

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΧΟΣ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Reaction score
2.557
Οι δικάναλοι ενισχυτές δεν έχουν συνήθως ψηφιακές εισόδους.
Εφόσον θέλεις να συνδέσεις το PC με δικάναλο ενισχυτή, πάρε μια καλή κάρτα ήχου με έξοδο RCA. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.

Reaction score
16
Οι δικάναλοι ενισχυτές δεν έχουν συνήθως ψηφιακές εισόδους.
Εφόσον θέλεις να συνδέσεις το PC με δικάναλο ενισχυτή, πάρε μια καλή κάρτα ήχου με έξοδο RCA. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.
Ποιος ανέφερε κάτι για ψηφιακές εισόδους; Απαντάμε ή συμβάλλουμε σε αυτά που ρωτάνε. Σήμερα, όλες οι κάρτες ήχου είναι άριστες για αυτό που ζητά ο ερωτών (για να συνδέσει τον υπολογιστή του στον ενισχυτή, με rca σύνδεση). Και αυτές των 10 ευρώ, και αυτές των 30..40..60 ευρώ . Βασικά οι κάρτες ήχου έχουν "καταργηθεί" στην αγορά Η/Υ, αφού κάθε m/b , από το 2005 και μετά, έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου (onboard ), συνήθως της realtek. Ακόμα και οι κάρτες γραφικών έχουν ενσωματώσει δυνατότητα ήχου (ATI από τη σειρά HD 4000, αν θυμάμαι καλά), διαμέσου της εξόδου HDMI. Τελοσπάντων, ο ερωτών δεν αναφέρεται σε σύνδεση "ομοαξονική" ή "οπτική" ή διαμέσου hdmi. ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΤΟ PC ΤΟΥ ΕΧΕΙ ONBOARD ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ, ΟΥΤΕ PCΙ ούτε PCI EXPRESS ΟΤΕ USB... Eκτός ειδικών περιπτώσεων audiophile! Αλλά αυτό το audiophile δεν το ψάχνει κανείς σε αγγελίες πώλησης καρτών ήχου των 10-20 ευρώ!

Reaction score
2.557
Μη φωνάζεις - δεν διαφωνούμε!
ο Μunchkin λέει ότι χρειάζεται μια κάρτα για να ακούει καλύτερα μουσική από το PC του - προφανώς η ενσωματωμένη στο motherboard δεν τον ικανοποιεί.
Εφόσον θέλει να συνδέσει με δικάναλο δεν χρειάζεται κάρτα με ψηφιακή έξοδο αλλά αρκεί μία με RCA. Το πόσο καλή θα είναι αυτή η κάρτα (πόσο καλό DAC θα έχει) είναι δικό του θέμα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.510
@dokimi κάνε μια δοκιμή να μιλάς πιο ήρεμα!

Εμείς είμαστε ήρεμοι άνθρωποι σ' αυτό το φόρουμ.

Reaction score
61
Ρε παιδια , το ξερω οτι μπορω να κανψ και την δουλεια μου με την καρτα Onboard Που εχει το pc . εγω μιλαω ομως για κατι καλυτερο . Θελω να συνδεσω το Pc για να παιζει μουσικη στον δυκαναλο Luxman Που εχω .

Reaction score
16
Ρε παιδια , το ξερω οτι μπορω να κανψ και την δουλεια μου με την καρτα Onboard Που εχει το pc . εγω μιλαω ομως για κατι καλυτερο . Θελω να συνδεσω το Pc για να παιζει μουσικη στον δυκαναλο Luxman Που εχω .
Μπορείς να συνεχίσεις τις ερωτήσεις σου σε άλλο σχετικό χώρο στο avsite; Να μπορέσω να πουλήσω την πραμάτεια μου

:)

Ότι πουλάω σου κάνει - και "πάρτο με τα μάτια κλειστά". Κι αν προλάβεις!

Reaction score
16
Γεια σου, ενδιαφέρομαι για την P5B, υπάρχουν το back plate και το cd της;
Το P5B Premium (σόκετ 775) διατίθεται μαζί με το backplate του, το screenduo και το τηλεκοντρόλ του. Υπάρχει και το cd της, αλλά και να μην υπάρχει συνδέεσαι στο ίντερνετ και τα κατεβάζεις όλα από το site της asus.com/support. Πέρα από το ότι τα windows7 ultimate έχουν όλους τους drivers!

Η Μ/Β είναι σούπερ, με δυο θύρες δικτύου, πολλές θύρες usb (αμέτρητες), ... ότι είναι premium στην asus, έχει πολλές δυνατότητες. Τη δίνω επειδή είναι ΑΤΧ και έχω μικρό κουτί!

Χρησιμοποιήθηκε το πολύ 2-3 μήνες. Μετά κάθεται στη ζελατίνα της.

Παραλαβή από το χώρο μου - Παλαιό Φαληρο

Reaction score
16
Αν πάρεις και τις δυο τις μητρικές και τον επεξεργαστή θα τα αφήσω ΚΑΙ τα τρία 85 ευρώ.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef