Αλλαγή Φρουράς...

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε εδώ και ενάμιση χρόνο (ίσως και παραπάνω) η συμμετοχή μου στο site έχει περιορισθεί αισθητά. Τους τελευταίους δε 8-9 μήνες απέχω εντελώς, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί δεν έχω βοηθήσει τα μέλη της ομάδας ούτε καν στην μετάβαση στη νέα πλατφόρμα. Δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες αλλά οφείλω να πω ότι επαγγελματικοί, κυρίως, λόγοι, δεν επιτρέπουν την ενασχόλησή μου πλέον με το site, πόσο μάλλον την εμπλοκή μου σε διαχειριστικά καθήκοντα.

Το site έχει διαρκή ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να αφιερώσουν χρόνο, τόσο σε οργανωτικά θέματα όσο και στην θεματολογία. Αυτό ήταν πάντα το βασικό κριτήριο και των δικών μου επιλογών για τα μέλη της συντονιστικής/διαχειριστικής ομάδας, όταν έπρεπε να συμμετάσχω στις ανάλογες διαδικασίες. Δεν θα μπορούσα ο ίδιος λοιπόν να αποτελώ εξαίρεση. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι πλέον καταλαμβάνω μια θέση που κάποιος άλλος θα μπορούσε να αξιοποιήσει πολύ καλύτερα. Η διοικητική ομάδα του site αποτελείται από πολύ ικανούς ανθρώπους, μέλη που είμαστε χρόνια μαζί κι έχουν αποδείξει πόσο αγαπούν αυτόν τον χώρο. Συνεπώς η απουσία μου δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, κανένα κενό. Απεναντίας θα ανοίξει το δρόμο για να μεγαλώσει η ομάδα με την συμμετοχή νέων προσώπων.

Θέλω να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον Ανδρέα για την τιμή που μου έκανε όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της συντονιστικής/διαχειριστικής ομάδας, τόσο αυτά που την απαρτίζουν σήμερα όσο και αυτά που κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει σε αυτήν. Σίγουρα τόσα χρόνια έκανα μεταξύ άλλων και πολλά λάθη, ίσως αδίκησα και κάποιους και σε αυτούς οφείλω μια συγγνώμη. Να ξέρετε ότι προσπάθησα να είμαι όσο πιο δίκαιος μπορούσα, ότι ποτέ δεν είχα κάτι προσωπικό με κανέναν και ότι πάντα έβαζα μπροστά το καλό του site, το οποίο αγαπώ υπερβολικά μιας και είμαι εδώ από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα. Τρόπον τινά νιώθω ότι είμαι κι εγώ ένας από τους γονείς του. Είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις ένα μικρό παιδί να μεγαλώνει. Νιώθεις περήφανος και ταυτόχρονα ωριμάζεις κι εσύ μαζί του. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα, είχε κακές και καλές στιγμές αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μου χάρισε πολλούς καλούς φίλους, ένα τεράστιο κέρδος για κάθε άνθρωπο.

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για το AVSite το οποίο είναι πιο ώριμο από ποτέ. Να είστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ότι έχετε να «δείτε» και να «ακούσετε» πολλά ακόμη. Stay tuned λοιπόν!

Να είστε όλοι καλά,

Νίκος

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
:(

Δυστυχώς , ήρθε και αυτή η στιγμή...
Ο Τσαρουχίτο, το χε αποφασίσει καιρό τώρα.
Είχα την ελπίδα ότι θ άλλαζε γνώμη...

Reaction score
8.905
Αγαπητοί φίλοι,....Να είστε όλοι καλά,Νίκος...
ΕναρμονΊζομαι με τους άνωθεν και άσε τις "μaλaκίες" παραπέρα.... ;)

ΥΓ. όπως το εκθέτης δηλαδή.... περιμένουμε και τον Σκαφάτο για παραίτηση....:gotcha:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.485

Δυστυχώς , ήρθε και αυτή η στιγμή...
Ο Τσαρουχίτο, το χε αποφασίσει καιρό τώρα.
Είχα την ελπίδα ότι θ άλλαζε γνώμη...
Δηλαδή τι; Μας λες ότι δεν υπάρχει τρόπος να τον μεταπείσουμε; Καλά, εσείς είστε μακρυά. Προσωπικά, θα κατσικωθώ έξω από την πόρτα του, να του πρήζω τα ούμπαλα μέχρι να αλλάξει γνώμη!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Δηλαδή τι; Μας λες ότι δεν υπάρχει τρόπος να τον μεταπείσουμε; Καλά, εσείς είστε μακρυά. Προσωπικά, θα κατσικωθώ έξω από την πόρτα του, να του πρήζω τα ούμπαλα μέχρι να αλλάξει γνώμη!
Πρωτη πορτα ο κυριοs ιδρυτηs!

Reaction score
17.435
Σίγουρα τόσα χρόνια έκανα μεταξύ άλλων και πολλά λάθη, ίσως αδίκησα και κάποιους και σε αυτούς οφείλω μια συγγνώμη. Να ξέρετε ότι προσπάθησα να είμαι όσο πιο δίκαιος μπορούσα, ότι ποτέ δεν είχα κάτι προσωπικό με κανέναν ...

Σ ευχαριστούμε πολυ για την προσφορά σου.

Η πλειονότητα των παρεμβάσεων σου ήταν σωστή και δικαιολογημένη.

Να εισαι καλα!Συνεχισε ετσι!:):thumbsup:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Έλα ρε, κόψε την πλάκα.... Το avsite σε χρειάζεται!
Το αυτό...

Όσο κι αν είναι αυτονόητο ότι οι προσωπικές επιλογές είναι απόλυτα σεβαστές, ειδικά όταν εκπορεύονται από θέματα όπως η εργασία, η οποία ειδικά σήμερα από κανέναν δεν μπορεί να παραμεληθεί έστω και στο ελάχιστο, το γεγονός ότι ένας "γονιός" αποχωρεί δεν είναι ποτέ εύκολο για το "παιδί", ούτε πρακτικά αλλά ούτε και στο μυαλό. Νομίζω ότι θα βρω σύμφωνο όλον τον κόσμο του avsite αν πω ότι ελπίζουμε να παραμείνεις με ενδιαφέρον και αποφασιστικό ρόλο κοντά μας, έστω και χωρίς τον τυπικό τίτλο και τις ευθύνες του διαχειριστή. Σε κάθε περίπτωση, ως συνδημιουργό και στυλοβάτη του χώρου, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.485
Ναι ρε ψηλέ, έχει δίκιο η Μαρία. Αν είναι ζήτα να σε απαλλάξουν από τα καθήκοντα και τις ευθύνες του "Διαχειριστή" αλλά να συνεχίσεις να γράφεις ως μέλος.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Νίκο για να παίρνεις εσύ αυτήν την απόφαση , κάτι παραπάνω θα ξέρεις και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, στέκομαι μόνο σε μια σου παράγραφο

"Ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα, είχε κακές και καλές στιγμές αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μου χάρισε πολλούς καλούς φίλους, ένα τεράστιο κέρδος για κάθε άνθρωπο."

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Τώρα πες με ρομαντικό, αλλά δυστυχώς το site δε θα είναι όπως το αγαπήσαμε. Οι 2 άνθρωποι που το "έτρεχαν" φαίνεται πως κουράστηκαν, έχασαν το ενδιαφέρον τους ίσως;
'Όπως και να χει σου εύχομαι καλή συνέχεια Νίκο. Ελπίζω τόσο εσύ, όσο κι ο Ανδρέας να επισκέπτεστε το "παιδί" σας, όποτε έχετε λίγο χρόνο.
Είναι "αλλιώς" όταν συμμετέχετε.

Reaction score
118
Μιας και υπήρξα και εγώ συντονιστής, θέλω και εγώ να σε ευχαριστήσω. Και χάρηκα που σε γνώρισα τότε που αρκετά συχνά ανέβαινα επάνω και εσύ όπως θυμάμαι είχες κατέβει κάτω. Να είσαι καλά.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Και με ποιόν θα τσακώνεται ο Αρβανίκος γαι τον Ραοκ ;:rolleyes:
:headbang:

ΥΓ
Αν κάνει πως φύγει και ο bro θα γραφτώ στο AVclub για να συζητάω για καλώδια :confused:

Reaction score
1.844
Νικόλα,

ήμουν ο 2ος που μπήκε στο παρόν νήμα μετά τον wizzy. Δεν έγραψα μέχρι τώρα γιατί είχα τους λόγους μου. Που εξακολουθώ να τους έχω, μάλιστα ενισχυμένους. Κατάλαβα όμως ότι δεν θα σε ξαναδούμε (ή θα είναι πολύ σπάνιο), γιατί έχεις κι' εσύ τους δικούς σου λόγους. Δεν μπορώ λοιπόν να μη σε αποχαιρετίσω.

Εύχομαι καλή συνέχεια στη ζωή σου, με υγεία και ευτυχία. :)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Πέρασαν και οι γιορτινές μέρες, οπότε με καθαρό μυαλό , μπορούμε να προχωρήσουμε στον ανασχηματισμό της κυβέρν... ε σόρρυ , του AVSITE.GR.
Mείνετε συντονισμένοι και προς το τέλος της εβδομάδος θα έχουμε πολλά νέα!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Η κρατικη μηχανη βρισκεται σε εγρηγορση και ο πρωθυπουργος ενημερωνεται!:p

Last edited by a moderator:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893