AVSITE staff 2014.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Kυρίες και κύριοι, αγαπητά μέλη.

Ετυχε να είμαι εγώ αυτός που θα σας ανακοινώσει τις αλλαγές στην ΔΟ και την ΣΟ του AVSITE.GR

Να ξεκινήσω απ τα δύσκολα.

Δυστυχώς , αποχωρούν απ την ΔΟ δύο ιδρυτικά στελέχη.
Ο Νικος ο Τσαρουχάς και ο Χρήστος ο Ακρατόπουλος.
Το τι έχουν προσφέρει αυτοί οι δυό, δεν είναι εύκολο να περιγραφεί σε λίγες σειρές.Τόμος εγκυκλοπαίδειας χρειάζεται.
Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός που δεν θα τους έχω δίπλα μου , όπως εδω και σχεδόν 10 χρόνια, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω την προσωπική τους επιθυμία.
Γενικέ μου και φίλε μου Τσαρουχίτο, να είστε καλά , ευχαριστώ πολύ για όλα.
Να ξέρετε οτι όποτε θελήσετε, η θέση σας στην ΔΟ θα σας περιμένει.

Επίσης προσωπική επιθυμία αποτελεί και η αποχώρηση του φίλου μας του Γιαννάκη του ichaltou απ την συντονιστική ομάδα.
Βέβαια αυτός και πάλι θα γράφει καθημερινά τις αλλάγές στο συστημά του, για αυτό θα συνεχίσει να έχει τον διακριτικό τίτλο ''Αλλαχτήρι''
Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη για την προσφορά σου στην ΣΟ.

Ας πάμε και στα ευχάριστα.

Τις θέσεις του Νίκου και του Χρήστου στην ΔΟ , αναλαμβάνουν ο Zizik και ο Costas Coyias.
Συγχαρητήρια και στους δυό σας και ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασης.

Αναβαθμίζεται σε ρόλο SuperMod o xfader!!
Aντε βρε Αλέξανδρε , καιρός ήταν!

Επανακάμπτει στην ΣΟ ο lesarros ,συντονίζοντας και πάλι την αγαπημένη του κατηγορία gadgets, Dvd/BD players , Media Boxes και icorner!

Πάμε και στους νέους τώρα..

Nέος συν-συντονιστής στην κατηγορία Audio,HiFi ο Νικόλας ο vet!!!

Nέος συντονιστής στην κατηγορία της Μουσικής ο wizzy!!!

Kαι τελευταίος αλλά όχι έσχατος , ο Costas Ear .Φυσικά στην Audio, HiFi.

Καλώς μας ήρθατε στην ΣΟ οι ''νέοι'' και καλό κουράγιο σε όλους.

Οι υπόλοιποι στις θέσεις μας

Υ.Γ.Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες προσθαφαιρέσεις, αλλά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα τους.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας .

Νick Arvanitakis
Διαχειριστής AVSITE.GR

Last edited:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους νέους Διαχειριστές και Συντονιστές. Είναι πραγματικά μία πάρα πολύ καλή ομάδα που θα πάνε όλοι μαζί το avsite.gr ακόμα πιο ψηλά.

Είναι αλήθεια ότι προσωπικά για μένα αυτή είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Το avsite.gr ήταν και θα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου. Μία τεράστια, πραγματικά τεράστια εμπειρία!
Δυστυχώς όμως - και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό - λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορώ να είμαι όσο ενεργός ήμουν παλιότερα και όσο πραγματικά θα ήθελα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Ανδρέα που πριν 10 χρόνια με εμπιστεύτηκε σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό εγχείρημα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα τότε. Ελπίζω να δικαίωσα την επιλογή του.

Πολλά ευχαριστώ στον φίλο μου Νίκο Τσαρουχά. Ο Νίκος ήταν πάντα άψογος άνθρωπος πρώτα από όλα και με τεράστιο πάθος για το avsite.gr.

Όμως τα πολλά ευχαριστήρια ανήκουν σε όλους τους συνεργάτες Διαχειριστές, Συντονιστές και κυρίως στα μέλη μας αυτά τα 10 χρόνια. Σε όλους αυτούς που σε 10 χρόνια έγραψαν 1,5 εκατομμύρια μηνύματα και ανέβασαν το avsite.gr από 150 μέλη την πρώτη μέρα λειτουργίας του στις 30.000 σήμερα!

Το avsite.gr παραμένει και σήμερα, μετά από 10 χρόνια μία παρέα ανθρώπων που τους ενώνει η αγάπη για το χόμπυ τους. Αυτή η αγάπη είναι που το οδηγεί και αυτή η νοοτροπία είναι η σφραγίδα επιτυχίας του. Προσωπικά κέρδισα πολλά εδώ μέσα. Μόνο οι τόσοι νέοι φίλοι στην ζωή μου είναι κάτι ανεκτίμητο! Το φόρουμ μας έχει πολύ μέλλον και θα συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι άλλωστε στο χέρι μας να το ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά!

Προσωπικά θα είμαι όσο μπορώ ενεργός στο avsite.gr συνεχίζοντας να συμμετέχω σε αυτή την μεγάλη παρέα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Συγχαρητηρια στους νεους και στους προαχθεντες

Υ.Γ.Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες προσθαφαιρέσεις, αλλά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα τους
Τα δυνατα χαρτια τα φιλας για το τελος (Skal)
Παλι ανεργος εμεινα:headbang:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Λίγα λόγια κι από μένα:

Καταρχήν, ευχαριστώ τους ιθύνοντες του forum για την ευκαιρία την οποία μου έδωσαν αναθέτοντάς μου τη θέση του moderator στην κατηγορία της Μουσικής. Επειδή υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στο εγγύς μέλλον να ασκήσω τα καθήκοντα του moderator σε forum ως μέρος των εργασιακών μου καθηκόντων, θέλω να πιστεύω ότι η εδώ εμπειρία θα με βοηθήσει. Παράλληλα, δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ένα μικρό άγχος (λανθασμένη, ίσως, επιλογή λέξης, αλλά δεν βρήκα καλύτερη), διότι θα κληθώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που μου έδωσαν την ευκαιρία αυτή αλλά και στις απαιτήσεις που θα έχω εγώ από τον εαυτό μου.Ελπίζω να τα καταφέρω και είμαι σίγουρος ότι όποτε ζητήσω βοήθεια, θα μου προσφερθεί απλόχερα - διότι από την μικρή (χρονικά) πείρα μου ως μέλος του forum, αυτό διαπίστωσα.

@stathis: σε ευχαριστώ φίλε!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Νίκο και Χρήστο, ευχαριστούμε για όλα.
Αυτά τα "νέα" ""παλικάρια"" (προσοχή στα διπλά εισαγωγικά στο ""παλικάρια"") πού τα βρήκατε;!

Γιάννη, τώρα που θα έχεις χρόνο κατέβα για ρακές. :whistling:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης