BMW 220

D

Deleted member 23222

Guest
Δεν τα σβήνω...
Άλλωστε σε ένα πρόλαβα και σε κάδραρα...για να δούν όλοι πως χρησιμοποιείς την... πίσω κίνηση στα γραπτά σου...:drinks:

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Tα προγράμματα αναβάθμισης τα βγάζει η μαμά?
Αν ναι,τα κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες και ποιές?
Και αν όχι,γιατί???
Το πρόγραμμα αναβάθμισης σαφώς και δεν βγαίνει από την μαμά εταιρία άλλα από τον αναγνωρισμένο βελτιωτικό οίκο AC Schnitzer ο οποίος δίνει ακόμα και εγγύηση ενός έτους και τα προϊόντα του πωλούνται σε όλον τον κόσμο.
Αν θέλεις έλα να οδηγήσεις 116 F20 με 200hp και 30kgr ροπής.

D

Deleted member 23222

Guest
Μήτε τρία δευτερόλεπτα δεν έκανα. :(

Τα like γίνονται unlike. ;)

EDIT: Για να το κάνω ακριβέστερο, "Εγώ έχω oversized και turbo αλλά αναγνωρίζω το μέλλον. Και δεν είναι diesel ούτε oversized". :)
To Toyota 1.6 της φίλης μου, όταν το πλακώσεις και πας ταξίδι με 160+ καίει τον κwλο του.
Tα diesel δεν καίνε ιδιαίτερα,είναι πολύ πιο αξιόπιστα,έχουν πολύ καλή τεχνογνωσία οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές σε τέτοια μοτέρ και βγάζουν πολλά χιλιόμετρα.

Η φίλη σου θα πηγαίνει Πάτρα κάθε μέρα με 160 και θα ρχεται και ο άλλος με το χιλιαράκι ,μια φορά μέχρι Δερβένι τον κόβω...

Last edited by a moderator:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.411
Δεν έχω καμία αντίρρηση για την οικονομία και την αξιοπιστία των diesel, απλά ανέφερα πως δεν είναι το μέλλον.

D

Deleted member 23222

Guest
Το πρόγραμμα αναβάθμισης σαφώς και δεν βγαίνει από την μαμά εταιρία άλλα από τον αναγνωρισμένο βελτιωτικό οίκο AC Schnitzer ο οποίος δίνει ακόμα και εγγύηση ενός έτους και τα προϊόντα του πωλούνται σε όλον τον κόσμο.
Αν θέλεις έλα να οδηγήσεις 116 F20 με 200hp και 30kgr ροπής.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Για να μην παρεξηγηθώ,η όλη συζήτηση δεν έχει καμμία σχέση με την ΒΜW και τα βελτιωτικά προγράμματα της, που εγώ θα τα εμπιστευόμουν,αν και θα προτιμούσα τον μαμίσιο δίλιτρο...

Η ΒΜW είναι μια φίρμα που δεν την αγοράζεις ούτε ως best value,ούτε ως τέρας αξιοπιστίας,αλλά για αυτό που έίναι και μόνο...

Καλή πορεία εύχομαι σε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο,που με φτιάχνει...

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Δεν έχω καμία αντίρρηση για την οικονομία και την αξιοπιστία των diesel, απλά ανέφερα πως δεν είναι το μέλλον.
Το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όχι άμεσα άλλα δεν είναι μακριά.

D

Deleted member 23222

Guest
Μπορεί τα ηλεκτρικά να είναι το μέλλον.
Εγώ ευτυχώς δεν θα ζω να προλάβω να οδηγώ αυτοκίνητο που δεν ακούω το μοτερ...

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Για να μην παρεξηγηθώ,η όλη συζήτηση δεν έχει καμμία σχέση με την ΒΜW και τα βελτιωτικά προγράμματα της, που εγώ θα τα εμπιστευόμουν,αν και θα προτιμούσα τον μαμίσιο δίλιτρο...

Η ΒΜW είναι μια φίρμα που δεν την αγοράζεις ούτε ως best value,ούτε ως τέρας αξιοπιστίας,αλλά για αυτό που έίναι και μόνο...

Καλή πορεία εύχομαι σε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο,που με φτιάχνει...
Καμία παρεξήγηση , εδώ είμαστε για να συζητάμε τις απόψεις που έχουμε και όχι να δημιουργούμε κόντρες μεταξύ μας .

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Μπορεί τα ηλεκτρικά να είναι το μέλλον.
Εγώ ευτυχώς δεν θα ζω να προλάβω να οδηγώ αυτοκίνητο που δεν ακούω το μοτερ...
Τα ηλεκτρικά είναι ήδη διαθέσιμα,όποτε είναι επιλογή σου αν θέλεις να τα οδηγήσεις.

D

Deleted member 23222

Guest
Τα ηλεκτρικά είναι ήδη διαθέσιμα,όποτε είναι επιλογή σου αν θέλεις να τα οδηγήσεις.
Έχεις δίκιο,απλά εννοούσα ότι δεν θα ζω μάλλον μέχρι το 2050-60 (σίγουρα δεν θα οδηγώ τουλάχιστον),όπου τα ηλεκτρικά θα είναι κυρίαρχα στον πλανήτη...

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Έχεις δίκιο,απλά εννοούσα ότι δεν θα ζω μάλλον μέχρι το 2050-60 (σίγουρα δεν θα οδηγώ τουλάχιστον),όπου τα ηλεκτρικά θα είναι κυρίαρχα στον πλανήτη...
Ναι σίγουρα από αυτήν την άποψη ούτε και εγώ θα ζω,οπότε τότε θα βρούμε άλλες τεχνολογίες για να ανταλλάξουμε απόψεις .

Reaction score
384
Εδω στη Αγγλια παντως τα diesel εχουν κατακλυσει την αγορα. Και οι μετατροπες σε αυτα φυσικα.
Τα 2λιτρα TDI γινονται 280bhp, αλλα το αγαπημενο μου ειναι το BMW 335d που το κανεις 400bhp, 70-80 κιλα ροπης και καταναλωση diesel.
Φανταζομαι το νεο 435d Xdrive με 2 υβριδικα θα δινει ανετα 430bhp οπου θα φτανει και στα ορια ο συμπλεκτης, με 0-100 χαλαρα 4.2 sec, λογω τετρακινησης.
Κριμα που στην Ελλαδα εχουν αυτο το ηλιθιο οριο με τα κυβικα...ποτε δεν το καταλαβα!

Reaction score
27.957
ΣΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ- Η ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΦΤΕΡΑ....

ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ 350 ΧΛΜ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ....
VW PHAETON V10 5,0 TDi 700+ HP!!!!!!

Reaction score
27.957
Αν και στους ελληνικους δρομους η τρελλη ροπη ειναι προβλημα χωρις τετρακινηση
EΤΣΙ!!
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ 200-250+ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ...
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ.....

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει και έκδοση M2 το 2015 ή το 2016 χωρίς να γνωρίζουμε αν θα είναι και αυτή σε περιορισμένο αριθμό παραγωγής , το μοντέλο θα εφοδιάζεται με 4κύλινδρο 2000 κυβικών τούρμπο κινητήρα με την τρομακτική ιπποδύναμη των 380hp....

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Με την ευκαιρία του τέλους της παραγωγής της σειράς 1 Coupe ο βελτιωτικός οίκος ACS παρουσίασε και διαθέτη στην περιορισμένη παραγωγή των 99 αντιτύπων μια ειδική έκδοση του άκρος επιτυχημένου του μοντέλου BMW135i σε κλίμακα 1;43

Reaction score
0
Πρώτη άφιξη στην Ελλάδα της νέας BMW σειράς 2 coupe F22
Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις περισσότερες φωτογραφίες της BMW 220?. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.893
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962