PC Audio Source

Reaction score
1.815
...Γιατί πρέπει να κάνουμε τα φόρουμ αλλιώς από ότι είναι;
Θέλω να πώ... Αν όλα ήταν καθως πρέπει, και έτσι, και αλλιώς, και γιουβέτσι... θα είχαμε ένα φόρουμ... :p
Εεεεε ναι βρε!
Όταν μπένεις για banάκι στο ένα, βγαίνεις από το banάκι του άλλου και έτσι είσαι coooool man με διπορτίλα!!!:fuckyou:
(τα έχεις συνηθίσει εσύ αυτά... δε μασάς!):D

Reaction score
59
Ρε, μη την ψωνιζεται μερικοι εδω μεσα. Το φορουμ δεν ανηκει σε 5-10 ατομα που τυγχανει να ειναι editors ή οτιδηποτε αλλο, ουτε επειδη εχετε απειρες ωρες ενασχολησης με το αντικειμενο και εχετε στειλει καποιες χιλιαδες μηνυματα, οι αλλοι ειναι ζωα φαντασμενοι, ή δεν ξερω γω τι. Τωρα αν καποιοι το διαχειριζονται (το φορουμ) και κανουν δουλεια ΜΠΡΑΒΟ τους και τους ευχαριστουμε γι αυτο. Ο καθένας εχει γνωμη αρκει να μην προσβαλλει τον αλλον με κανενα τροπο, αλλιως δεν ειναι φορουμ, ειναι καφενειο. Το θεμα ειναι να μαθουμε 5 πραγματα ο ενας απ τον αλλον και να πειραματιστουμε. Εμενα προσωπικα η μιση χαρα απ αυτη την ενασχοληση μου με τον ηχο ειναι ο πειραματισμος. Να υπαρχει και χιουμορ βεβαια, δεν ειμαστε σε καμια αιθουσα πανεπιστημιου εδω μεσα, αλλα λιγο προσοχη, ειδικα απο τους παλαιοτερους. Αυτα. Καλα μυαλα και ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχει αυτο το φορουμ! Ειναι ο μονος τοπος ειναι η αληθεια που βρισκω ανθρωπους σχετικους με τον ηχο, γιατι η αληθεια ειναι οτι σπανιζουν...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Φερρίτες δεν έχω βάλει μόνο στο καλώδιο σάτα αλλά και στα καλώδια τροφοδοσίας της κάρτας ήχου και στα καλώδια τροφοδοσίας δύο ανεμιστήρων ψύξης. Φουλ στους φερρίτες:)
ξεκινα το ξηλωμα απο αποψε.........:D:D

δυστυχως Πανο μας εχουν γινει αυτα απο πολλους απο εμας και αργοτερα μαθαμε καποιες αληθειες και ηρθαμε στα ισια μας.....:dance2::laugh:

D

deleted user 10898

Guest
Nικόλα τα θέματα που ανοίγονται στο site, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και τον ανάλογο σεβασμό από τα μέλη και από τους συντονιστές ή όποιον άλλον ανήκει στην ομάδα διαχείρισης.

Θεωρώ ότι το να οξύνονται τα πνεύματα και μετά να δίνουμε "άφεση" λόγω πληροφόρησης, είναι κάτι που δείχνει μια τάση να "αφήνεται" το οποιοδήποτε θρεντ σε πολλαπλές θεάσεις, γιατί "τραβάει" (θετικά ή αρνητικά λίγο ενδιαφέρει μάλλον).

Σε κανένα καταξιωμένο ξένο forum δε συμβαίνει αυτό.
Τηρούνται πάντα οι κανόνες ευγένειας ή αν θες και "πλάκας".
Τώρα θα μου πεις.. "Εεε αυτό είναι. Όποιος γουστάρει γράφει και όποιος θέλει φεύγει"...

Μήπως άραγε γι αυτό και ο κόσμος δεν αρέσκεται να γράφει εδώ μέσα και καταντήσαμε "ένα μάτσο βιόλες" να τα λέμε μεταξύ μας?
(λέω εγώ τώρα...)

Οι άνθρωποι με γνώσεις δεν είναι πάντα "εύκολοι"...
Κανείς δεν θα φύγει.... η ΓΝΩΣΗ είναι ΕΔΩ
Ο Πάνος είναι αρκετά έξυπνος και κατάλαβε.
Όσο για τα άλλα φόρουμ... αντε να το γράψεις αυτό που γράφτηκε για τους φερίτες πχ στο Hydrogenaudio... (ε??)

Reaction score
373
ξεκινα το ξηλωμα απο αποψε.........:D:D

δυστυχως Πανο μας εχουν γινει αυτα απο πολλους απο εμας και αργοτερα μαθαμε καποιες αληθειες και ηρθαμε στα ισια μας.....:dance2::laugh:
Μάλλον έτσι θα κάνω...

Ξέρεις ε.... Τα τελεστικούλια είναι ένα κλικ πριν τα πάρω στην διπλανή καρτέλα!

Reaction score
1.815
....Όσο για τα άλλα φόρουμ... αντε να το γράψεις αυτό που γράφτηκε για τους φερίτες πχ στο Hydrogenaudio... (ε??)
Γράφουν πολλοί εκεί?:p
Να ξέρω δηλαδή πόσοι θα με κυνηγήσουν!:lolsign:

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Μάλλον έτσι θα κάνω...

Ξέρεις ε.... Τα τελεστικούλια είναι ένα κλικ πριν τα πάρω στην διπλανή καρτέλα!
μηπως να τα καρφωσεις σε εναν καλλιτερο κονβερτορα?....λεω εγω τωρα!!!!!!!:):)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
......................αλλά πολλές βελτιώσεις που δεν μετριούνται κάποιες φορές ακούγονται.
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου .
Όντως υπάρχουν διαφοροποιήσεις που δεν έχουν εξήγηση .Ακόμα
Αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την αναγκαιότητα τυφλών δοκιμών σε κάθε τι που αναπαράγει ήχο .
Τελικά δεν ακούμε μόνο με τα αυτιά μας .;)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ρε, μη την ψωνιζεται μερικοι εδω μεσα. Το φορουμ δεν ανηκει σε 5-10 ατομα που τυγχανει να ειναι editors ή οτιδηποτε αλλο, ουτε επειδη εχετε απειρες ωρες ενασχολησης με το αντικειμενο και εχετε στειλει καποιες χιλιαδες μηνυματα, οι αλλοι ειναι ζωα φαντασμενοι, ή δεν ξερω γω τι. Τωρα αν καποιοι το διαχειριζονται (το φορουμ) και κανουν δουλεια ΜΠΡΑΒΟ τους και τους ευχαριστουμε γι αυτο. Ο καθένας εχει γνωμη αρκει να μην προσβαλλει τον αλλον με κανενα τροπο, αλλιως δεν ειναι φορουμ, ειναι καφενειο. Το θεμα ειναι να μαθουμε 5 πραγματα ο ενας απ τον αλλον και να πειραματιστουμε. Εμενα προσωπικα η μιση χαρα απ αυτη την ενασχοληση μου με τον ηχο ειναι ο πειραματισμος. Να υπαρχει και χιουμορ βεβαια, δεν ειμαστε σε καμια αιθουσα πανεπιστημιου εδω μεσα, αλλα λιγο προσοχη, ειδικα απο τους παλαιοτερους. Αυτα. Καλα μυαλα και ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχει αυτο το φορουμ! Ειναι ο μονος τοπος ειναι η αληθεια που βρισκω ανθρωπους σχετικους με τον ηχο, γιατι η αληθεια ειναι οτι σπανιζουν...
Αργυρη φιλε εισαι κομματακι σκληρος ρε συ και μας σφαζεις με το γαντι.....απο την μια μας λες ψωνια και απο την αλλη οτι το φορουμ αυτο αξιζει.....:)

Το παθος φιλαρακι πολλες φορες μας κανει να ξεφευγουμε ,ισως γιατι αγαπαμε αυτον τον ιντερνετικο καφενε,ισως γιατι παραγουσταρουμε τα του ηχου,ισως γιατι εχοντας πια μαθει καλα τα παραμυθια που σερβιρουν καποιοι στους καταναλωτες να μας παρασυρει εμμεσα δια της γραφης στο κραξιμο τους.........
Σκεψου τον εαυτο σου οταν παθιαζεσαι να σου βγει ενα καλο περασμα στην ασπρη Pearl drum σου........:D

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
@panos_adgr

Το θέμα που με ενόχλησε, δεν είναι τόσο το ότι βασιζόμενος στις "ονειροφαντασιές" του thread του caravelle για την asus έγραψες εδώ κουταμάρες, όσο το ότι στο εν λόγω thread είχαν γραφτεί και πολλά χρήσιμα πράγματα, μεταξύ άλλων από το φίλο μου τον ΚουΦου, τα οποία προσπέρασες με περισσή ευκολία για σταθείς π.χ. στο φανταστικό (imaginary όχι fantastic) "ειδικό ρολόι antijitter", διαιωνίζοντας την παραπληροφόρηση.

Συνεπώς, το πρόβλημά σου δεν οφείλεται πρωτίστως σε χαζομάρα αλλά σε λανθασμένη νοοτροπία.

Αυτήν καυτηρίασα.

Και όχι ΔΕΝ θ´ αφήσω τον καθένα "να ζει το ονειράκι του", παραπληροφορώντας παράλληλα, γιατί αυτό ακριβώς το μίγμα ανορθολογισμού και κακώς εννοούμενης ελαφρότητας αποτελεί μια βασική αιτία μεταξύ άλλων και της κατάντιας της χώρας.

Τέλος, η βασική ευθύνη του Avsite, αλλά και κάθε forum που σέβεται τα μέλη και τους αναγνώστες του, είναι το να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο.

Και αυτό δεν επιτυγχάνεται με το να αποδέχεται το "ιερό δικαίωμα" στην ελευθερία της έκφρασης της κάθε παπαριάς, γιατί τότε καταντάει χαβούζα τύπου audiogon ή χαζομάγαζου.

Δηλαδή, με δεδομένο ότι εισαι μάγειρας, αν έγραφες σε ένα forum μαγειρικής και κάποιος ισχυριζόταν ότι πρέπει να κατουράμε στη φασολάδα για να "αναβαθμίσουμε" τη γεύση της, εσύ θα σεβόσουν το δικαίωμά του να έχει "άποπση";

Λες να έχω προσωπικά μαζί σου;

Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Εεεεε ναι βρε!
Όταν μπένεις για banάκι στο ένα, βγαίνεις από το banάκι του άλλου και έτσι είσαι coooool man με διπορτίλα!!!:fuckyou:
(τα έχεις συνηθίσει εσύ αυτά... δε μασάς!):D
Χαχαχααχχ... τί παλιόγερας που είσαι....
Θα σου πώ πάντως πως όσο με ενοχλούν κάποια πράγματα δίπλα.... έτσι με ενοχλούν και κάποια εδώ...
Το ίδιο και με με φόρουμ καβΛασάκι... με Μακ και πάει λέγοντας.
Κάποια φάση μάλιστα, αφιέρωσα πολύ απο τη ζωή μου σε ένα απο αυτά προσπαθώντας να το κάνω όμορφο και σωστό όπως εγώ θεωρούσα πως έπρεπε...

Μετά από 3-4 χρόνια κατάλαβα πως δεν χρειαζόταν.

Τα σέβη μου! :drinks:

Reaction score
1.815
...Kάποια φάση μάλιστα, αφιέρωσα πολύ απο τη ζωή μου σε ένα απο αυτά προσπαθώντας να το κάνω όμορφο και σωστό όπως εγώ θεωρούσα πως έπρεπε...

Μετά από 3-4 χρόνια κατάλαβα πως δεν χρειαζόταν.

Τα σέβη μου! :drinks:
Aααα ρε Αντουάν!
Πόσο δίκιο τελικά είχες!

Respect!:thumbsup:

Πάω τώρα να ακούσω μουσική από το βαρβάτο απερίγραπτο υπέροχο, καλυτερότερο όλων, εξωπραγματικό, μουσικό, μετρημένο, ακWloto σύστημά μου, μπροουζάρωντας με το υπέροχο Mac που μου χάρισες!:D

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Τώρα σχετικά με κάτι ύπουλες "ρουφιανοπαρθένες" που συνεχώς μυξοκλαίνε και διαμαρτύρονται κατηγορώντας άλλους για πράγματα που πράττουν ανερυθρίαστα οι ίδιες, θα τα πούμε εν καιρώ... >:(

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Ντεν έχω κονβέρτορα καρντιά μου... Πρέπει να μαζέψω λεφτά....
Αυτό να κάνεις....κράτα τα χρήματα σου για κάτι καλύτερο μια και καλή .
Δεν αξίζει να ρίξεις χρήματα σε μια καλή "ερασιτεχνική" κάρτα PCI .Η τεχνολογία καλπάζει

Reaction score
373
@panos_adgr

Το θέμα που με ενόχλησε, δεν είναι τόσο το ότι βασιζόμενος στις "ονειροφαντασιές" του thread του caravelle για την asus έγραψες εδώ κουταμάρες, όσο το ότι στο εν λόγω thread είχαν γραφτεί και πολλά χρήσιμα πράγματα, μεταξύ άλλων από το φίλο μου τον ΚουΦου, τα οποία προσπέρασες με περισσή ευκολία για σταθείς π.χ. στο φανταστικό (imaginary όχι fantastic) "ειδικό ρολόι antijitter", διαιωνίζοντας την παραπληροφόρηση.

Συνεπώς, το πρόβλημά σου δεν οφείλεται πρωτίστως σε χαζομάρα αλλά σε λανθασμένη νοοτροπία.

Αυτήν καυτηρίασα.

Και όχι ΔΕΝ θ´ αφήσω τον καθένα "να ζει το ονειράκι του", παραπληροφορώντας παράλληλα, γιατί αυτό ακριβώς το μίγμα ανορθολογισμού και κακώς εννοούμενης ελαφρότητας αποτελεί μια βασική αιτία μεταξύ άλλων και της κατάντιας της χώρας.

Τέλος, η βασική ευθύνη του Avsite, αλλά και κάθε forum που σέβεται τα μέλη και τους αναγνώστες του, είναι το να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο.

Και αυτό δεν επιτυγχάνεται με το να αποδέχεται το "ιερό δικαίωμα" στην ελευθερία της έκφρασης της κάθε παπαριάς, γιατί τότε καταντάει χαβούζα τύπου audiogon ή χαζομάγαζου.

Δηλαδή, με δεδομένο ότι εισαι μάγειρας, αν έγραφες σε ένα forum μαγειρικής και κάποιος ισχυριζόταν ότι πρέπει να κατουράμε στη φασολάδα για να "αναβαθμίσουμε" τη γεύση της, εσύ θα σεβόσουν το δικαίωμά του να έχει "άποπση";
Καλώς τον. Καλησπέρα.

Μιας και είμαι μάγειρας όπως είπες ναι δεν θα δεχόμουν κάτι τέτοιο, αν και είναι ακραίο παράδειγμα, αλλά θα εξηγούσα σε κάποιον που δεν γνωρίζει όπως οφείλω κάποια πράγματα. Αν ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως τότε δικό του πρόβλημα.

Σίγουρα δεν το πράττεις σωστά όταν προσβάλλεις τα μέλη που σέβεται το φόρουμ.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Μα τα είχε ΗΔΗ εξηγήσει ο φουκαράς ο ΚουΦου ρε φίλε, κι εσύ τα προσπέρασες σα να μην υπήρχαν.

Τέλος πάντων, κατάλαβες ότι δεν έχω προσωπικά με σένα;

Καλό σου βράδυ.

Reaction score
677
@panos_adgr

Αυτήν καυτηρίασα.

Λες να έχω προσωπικά μαζί σου;

Αγαπητέ Alex να σε ρωτήσω κάτι απλό;
Εσύ αν ήσουν άσχετος σαν εμένα κι αναζητούσες συγκεκριμένες πληροφορίες για κάτι (όχι σεντόνια τεχνικών εξηγήσεων,η μαγκιά του γνώστη είναι να μπορεί να εξηγήσει αυτό που ζητάει ο άλλος σε δυο γραμμές),πόσα ποστ χαριεντισμών,αντεγκλήσεων,πειραγμάτων,ειρωνείας,φιλικών κλεισιμάτων ματιών,κρυφών ανεξιχνίαστων υπονοούμενων,θα άντεχες να προσπεράσεις μέχρι να φτάσεις σε αυτό που ζητάς;
Υπερβάλλω,αλλά κατάλαβες.
Δεν είναι πιο ωραία στην π@π@ριά που θα πω εγώ ο άσχετος να αντιπαραβάλεις δυο επιχειρήματα που θα μου κλείσουν το στόμα και θα με ξεστραβώσουν από το να μου βάλεις τσάμικα στο τουμπ;
Απλώς ρωτάω,πως το βλέπεις;

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Αυτό να κάνεις....κράτα τα χρήματα σου για κάτι καλύτερο μια και καλή .
Δεν αξίζει να ρίξεις χρήματα σε μια καλή "ερασιτεχνική" κάρτα PCI .Η τεχνολογία καλπάζει
Πάρε μια impact twin, πιθανόν και μια κάρτα firewire, και είσαι μια χαρά.

Μην πετάξεις χρήματα σε σκ@τοτελεστικούς και μ@λ@κίες.

Reaction score
373
Μα τα είχε ΗΔΗ εξηγήσει ο φουκαράς ο ΚουΦου ρε φίλε, κι εσύ τα προσπέρασες σα να μην υπήρχαν.

Τέλος πάντων, κατάλαβες ότι δεν έχω προσωπικά με σένα;

Καλό σου βράδυ.

Ζαπάντη μπορούσες να κάνεις έναν πιο ευγενικό διάλογο. Δεν προσπέρασα τα λινκ. Αντιθέτως τα διάβασα. Το πρόβλημά μου δεν ήταν η διαφωνία ή τα λινκ. Αλλά η συμπεριφορά σου σε μια συζήτηση που αν μη τι άλλο θα μπορούσε σε υγιής συνθήκες να βοηθήσει όλους.

Όσο για τα προσωπικά, εγώ δεν έχω κάτι. Όσο για εσένα, αφού το λες έτσι μπορεί να είναι καλό σου βράδυ και εσένα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4