Θα ακούσω καλύτερα με το dac;

Reaction score
3.980
..και βλέπεις πολλούς σήμερα να ορκίζονται σε dac ότι νάναι, αρχαίας εποχής, τα ονομάζουν μουσικά...και πάει λέγοντας, ενώ περιέχουν λιγότερη πληροφορία.. και χρονισμό... .αναχρονιστικό(φίλε μπουτχια).
Δεν είναι τρελλοί οι άνθρωποι, ίσως λίγο παραπλανημένοι:gamer: απο αμπελοφιλοσοφίες χρόνιας καψούρας με το χαη εντ, έχει να κάνει με το πως ακούμε, σε συνδυασμό με το πως αισθανόμαστε:dance2: αυτό που ακούμε, με παράλληλες παραμέτρους την προσδοκία της νιρβάνας:beach: μας, το πόσο έχουμε "χώσει" για το λόγο αυτό και τα σάληα του γείτονα (του κουφάλα:fuckyou:) βέβαια.

Last edited:

Reaction score
126
Μαλιστα,αρα ολα τα ντακ ειναι αχρηστα και μονο το benchmark παιζει σωστα αλλα θελει atc η lipinski,επισης απο οτι αντιλαμβανομαι και τα υπολοιπα ηχεια δεν κανουν πρεπει να παμε σαυτες τοις δυο επιλογες,και πρεπει να γεμισουμε το σαλονι διαχυτες και να υποδεχομαστε τον κοσμο στην κουζινα,οκ κατι μαθαμε και σημερα:drinks:

Reaction score
249
Γιώργο πλάκα εκανα δεν πιστεύω να πίστεψες οτι ξεχωρίζω 176 απο 192 KHz;
Τώρα όσο αφορα mp3 όλα εκτός κάποια καλά 256-320 μου φαίνονται πολύ μουντά, έχω ακούσει και πολλά flac καθαρότερα απο hirez αρχεία αλλά δεν έχω συγκρίνει το ίδιο αρχείο απο 64mp3 ως 24/192 με προσεγμενες συνθήκες εγγραφης

Reaction score
249
Μαλιστα,αρα ολα τα ντακ ειναι αχρηστα και μονο το benchmark παιζει σωστα αλλα θελει atc η lipinski,επισης απο οτι αντιλαμβανομαι και τα υπολοιπα ηχεια δεν κανουν πρεπει να παμε σαυτες τοις δυο επιλογες,και πρεπει να γεμισουμε το σαλονι διαχυτες και να υποδεχομαστε τον κοσμο στην κουζινα,οκ κατι μαθαμε και σημερα:drinks:

ΟΌχι βέβαια εχεις και τριτη επιλογή το ηχείο του Bruno:angel:

Reaction score
1.846
... έχω ακούσει και πολλά flac καθαρότερα απο hirez αρχεία ...
Λογικό αφού η παραγωγή του έργου - ηχογράφηση mastering κ.λ.π. - είναι πρωταρχικής σημασίας στην ποιότητα αναπαραγωγής. Πολύ σημαντικότερη από το είδος του αρχείου. ;)

Reaction score
3.980
Γιώργο πλάκα εκανα δεν πιστεύω να πίστεψες οτι ξεχωρίζω 176 απο 192 KHz;
Τώρα όσο αφορα mp3 όλα εκτός κάποια καλά 256-320 μου φαίνονται πολύ μουντά, έχω ακούσει και πολλά flac καθαρότερα απο hirez αρχεία αλλά δεν έχω συγκρίνει το ίδιο αρχείο απο 64mp3 ως 24/192 με προσεγμενες συνθήκες εγγραφης
ΔΕΝ τα σηκώνω εγώ αυτά αγοράκι μου....μόνο τα μπράτσα θα μιλάνε στο εξής!!!:drinks:
Ο ανέμελος ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα λέει (με κάνει και ανησυχώ ο άθρωπας) για την ποιότητα των αρχείων.
Τα 176 απο 192 μπορείς να τα ξεχωρίσεις(μιλάω για κοινούς θνητοαυτιάδες), όταν ξέρεις τι ακούς, όχι τυφλά δηλαδή, και να εκφέρεις γνώμη τι σε αρέσει πιότερο(τσσσ!!), όσο κ αν δεν το πιστεύεις είναι πανεύκολο με την papagalokartochatzistamometric στη χρήση της ως phono stage!! :king:

Reaction score
292
Καλησπέρα και πάλι αν υποθέσουμε ότι αγοράσω το benchmark dac1 που το βρίσκω μεταχειρισμένο και νομίζω ότι είναι ανώτερο από dacmagic100, arcam irdac, musical fidelity M1 ποιός ειναι ο καλλίτερος και οικονομικότερος τρόπος συνδέσεως μιας και δεν έχει usb; Παίδες ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια σας γιατί όπως είπα είμαι άσχετος.

Reaction score
2.566
Καλησπέρα και πάλι αν υποθέσουμε ότι αγοράσω το benchmark dac1 που το βρίσκω μεταχειρισμένο και νομίζω ότι είναι ανώτερο από dacmagic100, arcam irdac, musical fidelity M1....
Κακώς νομίζεις...όχι ότι είναι θέσφατο, αλλά για όποια αξία μπορεί να έχει, το benchmark 1 είχε βγει προτελευταίο ανάμεσα σε 5-6 dac σε blind test που κάναμε πρόπερσι 6 άτομα με αρκετά αξιόπιστη διαδικασία. Τα ντακ ήταν αν θυμάμαι καλά, 4 εμπορικά και 2 ιδιοκατασκευής αξίας μέχρι 1200euro. Το MF M1 βγήκε 2ο και ήταν όντως έκπληξη λόγω της τιμής του.

Last edited:

Reaction score
8.905
Ασύγχρονα ντάκ νέας γενιάς και να τα παίζει όλα.... και θα είσαι μια χαρά! Ο ανταγωνισμός έχει κατεβάσει πολύ κάτω τις τιμές!:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.625
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7