26 Ιανουαρίου 2014 #1 M myrtoula Μηνύματα 1.191 Reaction score 103 Ζητουνται καλωδια ρευματος VD Revelation σε καλη κατασταση και τιμη.Επεισης προτασεις για καλο καλωδιο ρευματος με βυσμα 20Α
Ζητουνται καλωδια ρευματος VD Revelation σε καλη κατασταση και τιμη.Επεισης προτασεις για καλο καλωδιο ρευματος με βυσμα 20Α
26 Ιανουαρίου 2014 #2 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.880 θεσε ένα ποσο στο καλο 20μπερο ....εχω ένα purist eather ...u know 5000 $ oποτε ποσο ψηλα θες να ανεβεις ...εννοηται το eather το δινω κατω από τα μισα
θεσε ένα ποσο στο καλο 20μπερο ....εχω ένα purist eather ...u know 5000 $ oποτε ποσο ψηλα θες να ανεβεις ...εννοηται το eather το δινω κατω από τα μισα
28 Ιανουαρίου 2014 #3 M myrtoula Μηνύματα 1.191 Reaction score 103 sorry για την καθυστεριση argi,δεν ειχα δει οτι απαντησες.Με ενδιαφερει κατι σε μεταχειρισμενο γυρω στα 500
sorry για την καθυστεριση argi,δεν ειχα δει οτι απαντησες.Με ενδιαφερει κατι σε μεταχειρισμενο γυρω στα 500
28 Ιανουαρίου 2014 #4 JOHNVO Μηνύματα 158 Reaction score 31 myrtoula said: sorry για την καθυστεριση argi,δεν ειχα δει οτι απαντησες.Με ενδιαφερει κατι σε μεταχειρισμενο γυρω στα 500 Click to expand... Δίνω αυτό Δεν έχει 20aμπερο αλλά νομίζω γίνεται πολύ εύκολα... Είναι ολοκαίνουργιο και στην τιμή που θέλεις.
myrtoula said: sorry για την καθυστεριση argi,δεν ειχα δει οτι απαντησες.Με ενδιαφερει κατι σε μεταχειρισμενο γυρω στα 500 Click to expand... Δίνω αυτό Δεν έχει 20aμπερο αλλά νομίζω γίνεται πολύ εύκολα... Είναι ολοκαίνουργιο και στην τιμή που θέλεις.