media player ??

Reaction score
5
διαβάζω από δω διαβάζω από κει αλλά δεν ....
θέλω ένα media player με wifi να μου streamarei από το pc στην Tv αρχεία mkv, mp4 k iso
βαρέθηκα το πηγαινε έλα απ το pc στο σκληρό κ από εκεί στο player της tv.
Η tv ειναι η Panasonic tx-l55et60

thanks

Reaction score
1.458
Με το wifi σε βαριά αρχεία 1080p δε θα ικανοποιηθείς,θα έχεις προβλήματα.Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις το media player κατευθείαν στο router?Ή ακόμη κάποιο homeplug αν δεν είναι εφικτή η απευθείας σύνδεση?Προτάσεις για media players έχουμε πολλές,καλές και φθηνές και ακριβές!
Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις?

Reaction score
1.187
Με το wifi σε βαριά αρχεία 1080p δε θα ικανοποιηθείς,θα έχεις προβλήματα.Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις το media player κατευθείαν στο router?Ή ακόμη κάποιο homeplug αν δεν είναι εφικτή η απευθείας σύνδεση?
Θα ήθελα να επισημάνω το πόσο πρακτική λύση είναι τα homeplugs. Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα του πώς να φτάσει το internet μέχρι το σαλόνι και δεν χρησιμοποιώ WiFi (που δεν έπιανε καλά κιόλας...)
Με 50€ πήρα ένα ζευγάρι TPLink και κάνω άψογα την δουλειά μου. Streamάρει μια χαρά όσο βαριά αρχεία και αν του βάζω να παίξει χωρίς διακοπές ή σπασίματα. Και σε διαφορετική φάση του 3φασικού ρεύματος.
Πραγματικά εφόσον υπάρχει η λύση των homeplugs δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε οτιδήποτε άλλο σε σπίτια που δεν είχε γίνει πρόβλεψη από την αρχή για εγκατάσταση δικτύου.

Reaction score
5
έχω home plug το κακό ειναι ότι από wifi δεν μου στριμαρει τους υπότιτλους...μόνο ενσωματωμενους παίζει......αν με homeplug βρω την λύση τότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς media player.
δλδ με homeplug να το κάνω κανονικό δίκτυο ??? και να κάνω share τον σκληρό ??
θα το τσεκάρω.

Reaction score
1.458
Μα και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Σε πολυκατοικία του 1973,μεζονέτα και το router στο σαλόνι και το homeplug για το media player στο υπνοδωμάτιο.Απολύτως κανένα πρόβλημα.Και φανταστείτε πόσο παλιά καλωδίωση έχω στο σπίτι!

Reaction score
1.458
έχω home plug το κακό ειναι ότι από wifi δεν μου στριμαρει τους υπότιτλους...μόνο ενσωματωμενους παίζει......αν με homeplug βρω την λύση τότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς media player.
δλδ με homeplug να το κάνω κανονικό δίκτυο ??? και να κάνω share τον σκληρό ??
θα το τσεκάρω.
Δεν είναι θέμα homeplug αυτό!Ούτε wifi!Στο media player της τηλεόρασης αναφέρεσαι ή σε κάποιο άλλο?

Reaction score
1.458
Δηλ.αν βάλεις usb δίσκο στην τηλεόραση αναπαράγει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε .srt?Και μέσω δικτύου όχι?
Αν ναι,η Panasonic υποστηρίζει μόνο dlna αναπαραγωγή μέσω δικτύου.Ποιο dlna server χρησιμοποιείς από τον υπολογιστή προς την tv?
Δοκίμασε το ps3 media server:http://www.ps3mediaserver.org πιθανόν να σου κάνει δουλειά.Στις επιλογές για υπότιτλους θα επιλέξεις cp1253.Αν ούτε έτσι τότε πας για εξωτερικό media player,το wd tv live 3 gen είναι μια χαρά νομίζω:https://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html

Reaction score
5
ναι από ext usb drive παίζει τους υποτιτλους αλλα μικρους χωρις δυνατοτητα μεγενθυσης (κακο αυτο) αλλα τουλαχιστον τους παιζει.
απο wifi με dlna παιζει μόνο την ταινια και δεν βρίσκει subs.
ο Server ειναι ο default, δεν τον έχω πειράξει......πως το κανεις edit αυτο??

Reaction score
1.458
Βάλε το ps3 media server στον υπολογιστή σου και δοκίμασε.Πιθανόν να σου κάνει δουλειά.
Αλλιώς πας για εξωτερικό media player που έχει και πολύ περισσότερες δυνατότητες.Το wd live που σου προτείνω είναι πολύ καλό και σε εξαιρετική τιμή!

Reaction score
5
εβαλα και το homeplug. βλεπει δικτυο αλλα δεν παιρνει ιντερνετ απ το router.. (πιθανον να φταιει το ταφ που το εχω συνδεσει)..

Reaction score
1.458
Το homeplug δεν ευθύνεται που δε βλέπεις υπότιτλους στην tv και με wifi πάλι δε θα έβλεπες.Είναι το πρωτόκολλο dlna που έχουν σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις και δεν βλέπει εξωτερικούς υπότιτλους.
Στο homeplug τι έχεις συνδέσει επάνω?Ποιά συσκευή?

Reaction score
5
το 1 homeplug περνει απο router απ ευθειας και το αλλο στην tv.
βλεπει δικτυο αλλα οχι ιντερνετ.

Reaction score
1.458
Απενεργοποίησε το wifi στην tv.H το ένα ή το άλλο θα έχεις!Βγάλε το wifi usb στικάκι από την τηλεόραση!!!
Και θα σου φτιάξει μετά και το ps3 media server.Θα είσαι ή με wifi ή με homeplug,όχι και τα 2!

Reaction score
5
δεν εχει στικακι...ειναι build in. παω χειροκινητη συνδεση με lan αλλα το wifi το μπλοκαρει.
το Ps3 δεν παιζει 3d υποτιτλους και μου τρωει ολο το bandwidth στο net.
τεσπα....μαλλον παω για 3d media player..... ή 3d bluray με usb klp καλουδια.....εκτος και αν κανω κατι στραβα...

Reaction score
1.458
Μηπως θέλει αναβάθμιση το firmware της tv?Το έχεις δει αυτό?Bandwith στο net δν μπορεί να σου τρώει μιας και δουλεύει με το εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού.
Για κάνε restart σε router,pc και ότι άλλο έχεις στο σπίτι που θέλει internet.Θα ξεκινήσεις από το router και ύστερα στα υπόλοιπα!

Reaction score
5
το έχω αναβαθμίσει το firmware. εχω κανει και restart. πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω.........εκτος απ το να παρω ενα 3d player που να μου βλεπει τον ext usb στο pc σαν δικτυο και να στιμαρει ασυρματα και την ταινια και τον υποτιτλο.......υπαρχει κατι τετοιο ή τσαμπα ψαχνω ???
πχ
http://www.skroutz.gr/s/4145549/Dune-HD-TV-102W.html
http://www.skroutz.gr/s/1931553/HiMedia-HD910A.html

κατα τα αλλα η no budget λυση ειναι να μεταφερω τον σκληρο απ το pc στην Tv.

Last edited:

Reaction score
1.458
Νομίζω κάτι κάνεις λάθος στις ρυθμίσεις της Tv.Δεν μπορώ να καταλάβω τι,όμως!
Δες μήπως κάποιο firewall μπλοκάρει το internet.Ακόμη άλλαξε το menu στην tv σε αγγλική γλώσσα και δοκίμασε πάλι.Μου έχει συμβεί και μένα στο παρελθόν για άλλο θέμα και έφταιγε το menu της tv που ήταν στα ελληνικά.Μόλις το γύρισα στ'αγγλικά έφτιαξε!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead