Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Άστους να λένε Αβουγουδού μου.... σε αυτά αποφασίζω μόνος μου.... το βράδυ θα σας έχω τα πρώτα νέα....:rolleyes:
Oλοι το μεσημερι για υπνο.....το βραδυ θα εχουμε ξενυχτι και κουβεντα!!!!!:dance2::dance2::laugh:

Reaction score
8.905
...πρεπει να υπαρχει ηρεμια και νηφαλιοτητα για να γινει σωστη εκτιμηση, και οι πολλοι νοματαιοι θα αποσυντονισουν την αξιολογηση.
και την μέτρηση....

Σωστός, εάν είσαι πρωινός.... το απόγευμα (θα σε πάρω τηλέφωνο) εδώ Παντελή!

Reaction score
1.788
δηλαδη αμα ερθουν καινουρια ηχεια στο πλυσταριο θα εχουμε νεες μετρησεις,νεα πορισματα,νεες φωτος,νεες κοντρες,νεο thread???
Ωχ Παναια μου με τους βαρεμενους που εχω μπλεξει!!!!!:hunter::hunter::headbang::headbang:
τωρα το πηρες χαμπαρι;;:o

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.447
...πρεπει να υπαρχει ηρεμια και νηφαλιοτητα για να γινει σωστη εκτιμηση, και οι πολλοι νοματαιοι θα αποσυντονισουν την αξιολογηση.

Πάμε να τα κάνουμε π0υτ@ν@! :fuckyou:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Πάμε να τα κάνουμε π0υτ@ν@! :fuckyou:
την ωρα του ρεφρεν εμεις θα μιλαμε δυνατα και καλα ντε.....και σιγα μην βγαλλουν πορισμα αμα παιζουν τα Rockport!!!!!

Reaction score
1.788
....η οποια εκτιμηση βγει θα αφορα το αργυρο μεταλλιο;) Το χρυσο εχει δοθει εκ των αποδυτηριων:angel:
...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
την ωρα του ρεφρεν εμεις θα μιλαμε δυνατα και καλα ντε.....και σιγα μην βγαλλουν πορισμα αμα παιζουν τα Rockport!!!!!
Ε αμα παιζουν τα Rockport και δεν βγει καλο το πορισμα,θα βαλω για πουλημα τα..
μου!:gotcha::prankster:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
ερχομαι κατα τις 9 το βραδυ, οτι προλαβετε να μετρησετε μεχρι τοτε, α μαλλον θα ερθει και ο gonis, o vlasis kai o Manow1987566.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe