Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
Oλοι το μεσημερι για υπνο.....το βραδυ θα εχουμε ξενυχτι και κουβεντα!!!!!Άστους να λένε Αβουγουδού μου.... σε αυτά αποφασίζω μόνος μου.... το βράδυ θα σας έχω τα πρώτα νέα....![]()
και την μέτρηση.......πρεπει να υπαρχει ηρεμια και νηφαλιοτητα για να γινει σωστη εκτιμηση, και οι πολλοι νοματαιοι θα αποσυντονισουν την αξιολογηση.
ενιοτε....Και καλα..
![]()
τωρα το πηρες χαμπαρι;;δηλαδη αμα ερθουν καινουρια ηχεια στο πλυσταριο θα εχουμε νεες μετρησεις,νεα πορισματα,νεες φωτος,νεες κοντρες,νεο thread???
Ωχ Παναια μου με τους βαρεμενους που εχω μπλεξει!!!!!![]()
...πρεπει να υπαρχει ηρεμια και νηφαλιοτητα για να γινει σωστη εκτιμηση, και οι πολλοι νοματαιοι θα αποσυντονισουν την αξιολογηση.
την ωρα του ρεφρεν εμεις θα μιλαμε δυνατα και καλα ντε.....και σιγα μην βγαλλουν πορισμα αμα παιζουν τα Rockport!!!!!Πάμε να τα κάνουμε π0υτ@ν@!![]()
....η οποια εκτιμηση βγει θα αφορα το αργυρο μεταλλιο...πρεπει να υπαρχει ηρεμια και νηφαλιοτητα για να γινει σωστη εκτιμηση, και οι πολλοι νοματαιοι θα αποσυντονισουν την αξιολογηση.
..Το χρυσο εχει δοθει εκ των αποδυτηριων
Ε αμα παιζουν τα Rockport και δεν βγει καλο το πορισμα,θα βαλω για πουλημα τα..την ωρα του ρεφρεν εμεις θα μιλαμε δυνατα και καλα ντε.....και σιγα μην βγαλλουν πορισμα αμα παιζουν τα Rockport!!!!!
Να έρθεις!Μη, είμαι κοντά σου. Να έρθω;
Ο Σακης τι θα μετραει?Η είσοδος θα είναι ανοιχτή σε Χάρη και Σάκη ΜΟΝΟΝ! Τα λέμε το βράδυ!![]()