Google Nexus 5!

Reaction score
539
Απενεργοποίησε το GPS Location της εφαρμογής στα settings. Όταν είσαι σε κλειστούς χώρους "προσπαθεί" να βρει τη θέση χωρίς αποτέλεσμα.
Thanks, θα το δοκιμάσω, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί πχ για μια εβδομάδα να είναι ΟΚ, και ξαφνικά ένα βράδυ, στο ίδιο σπίτι, να τρώει τόση μπαταρία.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.795
Thanks, θα το δοκιμάσω, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί πχ για μια εβδομάδα να είναι ΟΚ, και ξαφνικά ένα βράδυ, στο ίδιο σπίτι, να τρώει τόση μπαταρία.
Αυτές είναι οι πρωτοτυπίες του Android που παρατηρώ συχνά κι εγώ, και ποτέ δεν κατάλαβα...

Reaction score
7.117
δοκιμαστε το juice defender,το εχω και στο smartphone και στην ταμπλετα και κανει δουλιτσα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.795
δοκιμαστε το juice defender,το εχω και στο smartphone και στην ταμπλετα και κανει δουλιτσα
Προσωπικά αρνούμαι να χρησιμοποιήσω ακόμα μία εφαρμογή για να τιθασεύσω τα καπρίτσια του Android. Ήδη το θεωρώ απαράδεκτα μπερδεμένο και απρόβλεπτο. Καταλαβαίνω τους λόγους που είναι έτσι, μου είναι όμως εντελώς αδιάφοροι.

Το μέλλον είναι η απλότητα των (πολλών) τεχνολογικών συσκευών. Όπως λέω συχνά, πρέπει να δουλεύουν σαν ένα απλό τηλεχειριστήριο TV. Κατασκευάζονται για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη κι όχι για να ψαχνόμαστε ή για να δημιουργείται μία δήθεν ελίτ με μαγκιά, επειδή τρώει όλη τη μέρα της ασχολούμενη με τις ιδιοτροπίες και τις παραλείψεις του κάθε software.

Πιάστηκα από το post σου για να σχολιάσω κάποια πράγματα. Όχι για να σου απαντήσω. Κατά τ' άλλα, το JuiceDefender το έχω χρησιμοποιήσει και πράγματι κάτι κάνει. Δεν είναι όμως λύση για τα θέματα κατανάλωσης που ποικίλουν μέρα με τη μέρα και έκδοση με έκδοση.

Reaction score
7.117
καλα κουβεντα κανουμε,για την ωρα ομως δεν εχουμε αλλη επιλογη απο το να ζησουμε με τις ιδιοτροπιες του android,αν και η τελευταια εκδοση kit-kat ειναι με διαφορα καλυτερη σε θεματα καταναλωσης.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.795
Μόνο απ' έξω για τώρα. Εδώ δεν το έχει φέρει κανείς ακόμα.

minas

Πισιά
Reaction score
4.288
http://www.georgakopoulos.org/work/reviews/nexus-5/

Σαν εμάς είναι ο Θοδωρής Άλεξ. :D
Λίγο απόλυτος στην κριτική του, αλλά στα βασικά δε διαφωνώ. Έχει άδικο ότι το καρούμπαλο της κάμερας δεν είναι χρήσιμο, αφού μπορεί να υποστηρίξει μαγνητικούς φακούς για την κάμερα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.377
Με γεια! :party:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538