Creative X-Fi HD

Reaction score
5.929
Eψαξα λιγο και ειδα ότι η καρτα παιζει...
16 bit-48 khz, 16 bit-96 khz, 24 bit-48 khz, and 24 bit-96 khz

Το 44.1 που είναι? Μηπως γιαυτο δεν με αφηνει να παιξω στις άλλες επιλογες?

Περασα τους drivers που ειχε σε δισκακι και κανει τα ιδια.

Reaction score
5.929
Το μυστηριο τελικα λυθηκε!:D
Η καρτα δεν υποστηριζει 44.1

Κατεβασα ένα αρχειο 24/96 και παιζει κανονικα με wasapi,κι ολες τις υπολοιπες επιλογες.

Όλα τα αρχεια μου είναι 16/44.1 οποτε η καρτα δεν μου κανει.:(

Κριμα γιατι πραγματικα εχει απιστευτο ηχο!!!!

Reaction score
38
αν χρησιμοποιείς το asio 4 all, μπορείς να επιλέξεις το Always Resample 44,1khz <-> 48 khz από το control panel του asio 4 all στα εικονίδια στο taskbar

Attachments

Reaction score
677
αν χρησιμοποιείς το asio 4 all, μπορείς να επιλέξεις το Always Resample 44,1khz <-> 48 khz από το control panel του asio 4 all στα εικονίδια στο taskbar
Ναι,αλλά έτσι δεν θα παίζει bit perfect.

Reaction score
38
χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα όπως το xrecode II για μαζική μετατροπή των αρχείων 44,1khz σε άλλη συχνότητα δειγματοληψίας

Reaction score
38
αν τα σώσεις σε μορφή .flac, δεν θα υποστούν ξανά απωλεστική συμπίεση, αλλά και σε .mp3 να τα σώσεις πάλι, αν είναι 256-320kbps δεν νομίζω να ακούγεται διαφορά.

Reaction score
38
στο xrecode II (αλλά και σε άλλα προγράμματα) μπορείς να προσθέσεις όλους μαζί τους φακέλους με τα αρχεία .mp3 που έχεις, να ζητήσεις μετατροπή σε .flac ή .mp3 με συχνότητα δειγματοληψίας 48khz, να αποθηκευτεί το κάθε αρχείο στον ίδιο φάκελο με το παλιό, και μετά να διαγραφεί το πρωτότυπο αρχείο .mp3, αφήνοντας στους φακέλους μόνο τα νέα αρχεία. Αν και δεν χρειάζεται να κάνεις όλους τους φακέλους ταυτόχρονα, μπορείς να κάνεις μετατροπή λίγων αρχείων για αρχή, ώστε να δείς αν παίζουν και αν έχει διαφορές ο ήχος τους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7