- Reaction score
- 817
Ποιο sacd player βγάζει το dsd σήμα στην ψηφιακή του έξοδο? και ποιό minimum dsd dac αναβαθμίζει τον ήχο του player?
Και η Accuphase το ίδιο....Απ' όσο ξέρω όλα τα SACD players βγάζουν μόνο 16/44 από την ψηφιακή έξοδο. Νομίζω μόνο η Esoterik έχει ένα με έξοδο dsd, αλλά νομίζω παίζει μόνο με τα δικά της dac έτσι κι αλλιώς.
Ναι, έτσι είναι...Κανένα απογορεύεται από τις δισκογραφικές.
Απ' όσο ξέρω όλα τα SACD players βγάζουν μόνο 16/44 από την ψηφιακή έξοδο. Νομίζω μόνο η Esoterik έχει ένα με έξοδο dsd, αλλά νομίζω παίζει μόνο με τα δικά της dac έτσι κι αλλιώς.
Το ίδιο έκανε (και μάλλον εξακολουθεί να κάνει) και η Denon, με το Denon Link, που κι αυτό χρησιμοποιεί έξοδο και βύσματα/καλώδιο, που μοιάζουν με το RJ-45. Το χρησιμοποίησε στην αρχή στα πρώτα DVD-Audio Players, που έβγαλε και μετά στα λεγόμενα Universal Players, που εκτός από DVD-Video και DVD-Audio μπορούσαν να αναπαράγουν και SACD. Η τελευταία αυτή βερσιόν του λεγόταν Denon Link v.3.Ναι, έτσι είναι...
Αν δειτε το ζευγάρι DP-900 & DC-901 έχουν μία δικιά τους σύνδεση με RJ-45 που την λένε HS-Link και μέσα από αυτήν και μόνο περνάει το DSD του SACD
........