αναβαθμιση cary 308 hdcd

Reaction score
27
Καλησπέρα σε ολους.Επειδή είμαι λίγο παππούς ,και στην ...εποχή μου δεν μαθαίναμε αγγλικά, δυσκολευουμαι λίγο με όλα αυτά τα τζιτζιμπλικια. Παρ όλα αυτά κάνω οτι μπορω. Ελπιζω να έχω την επιείκεια σας επειδή είναι το πρωτο μου post . Θα ήθελα τη βοήθεια σας για αναβάθμιση στο ανώτερο επίπεδο που είναι δυνατόν . Πυκνωτές,dac εαν είναι δυνατόν και οτι άλλο μου προταθεί. Επίσης αν κάποιος έχει το manual cervise , θα ειμουνα υπόχρεος . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας εύχομαι ενα καλό βράδυ.

Reaction score
1.789
Καλως ορισες στην παρεα μας!!

Aγαπητε Θωμα εγω θα σου πω την προσωπικη γνωμη. Ειναι πολυ παρακινδυνευμενο καποιος να σου προτεινει λυσεις [δηθεν] βελτιωσης για μια συσκευη , και ποσο μαλλον οταν προκειται για καποιον κατασκευαστη που δεν ειναι τυχαιος. Κατι που το ονομαζουμε βελτιωση δεν εχει να κανει [πολλες φορες] με καλυτερο, η πρωτα ηταν χειροτερο , αλλα εχει να κανει κατ εμε με το διαφορετικο!!!Συνεπως το να σου πει καποιος απο εμας βαλε αυτον τον πυκνωτη εκει, και αυτη την αντισταση καπου αλλου , ειναι τουλαχιστον επιπολεο. Αν πιανουν τα χερια σου και εχεις ορεξη η οποια αλλαγη θα ειναι πανω απ ολα μια σπουδη εμπειριων για να εχεις τις προσωπικες σου εμπειριες και ισως να καταληξεις καπου που να σου αρεσει περισσοτερο χωρις αυτο να ειναι παντα το ορθολογιστικα το καλυτερο!!

Reaction score
27
Καλως ορισες στην παρεα μας!!

Aγαπητε Θωμα εγω θα σου πω την προσωπικη γνωμη. Ειναι πολυ παρακινδυνευμενο καποιος να σου προτεινει λυσεις [δηθεν] βελτιωσης για μια συσκευη , και ποσο μαλλον οταν προκειται για καποιον κατασκευαστη που δεν ειναι τυχαιος. Κατι που το ονομαζουμε βελτιωση δεν εχει να κανει [πολλες φορες] με καλυτερο, η πρωτα ηταν χειροτερο , αλλα εχει να κανει κατ εμε με το διαφορετικο!!!Συνεπως το να σου πει καποιος απο εμας βαλε αυτον τον πυκνωτη εκει, και αυτη την αντισταση καπου αλλου , ειναι τουλαχιστον επιπολεο. Αν πιανουν τα χερια σου και εχεις ορεξη η οποια αλλαγη θα ειναι πανω απ ολα μια σπουδη εμπειριων για να εχεις τις προσωπικες σου εμπειριες και ισως να καταληξεις καπου που να σου αρεσει περισσοτερο χωρις αυτο να ειναι παντα το ορθολογιστικα το καλυτερο!!

Reaction score
27
Καλημέρα σε ολους. Επανέρχονται στο θέμα . Μήπως τουλαχιστον γνωρίζει κάποιος ποιους πυκνωτές έχει το συγκεκριμένο pleyer, γιατί το άνοιξα και οι πυκνωτές έχουν αλλαχτεί ,και δεν βρίσκω τον πωλητη.Άιντε πουλάκια μου ,να έχετε την ευχή μου.-tre cik-

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ehm αν θελει καποιο μελος με καρι (που τα εκανε Α_Β)
ας πει με ποιο τροπο το ταπεινο οπο του
αφου βελτιωθηκε
πως εκανε τον cary
καρο......
καλο το καρι
απλα όπως σχεδόν τα παντα βελτιωνεται
και μαλιστα πολύ ....παρα πολυ
Απλα υπαρχουν μαστορες και καστορες
αν το πας στους πρωτους
θα δεις που και ποσο πονα τα πλειερακι σου.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.549
Να πάω τη κουβέντα λίγο ποιο κάτω από κεί που την άφησε ο Τάκης...

Μια βελτίωση δεν είναι καθόλου απλό πράγμα.
Οι περισσότερες που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι του είδους, βγάλαμε τον πυκνωτή των 2200 μF και βάλαμε στη θέση του έναν 4700 μF και ακριβότερο ή βγάλαμε τον Wima και βάλαμε Auricap.
Ζήτω που καήκαμε αν αυτό είναι βελτίωση.
Είναι απλά διαφορετική άποψη και καθόλου παράξενο, σε κάποια σημεία και με απόλυτα κριτήρια, να είναι και χειρότερο το αποτέλεσμα που προκύπτει.
Απλά αυτός που το κάνει δεν θα το παραδεχτεί ποτέ ή θα παραμυθιαστεί επειδή το έκανε με τα χεράκια του!!!

Αρχικά για να βελτιώσεις-διαφοροποιήσεις μια συσκευή θα πρέπει να μπορείς να προσδιορίσεις τι δεν σου αρέσει στον ήχο της.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να την συγκρίνεις Α-Β με μία που θεωρείς καλύτερη και σου δίνει αυτό το κάτι παραπάνω και πάντα επάνω στο δικό σου σύστημα που γνωρίζεις καλά.

Έπειτα θα πρέπει να μπορείς να εντοπίσεις ποιο σημείο της συσκευής θα σου δώσει το κάτι παραπάνω εκεί που το επιθυμείς (εδώ σε θέλω) και μετά να γνωρίζεις ποιο υλικό είναι αυτό που θα διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν σημεία, και εδώ θα διαφωνήσω με τον Τάκη παραπάνω, που η βελτίωση είναι δεδομένη, όπως οι πυκνωτές απόζευξης του receiver ή του dac σε ένα ψηφιακό κύκλωμα. Ελάχιστοι ασχολούνται...

Σχεδόν όλοι αλλάζουν υλικά-άποψη και παραμυθιάζουν και παραμυθιαζονται ότι έγινε πολύ καλύτερο το μηχάνημα, από τη στιγμή μάλιστα που η ακουστική μνήμη δεν σου επιτρέπει συγκρίσεις πριν και μετά.

Το <<Τα αλλάζω όλα και όπου κάτσει>> είναι σαν να βάζεις μπόλικο αλάτι σε ένα φαγητό, με τη βεβαιότητα ότι θα βγει καλό.
Και σπατάλη είναι και θα βγει λύσσα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Οι περισσότερες που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι του είδους, βγάλαμε τον πυκνωτή των 2200 μF και βάλαμε στη θέση του έναν 4700 μF και ακριβότερο ή βγάλαμε τον Wima και βάλαμε Auricap.
μαστορες και καστορες
Είναι απλά διαφορετική άποψη και καθόλου παράξενο, σε κάποια σημεία και με απόλυτα κριτήρια, να είναι και χειρότερο το αποτέλεσμα που προκύπτει.
Απλά αυτός που το κάνει δεν θα το παραδεχτεί ποτέ ή θα παραμυθιαστεί επειδή το έκανε με τα χεράκια του!!!

Αρχικά για να βελτιώσεις-διαφοροποιήσεις μια συσκευή θα πρέπει να μπορείς να προσδιορίσεις τι δεν σου αρέσει στον ήχο της.
αν μπορεις ...γιατι μπορει να σου αρεσει κατι ,και απλα να θες να το κανεις καλυτερο, και αυτό αν γινεται
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να την συγκρίνεις Α-Β με μία που θεωρείς καλύτερη και σου δίνει αυτό το κάτι παραπάνω και πάντα επάνω στο δικό σου σύστημα που γνωρίζεις καλά.
είναι ευλογια να μπορεις να κανεις κατι τετοιο,και τυχη

Έπειτα θα πρέπει να μπορείς να εντοπίσεις ποιο σημείο της συσκευής θα σου δώσει το κάτι παραπάνω εκεί που το επιθυμείς (εδώ σε θέλω) και μετά να γνωρίζεις ποιο υλικό είναι αυτό που θα διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν σημεία, και εδώ θα διαφωνήσω με τον Τάκη παραπάνω, που η βελτίωση είναι δεδομένη, όπως οι πυκνωτές απόζευξης του receiver ή του dac σε ένα ψηφιακό κύκλωμα. Ελάχιστοι ασχολούνται...

Σχεδόν όλοι αλλάζουν υλικά-άποψη και παραμυθιάζουν και παραμυθιαζονται ότι έγινε πολύ καλύτερο το μηχάνημα, από τη στιγμή μάλιστα που η ακουστική μνήμη δεν σου επιτρέπει συγκρίσεις πριν και μετά.
η ακουστικη μνημη είναι ένα παραμυθακι
αν ακουσεις krell και koda
αν δεν μπορεις να καταλάβεις (όχι εσυ) διαφορες ...τι ασχολησαι
Αν όμως μπορεις να αντιληφθείς διαφορες τοτε αξιζει να ασχολησαι
Προσωπικα το 93 μου βελτιωμενο αρκετα, ζητα αντιπαλο σε ηχο στα λεφτα του (και πολύ πολύ πιο πανω )
και σε εικονα οτιδήποτε ετοιμο......
η πορτα είναι ανοιχτη 24 το 24ωρο για δοκιμες μεχρι τελικης πτωσεις....
Ειπα
άλλο μαστορας
και άλλο καστορας

Το <<Τα αλλάζω όλα και όπου κάτσει>> είναι σαν να βάζεις μπόλικο αλάτι σε ένα φαγητό, με τη βεβαιότητα ότι θα βγει καλό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ειδικα αν μπορεις να βαλεις το εξαιρετικο κλοκ
με το εξωφρενικο ppm +- 0,2
ακους αλλα πραματα
Οκ πανακριβο
αλλα ο δανος δεχεται να το ξαναχρονισει
οποτε μπαινει και στο επομενο Player
εξισου φανταστικο το τροφοδοτικο του
http://www.newclassd.com/index.php?page=36&hv=1

Reaction score
27
ehm αν θελει καποιο μελος με καρι (που τα εκανε Α_Β)
ας πει με ποιο τροπο το ταπεινο οπο του
αφου βελτιωθηκε
πως εκανε τον cary
καρο......
καλο το καρι
απλα όπως σχεδόν τα παντα βελτιωνεται
και μαλιστα πολύ ....παρα πολυ
Απλα υπαρχουν μαστορες και καστορες
αν το πας στους πρωτους
θα δεις που και ποσο πονα τα πλειερακι σου.

A

Reaction score
27
Κατ αρχάς , θα ήθελα να ευχαριστήσω , ολους , όσοι απάντησαν . Ιδιαιτατα δε , τον argi , o οποίος κατάδεχτηκε να ασχοληθεί με την ταπεινότητα μου και με το φτωχούλι πλειερακι μου . Τα οποία μηχανήματα όντως χαμηλής χρηματικα αξίας , είναι ανάλογα της ταξικής μου θέσης . Αυτά για τον argi που παρ όλα τα παραπανω , τον ευχαριστώ για τις σωστές κατά τα αλλά επισημάνσεις του . Ευχαριστώ τον peter meni για τις πολλές επισημάνσεις και πληροφορίες. Ενα τελευταιο , αν υπάρχει όρεξη . Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος και αξιολογος τεχνικος με τον οποίο μπορω να έρθω σε επαφη ; Εύχομαι
σε ολους -αντε και στον argi - καλό απόγευμα .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.386
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier