Ενισχυτής για Tannoy DC6T SE

Reaction score
1
Καλησπέρα, καινούριος στο forum, θα ήθελα την συμβουλή σας.

Άκουσα προχθές τα Tannoy Revolution DC6T SE και μου άρεσαν πολύ. Θέλω την συμβουλή σας πάνω στον ενισχυτή. Τι ενισχυτή προτείνετε (αντάξιο της κατηγορίας των ηχείων)?

Η μουσική που κυρίως ακούω είναι rock κλασσικό αλλά και ηλεκτρονική-rock στυλ Yellow, Massive attack, Archive (μπασάτη μουσική με πολλά φωνητικά και μελωδίες)...

Κομμάτια όπως αυτό:

αυτό

ή αυτό

θέλω να τα παίζει όσο πιο πιστά και ξεκούραστα γίνεται...

Χωρίς πολύ έντονες υψηλές να σου ξυρίζουν τύμπανο και με το σωστό μπάσο και την σωστή απόδοση στα όργανα και στα φωνητικά....

Reaction score
1.550
τανου, μπάσο και μαζεμένα ψηλά, το μυαλό μου πάει αμέσως σε Τσακιρίδηδες. Καλό θα ήταν πάντως αφού τα πάρεις να κάνεις ένα κόπο και να ακούσεις.

Reaction score
1
Ο ενισχυτής που τα άκουσα στον αντιπρόσωπο μου είπε ότι έχει 4.000€!! Δεν έχω να δώσω τόσα λεφτά... Θέλω κάτι στα 1.500 - 2.000€ max (ξέχασα να το αναφέρω). Που να είναι κατάλληλος για τα παραπάνω κομμάτια και να έχει και γκάζια αν χρειαστεί...

Reaction score
1
Ο αντιπροσωπος φερνει και arcam και parasound. Πρεπει να υπαρχουν μηχανακια στα λεφτα σου για να τα ακουσεις. Αν οχι σε καινουργια εχει σε demo κλπ.

Π.Χ.
http://www.audioevolution.gr/offers_focus.asp?id=102
Το θέμα είναι ρε παιδιά εσείς τι μου προτείνετε και όχι ο αντιπρόσωπος! Που θα μου προτείνει εννοείται αυτά που αντιπροσωπεύει (καλώς ή κακώς)...

Δεν έχει κανείς προσωπική άποψη/πρόταση στο αντικείμενο? Κάποιο μηχάνημα που να το έχει ήδη ή να τον έχει εντυπωσιάσει?

Reaction score
1
@Costas Coyias μίλα σε παρακαλώ εσύ που είσαι πιο αντικειμενικός... Τι έχεις να προτείνεις?

EDIT:
(εδώ, γιατί δεν μπορώ να το κάνω στο αρχικό post)

Δεν ψάχνω για μεταχειρισμένα.
Δεν με ενδιαφέρουν οι λαμπάτοι.
Budget που μπορώ να διαθέσω 1.500€ - 2.000€ max.
Εκτός από ποιότητα να έχει και δύναμη και να παίζει τα Tannoys σε πολύ υψηλές εντάσεις άμα χρειαστεί χωρίς πρόβλημα.

Last edited:

Reaction score
1.550
πάντως εμένα θα με ενδιέφερε να ακούσω τα tannoy με arcam για να δώσω και Αγγλική βάση στα Αγγλικά ηχεία (αν και τα tannoy δεν είναι κλασσικά "Αγγλικά" αν υπάρχει κάτι τέτοιο δλδ), και parasound για πιο ουδέτερο ήχο με καλό drive που μάλλον θα το εκτιμήσουν. Γιαυτό απορώ που σου έβαλε ενισχυτή 4000 ευρώ. Τι ήταν? plinius?

Reaction score
1.550
Παντως πριν που σου προτεινα τα πααραπανω, εννοουσα να τα ακουσεις αφου υπαρχουν στον ιδιο χωρο.
Στο λεω καθαρα γιατι εγω αυτο θα εκανα.
Και δεν ειναι τυχαιες μαρκες.

Reaction score
1.659
Πάρε τον ολοκληρωμένο 2 Χ 150 που βγάζει ο Audioj. Στην κατηγορία αυτή, απλά δεν έχει αντίπαλο!
Και θα οδηγείς και τα πάντα!!

Reaction score
1
Αυτός εδώ είναι μια πολύ καλή λύση για τα ηχεία στα οποία αναφερεσαι.
Arcam FMJ A38:

Τον έχω ξαναδεί αυτόν (έχω ξαναδιαβάσει reviews).

Τα σχόλια μου:
->Ενισχυτής 6αετίας,
->με μέτριες εντυπώσεις
->και μόνο 3 αστέρια στο What HIFi Review (που είναι και Αγγλικό μηχάνημα)...
->But when it comes to dynamic expression, timing precision and just, well, entertainment, the A38 is as far behind class leaders such as the Roksan Caspian M-series as it's always been. This isn't an amplifier that keeps you awake late into the night listening to music

Δεν αποτελεί και την αγαπημένη μου επιλογή έπειτα από αυτά τα σχόλια...

Reaction score
1
Πάρε τον ολοκληρωμένο 2 Χ 150 που βγάζει ο Audioj. Στην κατηγορία αυτή, απλά δεν έχει αντίπαλο!
Και θα οδηγείς και τα πάντα!!
Αrtvoice, μου δίνεις δε παρακαλώ λεπτομέρειες για το μοντέλο που λες?

Reaction score
1.659
Στείλε μήνυμα στον Audioj να σου στείλει λεπτομέρειες. Και εγώ δικούς του ενισχυτές παίζω, τους μεγαλύτερους αλλά προηγούμενο μοντέλο και είναι καταπληκτικοί! Τον συγκεκριμένο τον έχω ακούσει στο εργαστήριό του και ενθουσιάστηκα!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON