Ζητώ Ενισχυτή

Reaction score
9
Βρήκα ένα πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου πικάπ philips 202 αλλά δυστυχώς βάζοντας στο στο ηχοσυστημα μου έπαιξε αλλά χαμηλά σε ήχο εννοώ κατά τα άλλα υπέροχο. θα ήθελα τη βοήθεια σας αν χρειάζεται να πάρω κάποιο καλύτερο ενισχυτή.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
1.009
Θελεις phono stage αν δεν εχεις. Σε ποια θυρα του ενισχυτη το συνεδεσες;

Reaction score
9
Κοίτα το ηχοσυστημα μου έχει θύρες vcr σόρυ αν λέω άσχετα πράγματα αλλά μόνο αυτές βλέπω πίσω στέλνω και κάποιες φώτο

Reaction score
678
Κακές οι φωτο μας έβγαλαν τα μάτια και δεν βοήθησαν να καταλάβουμε τι παίζει.
Θέλεις phono stage στο οποίο θα συνδέσεις το πικαπ και το ίδιο στις εισόδους line ή aux του ενισχυτή σου.

Last edited:

Reaction score
9
sory για τις φώτο δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καλύτερο. μπορώ να βρω κάτι σε μεταχειρισμένο

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.573
Αν έγραφες ποιον ενισχυτή έχεις θα βοηθούσε.

nima

Banned
Reaction score
618
http://www.scribd.com/doc/80756114/technics-sa-eh550-sm-ET

3 κινήσεις

1. αγοράζεις έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με ενσωματωμένο phono stage, όχι ξεχωριστά.
2. αγοράζεις ένα ζευγάρι ηχεία (με βάση τον ενισχυτή),
3. με ένα καλώδιο rca ενώνεις το technics που έχεις με τον νέο ενισχυτή (line out) και ακούς cd και ράδιο από το νέο σύστημα (line in θα τo βάλεις στον ενισχυτή),

έτσι θα ακούς το πικάπ σωστά και cd και ράδιο καλύτερα από τώρα, ταυτόχρονα διατηρείς την αυτονομία του technics και αργότερα αγοράζεις ένα χωριστό cd και ράδιο, εναλλακτικά αντί για ενισχυτή αγοράζεις τώρα ραδιοενισχυτή και χρησιμοποιείς το combo μόνο για το cd ώσπου να αγοράσεις χωριστό.

Αν θες βοήθεια για 1 & 2 πέστο.

ika

News
Reaction score
18.052
Και ένας πιο φτηνός προενισχυτής πικάπ. Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε καινούργια βελόνα ή κεφαλή για το πικάπ, σίγουρα όμως με αγορά κάποιου προενισχυτή θα χρειαστείτε και ένα RCA stereo καλώδιο.

Reaction score
9
κάτι τελευταίο κύριοι και καλή σαρακοστή σε όλους πάλι επειδή είμαι άσχετος και μπορεί σε σας να φαίνεται χαζό με αυτό τον ενισχυτή SONY STR-DB 840 και με δύο ηχειάκια technics 70w θα ακούσω επιτέλους τους δίσκους μου η χρειάζομαι και κατι άλλο ευχαριστώ πολύ σε όλους:help:

Reaction score
295
κάτι τελευταίο κύριοι και καλή σαρακοστή σε όλους πάλι επειδή είμαι άσχετος και μπορεί σε σας να φαίνεται χαζό με αυτό τον ενισχυτή SONY STR-DB 840 και με δύο ηχειάκια technics 70w θα ακούσω επιτέλους τους δίσκους μου η χρειάζομαι και κατι άλλο ευχαριστώ πολύ σε όλους:help:
Ναι θα τους ακούσεις.Αυτός ο ενισχυτης, αν και πολυκάναλος έχει είσοδο phono (εκει θα συνδέσεις το πικαπ σου).
Τον έχεις η θα τον αγοράσεις μονο γι αυτή τη χρήση?
Γιατι αν είναι να τον αγοράσεις και να παίζεις δικάναλα, ισως να βρείς στα ιδια χρήματα καλύτερο δικάναλο.

Reaction score
295
πες μου κατι καλύτερο αυτον τον βρηκα 80 ευρα
Καλος ειναι στα 80.Δεν μπορώ να σ0υ αναφερω αλλον,πρεπει να υπάρξει η κατάλληλη αγγελία, γιατι μιλάμε για μεταχειρισμενο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus