Epson TW9100+Samsung 40" f6500--------> tv απο 60" και πανω

Reaction score
56
Φιλοι μου γεια. Ανταλλαζω τον προβολεα του τιτλου σε αριστη κατασταση με καμια 500ωρες(για την ακριβεια θα γραψω αυριο), με τηλεοραση lcd ανω των 60" (plasma δεν θελω καθολου).
Ειναι σε αριστη κατασταση σε χωρο μη καπνιζοντων με την αρχικη του συσκευασια και την αποδηξη αγορας για τον υπολοιπο 1 χρονο εγγυησης απο την ελληνικη αντιπροσωπια.
Αναμενω τις προτασεις σας και συζηταμε τις χρηματικες διαφορες που θα προκυψουν. Για οποιον εχει κατι αρκετα καλο εχω και μια samsung 40" f6400 8 μηνων για να μην μεινει χωρις τηλεοραση.

Για τους κανονες του φορουμ βαζω μια τιμη 1900ε.
Δεν με ενδιαφερει πωληση, μονο ανταλλαγη με αυτο που γραφω.

Νεκταριος

Reaction score
56
λοιπον ο προβολεας εχει ακριβως 504 ωρες και να διορθωσω οτι η τηλεοραση ειναι f6500 και οχι f6400.
Και επισης μετα απο μια ματια που εριξα σε τιμες για καινουργιες τν, παιζει πλεον και πωληση του προβολεα πακετο με την τηλεοραση στα 2000ε. Δηλαδη αντι να παρεται τον προβολεα καινουργιο, στην ιδια τιμη τον αγοραζεται με 500ωρες και 1 χρονο εγγυηση μαζι με μια samsung 40f6500.
Για πωληση μονο πακετο

------------------------------------------------------------------------------------------------------

αντι να κατεβαζω την τιμη 10 10 ευρω, μια και καλη στα1900ε. ο λογος ειναι οτι τοσο εχει η τηλεοραση που βρηκα.
Επειδη κταλαβαινω οτι να βρεθει καποιος να τα θελει πακετο αποφασισα να τα σπασω. βεβαια με μια προυποθεση θα βρεθουν και για τα δυο αγοραστες ταυτοχρονα. Οποτε οποιος ενδιαφερεται για κατι απο τα δυο, μυνημα και ελπιζω να βγαλουμε ακρη.
τιμες
epson tw9100 1600e
samsung 40" f6500 350e
Νεκταριος 6983522148
Πειραιας

Last edited by a moderator:

Reaction score
56
νεα μειωμενη τιμη για τον προβολεα απο 1600 στα 1500 και βαζω στο παιχνιδι και 55" τηλεορασεις.

Reaction score
56
Τελικα θα τον κρατησω. Παρακαλω να κλεισει η αγγελια.
Ευχαριστω για την φιλοξενια.

[MOD]Επαναφορές αφού περάσει μήνας.[/MOD]

Reaction score
56
Καθως η αγγελια υπαρχει και αλλου και το θεωρω ευκαιρια, αν θελουν οι διαχειρηστες ας το αφησουν για κερδος των μελων του φορουμ.......

Τιμη 1250€
Θα προτιμιθει η πιο αμεση πληρωμη.

Reaction score
56
Επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες μπορω να κανω και τις εξης ευκολιες.

α. Οποιος ενδιαφερεται ερχεται τον βλεπει και εφοσον δει και ο ιδιος οτι ολα ειναι οκ, μου δινει ενα ποσο και τον συσκευαζω και παει αποθηκη. και σε ευλογο χρονικο διαστημα ερχεται και μου δινει τα υπολοιπα χρηματα και τον παιρνει.

β. Οποιος ενδιαφερεται ερχεται τον βλεπει και εφοσον δει και ο ιδιος οτι ολα ειναι οκ παμε σε ενα μαγαζι και παιρνει με την καρτα του σε οσες δοσεις θελει την τηλεοραση που θελω εγω.

Περισσοτερες πληροφοριες τηλεφωνικα.

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.137
Είμαι το παιδί που μιλήσαμε χθες το μεσημέρι. Είναι ακόμα διαθέσιμος?

Reaction score
638
Είμαι το παιδί που μιλήσαμε χθες το μεσημέρι. Είναι ακόμα διαθέσιμος?
Το πρωι που μιλησα με τον Νεκταριο ηταν γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο

Reaction score
56
Καλες θεασεις στην ομορφη θεσσαλονικη.

Ευχαριστω για την φιλοξενια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος