melina
Cargo 200
- Reaction score
- 46.420
Κάποια δοκιμασμένη πρόταση για web camera που να δουλεύει με το skype σε mac OS X;
Microsoft HD-3000Κάποια δοκιμασμένη πρόταση για web camera που να δουλεύει με το skype σε mac OS X;
πρέπει να βρω κάτι σύντομα...Σε άνθρωπο με Μακ προτείνεις Microsoft .
Αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός μου.Σε άνθρωπο με Μακ προτείνεις Microsoft .![]()
Γενικά έχω ένα πρόβλημα με τα "στρατόπεδα".Κοντολετίζεις επικίνδυνα![]()

ποια έχεις; τουλάχιστον να έγραφε στις προδιαγραφές ότι έκανε και για mac, που και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει με το τελευταίο λειτουργικό. Μια απλή logitech που πήρα μόνο ως μικρόφωνο την αναγνωρίζει. Δεν υπάρχουν drivers για τις κάμερες σε mac όπως στα windows, είτε τη βλέπει το λειτουργικό είτε δεν την βλέπει.Μπορώ να σου δανείσω μια δική μου, και αν δουλεύει αγοράζεις κι εσύ.
* Για υπολογιστές Mac®, οι κλήσεις βίντεο HD είναι διαθέσιμες προς το παρόν με το Logitech Vid™ HD και το FaceTime HD. Για υποστήριξη κλήσεων βίντεο HD για άλλες εφαρμογές κλήσεων βίντεο, επισκεφθείτε την τοποθεσία web κάθε εφαρμογής για πληροφορίες διαθεσιμότητας και υποστήριξης.
τι λειτουργικό έχεις; τη βρίσκω στο άμαζονΕχω την icecam2 και δουλεύει στο skype:http://www.macally.com/EN/?page_id=66 αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να τη βρεις εύκολα στην Ελλάδα.
Ωπ με πρόλαβες!Και σε πολύ καλή τιμή βλέπω!
βλέπω είσαι στο skype 6.14, εγώ είμαι στο 6.12...ψάχνω να το κάνω update από κάπου αλλά δεν βρίσκω. Έχω τσεκαρισμένο στα preferences να το κάνει αυτόματα μόνο του, να περιμένω απλά με ανοικτό το skype;