Ενισχυτής

Reaction score
0
Εχω εναν ενισχυτη Sanyo Ja 20 ο οποιος δυστηχως επαψε να λειτουργει.(εχει καποιο θεμα με τις επαφες).Εχω επισης 4 ηχεια.Τα 2 αναγραφουν cont power 35W και max power 50W.Τα αλλα δυο απλα γραφουν Akai και τιποτα αλλο.Ολα αυτα για να ακουω απο ενα επισης παλιο πικ απ.Αν θελω να παρω καινουριο ενισχυτη,ποσα watt θα πρεπει να ειναι?Λιγοτερο απο τα 35?Και επισης μπορω πλεον να βρω τετοιον ενισχυτη και αν ναι που?Υπαρχει τιποτα αλλο περα απο τα watt που παιζει ρολο στην αντιστοιχια ενισχυτη ηχειων?

nima

Banned
Reaction score
618
Φίλε damndamn μάλλον όπως κατάλαβες δεν θα πάρεις κατατοπιστική απάντηση, τους λόγους που συμβαίνει αυτό και μία άποψη για το πρόβλημα σου θα στα γράψω σε pm.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.613
Φίλε damndamn μάλλον όπως κατάλαβες δεν θα πάρεις κατατοπιστική απάντηση, τους λόγους που συμβαίνει αυτό και μία άποψη για το πρόβλημα σου θα στα γράψω σε pm.
Επειδή υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας, ο Κώστας προφανώς απάντησε σε λάθος θέμα που είχε σχέση με εκδρομές γύρω από την Έδεσσα.

http://www.avsite.gr/forum/threads/Ταξιδάκι-Θεσσαλονίκη.135548/#post-1802909

Last edited:

nima

Banned
Reaction score
618
Όπως έχω γράψει αλλού εδώ και λίγο καιρό μόνο με pm οι απόψεις μου, το έστειλα ήδη στον ενδιαφερόμενο, απλά μου έκανε εντύπωση που κανένας δεν έδωσε σημασία.

Reaction score
295
Όπως έχω γράψει αλλού εδώ και λίγο καιρό μόνο με pm οι απόψεις μου, το έστειλα ήδη στον ενδιαφερόμενο, απλά μου έκανε εντύπωση που κανένας δεν έδωσε σημασία.
Καλά βρε 11 το πρωί το εβαλε το θέμα.Τι βιάζεσαι?
Απαντάμε λοιπόν.
Με ενα ενισχυτάκι 2Χ30 watts Rms μια χαρά θα είσαι.
Βέβαια καλό θα ηταν να ξέραμε την αντίσταση των ηχείων.
Αν είναι 4ohm και συνδεθούν και τα τέσσερα πιθανόν να υπάχει πρόβλημα.
Θα τους βρείς εδώ μέσα στις αγγελίες ,vintage ενισχυτης με εισοδο phono,κανα 50ρικο και πετάς.
Καλωσόρισες κιόλας.Εδώ λύνονται ολες οι απορίες και σου δημιουργούνται αλλες τόσες.:D:D:D

Reaction score
0
Καλά βρε 11 το πρωί το εβαλε το θέμα.Τι βιάζεσαι?
Απαντάμε λοιπόν.
Με ενα ενισχυτάκι 2Χ30 watts Rms μια χαρά θα είσαι.
Βέβαια καλό θα ηταν να ξέραμε την αντίσταση των ηχείων.
Αν είναι 4ohm και συνδεθούν και τα τέσσερα πιθανόν να υπάχει πρόβλημα.
Θα τους βρείς εδώ μέσα στις αγγελίες ,vintage ενισχυτης με εισοδο phono,κανα 50ρικο και πετάς.
Καλωσόρισες κιόλας.Εδώ λύνονται ολες οι απορίες και σου δημιουργούνται αλλες τόσες.:D:D:D
Ευχαριστω για την απαντηση.Τα 2 ηχεια αναγραφουν 8 ohm.Τα αλλα δυο οπως ειπα δεν αναγραφουν τιποτα.Ειναι καλο δηλαδη ο ενισχυτης να ειναι περιπου στα ιδια,λιγο χαμηλοτερα watt απο τα ηχεια?

Reaction score
1.788
Kαλο θα ειναι σε τετοια μικρη ισχυ ενισχυτη να εχουμε μονο ενα ζευγαρι 8ωμα ηχεια. Τωρα αν ξαναβρεις τον ιδιο ενισχυτη που αν θυμαμαι στην εξοδο εχει ενα stk καλο θα ειναι οπως προαναφερω μην του βαζεις 2 ζευγαρια ηχεια.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster