- Reaction score
- 766
adam...μια χαρα παιζει και παει εκει
ευχαριστω ολους για τη βοηθεια
ευχαριστω ολους για τη βοηθεια

διασπορα ειχε καλη για το ενα μετρο αποσταση, απο "κεντρο" σε "κεντρο" ηχειου...για μενα το ribbon του, ειχε λιγο περισσοτερο εντονο το sweet-spot, απ οτι εχω συνηθισει σε ηχεια με κλασικο τουιτερ, αλλα και παλι νομιζω οτι ειχε να κανει με την τοποθετηση τους πανω στο γραφειο...αυτο που φανηκε επισης αμεσως ηταν οτι πρεπει να ακους στο σωστο υψος...πιο βασικο απτη διασπορα....ο ηχος αλλαζε εντελως αν δεν ησουν στο πεδιο ακτινοβολιας του ribbon...εμενα τουλαχιστον ετσι με φανηκε...
Το adam είναι αυστηρώς nearfield monitor, ακριβώς λόγω του τρόπου λειτουργίας του twitter του. Δημιουργεί >180 μοίρες σκηνή, πραγματικά αισθάνεσαι ότι ακούς πράγματα πίσω από το αυτί σου μερικές φορές. Δεν το έχω ξαναζήσει με ηχείο αυτό. Θέλει λίγο πειραματισμό στην τοποθέτηση. Μή διστάσετε να πειράξετε τα ρυθμιστικά που έχει από πίσω, ο κατασκευαστής τα έβαλε εκεί για κάποιο λόγο (room placement compensation).
Καλορίζικα, δώστε τους λίγο χρόνο (να τα συνηθίσετε) και θα τα λατρέψετε.
Μην τα βάλετε σε απόσταση μεγαλύτερη του 1.5 μέτρου (ιδανικά ως 1 μέτρο).
Η εμπειρία που έχω είναι από το A7x, απλά διαβάζω ότι το f7 δεν υπολείπεται ιδιαίτερα, γι'αυτό και το πρότεινα κι εγω.
ελα "γιατρε"...ο νεος τα εβαλε πανω στο γραφειο προς το παρον...τελικα θα παει σε βασεις, αλλα πιο μετα...πες μας εντυπωσεις , τα κουμπωσατε?
Καλησπέρα φίλε μου....το f7 ανεβαινει βεβαια στα 50khz vs τα 22khz που πιανει το m3-8.......μηπως το οτι το maudio ειναι τριδρομο, τελικα ειναι πιο σωστο σα σχεδιαση...