14 Απριλίου 2014 #1 T tribecas Μηνύματα 355 Reaction score 1 TU 380 μαυρο, σε αριστη κατασταση, RDS, made in Germany τιμη 45 ευρω !! Χαλανδρι ευχαριστω
14 Απριλίου 2014 #3 T tribecas Μηνύματα 355 Reaction score 1 οχι, προβλεπεται τηλεχειρισμος ( το εχω αλλα το χρειαζομαι γιατι ειναι το κυριως για τον ενισχυτη ) γινεται με universal remote ομως αν θες
οχι, προβλεπεται τηλεχειρισμος ( το εχω αλλα το χρειαζομαι γιατι ειναι το κυριως για τον ενισχυτη ) γινεται με universal remote ομως αν θες
15 Απριλίου 2014 #4 F fiatrel Μηνύματα 4 Reaction score 0 tribecas said: TU 380 μαυρο, σε αριστη κατασταση, RDS, made in Germany τιμη 45 ευρω !! Χαλανδρι ευχαριστω Click to expand... Γεια.Ενδιαφέρομαι. Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνό σου
tribecas said: TU 380 μαυρο, σε αριστη κατασταση, RDS, made in Germany τιμη 45 ευρω !! Χαλανδρι ευχαριστω Click to expand... Γεια.Ενδιαφέρομαι. Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνό σου
15 Απριλίου 2014 #5 T tribecas Μηνύματα 355 Reaction score 1 πουληθηκε σε μελος. τον ευχαριστω καθως και το avsite.