4 Sub Γίνεται ?

Reaction score
0
Καλημέρα σας και καλός σας βρήκα.
- Είναι η πρώτη φορά που από τότε που διαβάζω το forum, έχω μια απορία και δεν έχω βρει απάντηση ( φαντάζομαι κάπου θα υπαρχή αλλά δεν την έχω δει ).
Ένας φίλος ετοιμάζει ένα αρκετά μεγάλο χώρο για Home Cinema και θέλει να βάλει 4 ενεργά sub. Ο Marantz AV8801 που θέλει για προενισχυτή έχει μόνο 2 εξόδους για ενεργά sub. Υπαρχή κάποιος τρόπος ώστε να συνδεθούν 4 ?
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απάντησης, θα το κοιτάξουμε και θα επανέλθω με καινούργια ερωτήματα αν τυχόν προκύψουν.

@Zizik : Θα πάρει τα Svs PB13-Ultra

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Τα SVS έχουν εξόδους για daisy chain.
Μπορούν να συνδεθούν ανα δυο και έτσι να ρυθμιστούν απο τις δυο εξόδους του AV.

Reaction score
0
Ωραία, ευχαριστώ @Zizik .
@flash : Το νημα σου το εχω διαβασει και ειχα δει αυτο με το dsp. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει αν συνδέονται εκεί πάνω μόνο ενεργά η παθητικά Sub. Δεν ρώτησα πότε γιατί δεν είχε προκύψει ανάγκη μέχρι τώρα. Αν θες εγκυκλοπαιδικά το εξηγείς λίγο.
Ευχαριστώ.

Edit: Κατέβασα το manual Οκ το κατάλαβα.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Κάθε sub μπορεί να συνδεθεί, αλλά αν δεν χρησιμοποιηθεί για ισοστάθμιση με μετρήσεις είναι περιττό το miniDSP.
Για κατανεμητής μόνο είναι ακριβό. ;)

Reaction score
5.731
To σήμα επεξεργάζεσαι στο miniDSP και το στέλνεις στον ενισχυτή του κάθε σαμπ, είτε ο ενισχυτής είναι εξωτερικός είτε ενσωματωμένος στο σαμπ.

Τo miniDSP 2x4balanced έχει δύο εισόδους και τέσσερις εξόδους. Κάθε έξοδος ρυθμίζεται ξεχωριστά αν θέλεις.

Ειδάλλως daisy-chain ανά ζεύγη όπως λέει κι ο Zizik, και δεν ασχολείσαι.

Reaction score
0
Ωραία, το θέμα είναι ότι γίνεται και έχει και επιλογές στον τροπο.
Ευχαριστώ και πάλι :thumbsup:

Reaction score
0
Καλησπέρα, ο καθαρός χώρος πλέον είναι 70+ τμ ( κάτω από 80τμ ) δεν θυμάμαι ακριβώς. Αν παίζει κάποιο ρόλο μπορώ να μάθω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.381
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ