Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
ξερω κι εγω?δεν ειδες,που ειχε πεσει η καμερα πανω του λες και δεν υπηρχε αλλος εκει?Του 1ου ημιτελικού ήταν πιο καλά πιστεύω.Στο 2ο πιο μέτρια σε γενικές γραμμές.
Θα πάμε καλά πιστεύω,έχουμε καλό τραγούδι σε σχέση με τα υπόλοιπα του διαγωνισμού.
Δεν νομίζω να κερδίσει η Αυστρία,θα είναι ψηλά,αλλά σε καμία περίπτωση στην 1η θέση.
Εντάξει η κοπέλα μετέδιδε στην Ελλάδα και θα πρέπει να είναι φιλική προς το κοινό που παρακολουθεί.Αλλο φαουλ της παρουσιαστριας , μετα το τελος του ελληνικου τραγουδιου , ειπε ...θα υποστουμε αλλα δυο τραγουδακια , τι λες κυρα μου ? κακιες ! το Σλοβενικο μου αρεσε πιο πολυ απο το δικο μας χαχαχα .
ενταξει η Γιουροβιζιον μεταδιδεται σαν να παιζει η εθνικη ελλαδας.Δεν την κατηγορω.Αλλο φαουλ της παρουσιαστριας , μετα το τελος του ελληνικου τραγουδιου , ειπε ...θα υποστουμε αλλα δυο τραγουδακια , τι λες κυρα μου ? κακιες ! το Σλοβενικο μου αρεσε πιο πολυ απο το δικο μας χαχαχα .
Οτι βρήκανε κάτι αξιοπερίεργο βρήκαν,αυτό θέλουν άλλωστε αυτές οι εκδηλώσεις.Συν βέβαια το ότι το κοινό στο στάδιο φώναζε ρυθμικά το όνομα του αυστριακού (γνωστό το gay friendly κοινό στη eurovision,όχι όλοι βέβαια αλλά υπάρχουν αρκετοί σε όλες τις χώρες).Επίτηδες τον αφήσαν στο τέλος στο αποτέλεσμα.ξερω κι εγω?δεν ειδες,που ειχε πεσει η καμερα πανω του λες και δεν υπηρχε αλλος εκει?
νομιζουν οτι βρηκανε κατι αξιοπεριεργο,πολυ ξενερα λεμε.
μα ειναι gay ο τυπος?αν ειναι, δυσφημιση κανει.Οι Ισλανδοι ειναι gay απ οτι καταλαβα αλλα εχουν χαβαλε,αυτοι ειναι διαφημιση για τους gay οχι αυτο το χαλι.Οτι βρήκανε κάτι αξιοπερίεργο βρήκαν,αυτό θέλουν άλλωστε αυτές οι εκδηλώσεις.Συν βέβαια το ότι το κοινό στο στάδιο φώναζε ρυθμικά το όνομα του αυστριακού (γνωστό το gay friendly κοινό στη eurovision,όχι όλοι βέβαια αλλά υπάρχουν αρκετοί σε όλες τις χώρες).Επίτηδες τον αφήσαν στο τέλος στο αποτέλεσμα.
μαλλον εχεις μεινει λιγο πισω.Ολοι τωρα τραγουδανε αγγλικα γιατι ειναι διεθνης διαγωνισμος και τελικα ετσι βολεψε το πραγμα.Ως προς τη μουσικη,δεν "εκπροσωπει" αναγκαστικα κανεναν,εκπροσωπει τον καλλιτεχνη.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΓΓΛΕΖΟΚΙΤΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ SAGAPO ΠΟΙΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ?
ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ?