Γιουροβιζιον

Reaction score
8.350
ηταν πολυ μετρια τα τραγουδια παντως,περασανε κατι απαραδεχτα...

ραντεβου το Σαββατο......

Reaction score
1.458
Του 1ου ημιτελικού ήταν πιο καλά πιστεύω.Στο 2ο πιο μέτρια σε γενικές γραμμές.
Θα πάμε καλά πιστεύω,έχουμε καλό τραγούδι σε σχέση με τα υπόλοιπα του διαγωνισμού.
Δεν νομίζω να κερδίσει η Αυστρία,θα είναι ψηλά,αλλά σε καμία περίπτωση στην 1η θέση.

Reaction score
488
Αλλο φαουλ της παρουσιαστριας , μετα το τελος του ελληνικου τραγουδιου , ειπε ...θα υποστουμε αλλα δυο τραγουδακια , τι λες κυρα μου ? κακιες ! το Σλοβενικο μου αρεσε πιο πολυ απο το δικο μας χαχαχα .

Reaction score
8.350
Του 1ου ημιτελικού ήταν πιο καλά πιστεύω.Στο 2ο πιο μέτρια σε γενικές γραμμές.
Θα πάμε καλά πιστεύω,έχουμε καλό τραγούδι σε σχέση με τα υπόλοιπα του διαγωνισμού.
Δεν νομίζω να κερδίσει η Αυστρία,θα είναι ψηλά,αλλά σε καμία περίπτωση στην 1η θέση.
ξερω κι εγω?δεν ειδες,που ειχε πεσει η καμερα πανω του λες και δεν υπηρχε αλλος εκει?
νομιζουν οτι βρηκανε κατι αξιοπεριεργο,πολυ ξενερα λεμε.

Reaction score
1.458
Αλλο φαουλ της παρουσιαστριας , μετα το τελος του ελληνικου τραγουδιου , ειπε ...θα υποστουμε αλλα δυο τραγουδακια , τι λες κυρα μου ? κακιες ! το Σλοβενικο μου αρεσε πιο πολυ απο το δικο μας χαχαχα .
Εντάξει η κοπέλα μετέδιδε στην Ελλάδα και θα πρέπει να είναι φιλική προς το κοινό που παρακολουθεί.
Αν και περισσότερο μ'άρεσε το δικό μας τραγούδι από των σλοβένων,δεν νομίζω να το είπε σοβινιστικά.
Μάλλον για την αγωνία ν'αρχίσει η ψηφοφορία και να δούμε αν θα περάσουμε το εννοούσε.

Reaction score
8.350
ενταξει η Γιουροβιζιον μεταδιδεται σαν να παιζει η εθνικη ελλαδας.Δεν την κατηγορω.

Reaction score
1.458
ξερω κι εγω?δεν ειδες,που ειχε πεσει η καμερα πανω του λες και δεν υπηρχε αλλος εκει?
νομιζουν οτι βρηκανε κατι αξιοπεριεργο,πολυ ξενερα λεμε.
Οτι βρήκανε κάτι αξιοπερίεργο βρήκαν,αυτό θέλουν άλλωστε αυτές οι εκδηλώσεις.Συν βέβαια το ότι το κοινό στο στάδιο φώναζε ρυθμικά το όνομα του αυστριακού (γνωστό το gay friendly κοινό στη eurovision,όχι όλοι βέβαια αλλά υπάρχουν αρκετοί σε όλες τις χώρες).Επίτηδες τον αφήσαν στο τέλος στο αποτέλεσμα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.120
Λοιπόν, αφού περάσαμε, ας βάλω και τα βιντεάκια με που έφτιαξαν οι Δανοί οικοδεσπότες.

Εξαιρετική δουλειά. Πάμε;

Reaction score
8.350
Οτι βρήκανε κάτι αξιοπερίεργο βρήκαν,αυτό θέλουν άλλωστε αυτές οι εκδηλώσεις.Συν βέβαια το ότι το κοινό στο στάδιο φώναζε ρυθμικά το όνομα του αυστριακού (γνωστό το gay friendly κοινό στη eurovision,όχι όλοι βέβαια αλλά υπάρχουν αρκετοί σε όλες τις χώρες).Επίτηδες τον αφήσαν στο τέλος στο αποτέλεσμα.
μα ειναι gay ο τυπος?αν ειναι, δυσφημιση κανει.Οι Ισλανδοι ειναι gay απ οτι καταλαβα αλλα εχουν χαβαλε,αυτοι ειναι διαφημιση για τους gay οχι αυτο το χαλι.

Reaction score
1.458
Απ'ότι τον άκουσα να μιλάει μόλις τέλειωσε το τραγούδι,λέγοντας thanks κλπ μάλλον gay μου κάνει.
Ασφαλώς δυσφήμηση κάνει το ιδιο λέω,την ίδια γνώμη έχω.
Προκάλεσε όμως,σόκαρε και είναι αυτά που θέλουν στη eurovision.
Δε θα βγει όμως,είμαι σίγουρος.

Reaction score
27.365
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΓΓΛΕΖΟΚΙΤΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ SAGAPO ΠΟΙΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ?

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ?

Reaction score
1.458
Βρε συ Γρηγόρη,δεν είναι κάνα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός.Ενα τηλεοπτικό θέαμα είναι,που κάνουμε πλάκα,σχολιάζουμε,βλέπουμε ωραίες γυναίκες,εκκεντρικές εμφανίσεις,κιτς κλπ
Απλά να περάσει η ώρα και να διασκεδάσουμε,τίποτα παραπάνω!

Reaction score
8.350
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΓΓΛΕΖΟΚΙΤΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ SAGAPO ΠΟΙΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ?

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ?
μαλλον εχεις μεινει λιγο πισω.Ολοι τωρα τραγουδανε αγγλικα γιατι ειναι διεθνης διαγωνισμος και τελικα ετσι βολεψε το πραγμα.Ως προς τη μουσικη,δεν "εκπροσωπει" αναγκαστικα κανεναν,εκπροσωπει τον καλλιτεχνη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.232
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney