Benq w1070 τοποθέτηση και επιλογή πανιου

Reaction score
10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μετά απο μεγάλη έρευνα αγοράς κατέληξα στην αγορά του benq w1070.Σημερα σε ενα κατάστημα που πήγα μου είπαν για τοποθέτηση στο ταβάνι 350 ευρώ παιδιά εγώ την είδα υπερβολική τι τιμή δηλαδή σχεδόν τα μισά λεφτά του μηχανήματος.Σε ερώτηση που έκανα αν μπορω να βλέπω ταινίες απο το ps3 και απο nova μου είπε ότι πρέπει να πάρω ενίσχυτη με δυο εξόδους hdmi,η μια να δίνει απο ενίσχυτη στη tv και η άλλη στο μηχάνημα εγώ του είπα ότι θα εναλλάσσω ανάλογα τι θέλω τη θύρα εξόδου η στην τηλεοραση η στο μηχάνημα αυτός μου είπε όχι κάνει ζημιά στο μηχάνημα εγώ το είδα κουφό.ΔΗΛΑΔΗ βρε παιδιά απο τι στιγμή που το βάλω σε τραπεζάκι μπροστά απο τον καναπέ και τον ανοίγω δυο με τρεις φορές την εβδομάδα δεν μπορω να βγάζω το καλώδιο απο την tv και να το βάζω στον benq αν θέλω να δώ projector; Τι ζημιά θα κανω;Μου τα είπε λίγο τρέλα να ΕΧΩ μόνιμα δυο θύρες εξόδου απο τον ενίσχυτη μια στη tv και μια στο benq σε περίπτωση πάντα που το βάλω στο ταβάνι.Εγω τελικά θα το βάλω στο τραπεζάκι και η ερώτηση τώρα.3,5 μέτρα απόσταση μηχάνημα πανί σε ύψος σε τραπεζάκι 60cm τι πανί πρέπει να πάρω διαστάσεων; Και απο το πάτωμα πόση απόσταση θα ΕΧΩ μέχρι την αρχή της εικόνας;θέλω να δώσει σε τι ύψος θα κατεβαίνει το πανι.Επίσης είδα ότι τα ηλεκτρικά ειναι πανάκριβα και θα προτίμησω λύση χειροκίνητου εξάλλου παιδιά δεν μου αρέσει να βλέπω κανάλια στο τοίχο ακόμα και για ηλεκτρικό Πάνι θέλει κανάλι .Τωρα για τςαλακωμα πανιού έμαθα ότι και στα φτηνά πανιά πάλι γίνεται τςαλακωμα.ΠΑντος για τοποθέτηση ταβάνια με δυο καλώδια hd mia ρεύματος και το ποθετηςη πολλά τα λεφτά παρά πολλαΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ απόψεις για επιλογή πανιού και τοποθέτησης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.480
Αν είναι αναμμένα μπορεί να γίνει ζημιά, αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα με ένα HDMI.

Reaction score
8.350
καλοριζικος.ειμαι βεβαιος οτι θα τον ευχαριστηθεις τον προβολεα.Οπως σου ειπε πιο πανω ο ZIZIK,απλα οταν αλλαζεις θα ταχεις σβηστα.Για τις διαστασεις που ρωτας,πηγαινε στο projectorcentral που εχει διαγραμμα διαστασεων για τον προβολεα.

Reaction score
12
καλοριζικος! Για να μην ταλαιπωρεισαι παντως βαλε ενα σπλιτερακι απο 1 hdmi σε 2- που ειναι παμφθηνο- μονιμα στην εξοδο του ενισχυτη και εισαι τζετ

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
καλοριζικος! Για να μην ταλαιπωρεισαι παντως βαλε ενα σπλιτερακι απο 1 hdmi σε 2- που ειναι παμφθηνο- μονιμα στην εξοδο του ενισχυτη και εισαι τζετ
με το splitter και ιδιως τα φθηνα σιγουρα θα χασεις φωτεινοτητα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
για το ταβανι υπαρχουν κινεζικες βασεις με 20 ευρω και αν λιγο πιανουν τα χερια σου τοποθετηση σχετικα ευκολη.

Reaction score
12
με το splitter και ιδιως τα φθηνα σιγουρα θα χασεις φωτεινοτητα.
Να πω την αληθεια ειχα για 2 χρονια ενα φτηνο απ το πλαισιο και δεν ειχα παρατηρησει κατι σε απωλεια στην εικονα περαν της φυσιολογικης φθορας της λαμπας.Ισως ομως μπορει να παρουσιαζει lag και κοψιματα στα πιο φτηνα αν δεν ειναι 1.4

Reaction score
10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδιά ΕΧΩ δει και τους δυο προβολείς optoma και benq δεν ΕΧΩ πετύχει όμως κάπου να τους συγκρίνω δίπλα διπλα 3d δεν ΕΧΩ δει τον optoma. Γιατί δεν είχε φορτισμένο γυαλιά είδα όμως το avatar στον benq αλλα δεν είδα βάθος παιδιά νόμιζα ότι έβλεπα τηλεοραση ΕΧΩ ακούσει ότι ο optoma έχει καλύτερο βάθος αλλα στερείται μετατόπισης φακού πάνω κατω.Δεν με πειράζει όμως αυτό γιατί αφού θα το βάλω στους 60 πόντους σε τραπεζάκι θα ξεκινάει περίπου στους 70 πόντους η εικόνα οπότε όλα καλά.ΑΝ κάποιος ξέρει που μπορω να τους δώ και τους δυο θα το εκτιμούσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Εγω δεν εντυπωσιάστηκα απο το 3d του benq ήταν ασαζ να έβλεπα την 42αρα τηλεοραση μου την εικόνα την είχε ανοίξει στις 100".Ευχαριστω για τις πολύτιμες συμβουλές τοποθέτησης και οιδυο προβολείς ίδια απο ότι καταταλαβα φιλοσοφία τοποθέτησης έχουν με διάφορα έλλειψης μετατόπισης φακού στο benq

Reaction score
8.350
καλα,πιο πανω δεν ειπες οτι αγορασες τον 1070?????
τελος παντων,δεν καταλαβα δεν ειχε τον Οπτομα το μαγαζι,γυαλια δεν ειχε?????δεν τον εχω δει 3D ας σου πει kaνενας που τον εχει δει.Μαγαζια καλα,ειναι Projecting&sounding ART,AVART και ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.

Reaction score
10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ οποίος φίλος έχει τον benq w1070 παρακαλώ να μου γράψει εντυπώσεις και κριτικές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.213
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79