Περιήγηση στις γειτονιές από το γραφείο.

Reaction score
1.844
Απλά μπαίνεις στη σελίδα show my street πληκτρολογείς το όνομα της οδού και σε πάει αβάδιστα. :p

Αλλά, δεν είναι ζωντανή απεικόνιση, είναι περίπου 2 χρονάκια πίσω. Ζωντανή έχουν μόνο "αυτοί που πρέπει". ;)

Reaction score
1.844
Μα δεν έχει αλλάξει κάτι επειδή έδωσαν ένα κονσερβοποιημένο κομμάτι στο κοινό. Η παρακολούθηση ισχύει εδώ και χρόνια. Άλλο αν κάτι αγαθιάρηδες χαζοβιόληδες :D τα ονομάζουν θεωρίες συνωμοσίας. :roflmao:

Reaction score
1.685
Δημητρη δεν φαινεται να ισχυει αυτο που λες.
.
Επειδη γνωριζω την περιοχη μου, οι φωτογραφιες ειναι 10 ετων.
Επισης, στο σημειο που βρισκομαι εξακριβωμενα δεν υπαρχει δυνατοτητα-πιθανοτητα για ζωντανη παρακολουθηση.

Reaction score
1.844
Στη δική μου περιοχή η παλαιότητα είναι γύρω στη διετία. Εξακριβωμένα. :p

Όσο για το αν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης ή όχι, ας το αφήσουμε. Είναι εκτός θέματος και λάθος μου που το ανέφερα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δημητρη δεν φαινεται να ισχυει αυτο που λες.
.
Επειδη γνωριζω την περιοχη μου, οι φωτογραφιες ειναι 10 ετων.
.
Οχι και 10 , αλλά μια διετία είναι σίγουρα.

Reaction score
2.053
Oι φωτογραφίες-πανοράματα είναι από τον Απρίλιο του 2011 που τις τράβηξε η Google για το Street View.

"Ζωντανή" δεν έχει κανένας, τουλάχιστον από τέτοιες εφαρμογές, γιατί είναι τραβηγμένες με αυτοκίνητο.

http://37.media.tumblr.com/tumblr_lmlo7bZRkE1qjjis9o1_500.jpg

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.150
Όσο για το αν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης ή όχι, ας το αφήσουμε. Είναι εκτός θέματος και λάθος μου που το ανέφερα.
Και βέβαια είναι δυνατή η ζωντανή παρακολούθηση, ειδικά όταν υπάρχει λόγος. Και πολυ χαίρομαι γί' αυτό. Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν παρακολουθούσαν σε 24ωρη βάση αυτούς που ενοχλούνται. Έτσι, για το σπάσιμο. :)

Reaction score
1.685
5 χρονια ενα συνθημα ειναι γραμμενο στους τοιχους και στις φωτο δεν υπαρχει, οπως επισης και το δευτερο κλιματιστικο. 8 χρονια εχω αντικαταστησει μια σκισμενη τεντα και υπαρχει η σκισμενη.

Αυτα !

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
5 χρονια ενα συνθημα ειναι γραμμενο στους τοιχους και στις φωτο δεν υπαρχει, οπως επισης και το δευτερο κλιματιστικο. 8 χρονια εχω αντικαταστησει μια σκισμενη τεντα και υπαρχει η σκισμενη.

Αυτα !

Ο Tidalης , νομίζω έγραψε το σωστό.
Που μένεις Κωστάκη?

Reaction score
1.844
Όλα έχουν την εξήγησή τους. Έχετε πάει στη γειτονιά του Κώστα;

που δεν ξέρω καν ποια είναι :p

είναι όλο ασχημάντρες, τι να ασχοληθείς. Ενώ εδώ στο Μπάιρον που είμαστε ομορφόπαιδα - όλες το λένε :gotcha: - μας έχουν στο μικροσκόπιο. :rolleyes: Άσε που έχουμε τίτλο τιμής. Ακούει η χαζοαμερικάνα Λόρδος και σου λέει "πω-πω τι άντρας θάναι αυτός" :laugh:

Reaction score
8.905
Όταν είχα την εταιρία, από την δεύτερη αποθήκη που νοίκιαζα... και από την πολυκατοικία που χτίστηκε δίπλα αριστερά... υπολογίζω ότι πρέπει να πέρασαν από εκεί μεταξύ 2,5 έως 5 ετών μάξιμουμ! http://showmystreet.com/#0mlavc_e4jtv_j21_0-2

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Απλά μπαίνεις στη σελίδα show my street πληκτρολογείς το όνομα της οδού και σε πάει αβάδιστα. :p
Δουλευει στο street view απο google...εδω και καιρο...

Αλλά, δεν είναι ζωντανή απεικόνιση, είναι περίπου 2 χρονάκια πίσω. Ζωντανή έχουν μόνο "αυτοί που πρέπει". ;)
Ζουλιαρη...:D

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Και βέβαια είναι δυνατή η ζωντανή παρακολούθηση, ειδικά όταν υπάρχει λόγος. Και πολυ χαίρομαι γί' αυτό. Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν παρακολουθούσαν σε 24ωρη βάση αυτούς που ενοχλούνται. Έτσι, για το σπάσιμο. :)
Όλα στην ώρα τους αγαπητέ...
Υπομονή...:D

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Και μετα ρε φουστη μου, μας λενε οτι εξαφανιστηκε το αεροπλανο ....

Reaction score
1.844
Η εξαφάνιση δεν παίζει, αλλά μη βγούμε εκτός θέματος.
Γράφτηκαν τα σχόλια εκεί που έπρεπε αλλά στην ουσία πήγαν στο χιόνι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas