Benq w1070 προβολή σε τοίχο

Reaction score
10
Γεια σας επειδή αυτές τις μέρες θελω να παρω τον benq w1070 θελω να ρωτήσω αν μπορω να προβαλω σε τοίχο στο μπαλκονι μου ο οποίος ειναι βαμμένος βανίλια θα ΕΧΩ απώλειες σε χρώματα η μικρή η διάφορα;ο τοίχος μπορεί άνετα να μου δώσει μέχρι 80" απόσταση θέασης 3μετρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ βοήθεια σας.και κάτι τελευταίο βλέπω στο skroutz ότι κάποια καταστήματα ειναι επίσημοι μεταπωλητές για τον benq w1070 ενώ κάποια αλλα όχι τι σημαίνει αυτό θα ΕΧΩ καλύτερη τεχνική υποστήριξη;αν κάνω αγορά απο τους επίσημους μεταπωλητές;και αν κάνω αγορά απο ελληνικό κατάστημα σύμφωνα με ευρωπαϊκή νομοθεσία και ΕΧΩ κάποιο πρόβλημα μπορω να το επιστρέψω;ισχύει αυτό Ελλάδα;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Δε θα είναι σωστός χρωματικά, αλλά και τι έγινε;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.617
To λευκό θα γίνεται "βανιλί" :D

Τα υπόλοιπα θα παίρνουν λίγο από κιτρινάκι. Ε, και; Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι. Η προβολή σε βεράντα πρέπει να είναι γενικά χαλαρή. Ποιός ασχολείται με χρωματικές πιστότητες;

Αν επρόκειτο για σαλόνι, θα το συζητούσαμε.

Reaction score
10
Είχα ενα acer k330 hd ready στα 500 lum δεν είχα δει διάφορα στο μπαλκονι δεν ξέρω ίσως δεν ειναι έμπειρο το μάτι μου απλά ΕΧΩ ακούσει ότι οι προβολείς και σε βαμμένος όχι έντονα τοίχους δεν Εχουν προβλημα

Reaction score
433
Οτι θα εχεις διαφορροποιησεις και αλλιωσεις ειναι σίγουρο τωρα το ποσες και ποσο ενοχλητικες ειναι θα το δεις, και κατα ποσο αξιζει τον κοπο να κανεις οποιαδηποτε αλλαγη αγορα για μια θεαση στο μπαλκονι.
Εγω οταν ειχα τον w1100 για ενα φεγγαρι προβαλα απευθειας σε λευκο τοιχο στο σπιτι, και το αποτελεσμα ηταν ακρως ικανοποιητικο στα ματια μου. Βεβαια δεν ειχα το μετρο συγκρισης ουτε οργανα για να μετρω αλλιωσεις χρωματικες. Φυσικα ενα εμπειρο ματι μπορει να ελεγε , πως αντεχεις να βλεπεις ! ολα είναι θεμα των προσλαμβανουσων που εχουμε και των απαιτησεων , και φυσικα των χρηματων και των ωρων που μπορουμε να ασχοληθουμε.
Γνωμη μου ειναι παιξε οπως εισαι! καλοκαιρι ειναι μην ψαχνεσαι περισσοτερο, και οταν τον Οκτώβρη τον βαλεις στο σαλονι ψαχνεσαι για πανιά ;).

Αν πουλουσα οθονες προβολεων ή ειχα φιλο τετοιο μπορει να σου έλεγα που πας στον τοιχο με το χρωμα το οτι να ναι να προβαλεις!

Reaction score
1.847
Αν η προβολή είναι με τακτική πρόθεση και όχι κάτι προσωρινό, υπάρχει φθηνή λύση. Υπολογίζω κάτω από κατοστάρικο, αλλά την ακρίβεια του κόστους είναι καταλληλότεροι να το προσδιορίσουν άλλοι. ;)

Reaction score
10
Γεια σας απο χθες είμαι κάτοχος benq w1070 εντυπώσεις μέχρι στιγμής άριστες 3d δεν ΕΧΩ δοκιμάσει ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ το ebay sainsonic γυαλια ,θόρυβος σε σχεση με τον optoma hd25e που ΕΧΩ δοκιμάσει ναι κάνει με ηχοσύστημα όμως και ανάλογα την απόσταση που τον εχεις δεν ειναι τόσο σοβαρός αλλα στα μειων ναι κάνει .Τον Έβαλα στο smart Eco λειτουργία και δεν είδα τρομερές διάφορες σε ποιότητα εικόνας σε σχεση με το normal και Eco λειτουργία ,ούτε στο θόρυβο ανεμιστήρας υπήρχε διάφορα και να ξέρετε ότι το είχα στο μπαλκονι και ζεσταίνεται αρκετά .ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ οποίος έχει τον benq να μου πει ρυθμίσεις που έκανε για να ΕΧΩ μια καλή εικόνα όχι ότι δεν ΕΧΩ βέβαια γιατί ΕΧΩ μπερδευτεί μόνος μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Οι ρυθμίσεις που θα σου δώσουν δεν έχουν κανένα νόημα.
Ούτε σε ίδιο χώρο και φωτισμό παίζεις, ούτε είναι πιθανό 2 ίδιοι προβολείς να έχουν ίδια εικόνα out of the box.

Ακόμα και στις TV που επηρεάζονται πολύ λιγότερο απο το περιβάλλον, αν οι ρυθμίσεις δεν είναι σε απόλυτο σκοτάδι δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.

Reaction score
12.112
ο τοίχος μπορεί άνετα να μου δώσει μέχρι 80" απόσταση θέασης 3μετρα
Πες μου σε παρακαλώ φίλε μου από τα 3 μέτρα πόσες ίντσες ανοίγεις με τον 1070, γιατί θέλω να τον πάρω και θα προβάλω κι εγώ από 3 μέτρα ακριβώς.
Το πρόβλημα είναι ότι είδα στο projector central ότι ο 1070 από τα 3 μέτρα ανοίγει 93 ίντσες και πάνω, αλλά εγώ για την απόσταση θέασης δε θέλω πάνω από 80-85.

Reaction score
938
Πες μου σε παρακαλώ φίλε μου από τα 3 μέτρα πόσες ίντσες ανοίγεις με τον 1070, γιατί θέλω να τον πάρω και θα προβάλω κι εγώ από 3 μέτρα ακριβώς.
Το πρόβλημα είναι ότι είδα στο projector central ότι ο 1070 από τα 3 μέτρα ανοίγει 93 ίντσες και πάνω, αλλά εγώ για την απόσταση θέασης δε θέλω πάνω από 80-85.
Ε καλά, 85 - 93 ίντσες δεν είναι και συγκλονιστική διαφορά. Δεν πιστεύω ότι θα χεις πρόβλημα στα μάτια σου.

Reaction score
2.482
Γεια σας απο χθες είμαι κάτοχος benq w1070 εντυπώσεις μέχρι στιγμής άριστες 3d δεν ΕΧΩ δοκιμάσει ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ το ebay sainsonic γυαλια ,θόρυβος σε σχεση με τον optoma hd25e που ΕΧΩ δοκιμάσει ναι κάνει με ηχοσύστημα όμως και ανάλογα την απόσταση που τον εχεις δεν ειναι τόσο σοβαρός αλλα στα μειων ναι κάνει .Τον Έβαλα στο smart Eco λειτουργία και δεν είδα τρομερές διάφορες σε ποιότητα εικόνας σε σχεση με το normal και Eco λειτουργία ,ούτε στο θόρυβο ανεμιστήρας υπήρχε διάφορα και να ξέρετε ότι το είχα στο μπαλκονι και ζεσταίνεται αρκετά .ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ οποίος έχει τον benq να μου πει ρυθμίσεις που έκανε για να ΕΧΩ μια καλή εικόνα όχι ότι δεν ΕΧΩ βέβαια γιατί ΕΧΩ μπερδευτεί μόνος μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Τωρα ειδα το ποστ, οποτε ελπιζω να σε βοηθησω.

Εχω τον benq και μια τετραδα sainsonic γυάλια 3d.

Το μετρο συγκρισης που εχω σε 3d ειναι αυτο της τηλεορασης μου που δεν μου αρεσει καθολου, ενω του pj ειναι πολυ ομαλη η κινηση. Τα συγκεκριμενα γυαλια θα εχουν μια κοκκινιλα στο απολυτο μαυρο, αλλα δεν ξερω τα οριτζιναλ πως παιζουν για να σου πω.

Τωρα απο ρυθμισεις, ενα πραγμα θα σου πω. Οταν τον πηρα, εκανα copy paste απο το ιντερνετ διαφορα σεττινγκς με τραγικα αποτελεσματα.

Στο δια ταυτα εφερα τον κο.Καστρουνη για ρυθμιση.

Η πρωτη εντυπωση που ειχα μετα το calibration ηταν αρκετα θετικη, αλλα εκει που πραγματικα εκτιμησα αυτο που ειχε κανει ήταν οταν το εχασα( κατα τη γνωστη ρήση) μετα απο ενα firmware update, μιας και τελικα η δουλεια του δεν ειναι να ρυθμισει για να εντυπωσιασει, απλα να ρυθμισει για να δειχνει ΣΩΣΤΑ.

Οταν ευτυχως περασα ξανα τα settings που ο κος. Καστρουνης ειχε φυλαγμενα ως backup, ενιωσα οτι ξαναειδα το φως το αληθινο.

Γενικα πλεον αποφασισα, πως πρεπει να υπολογιζω σε καθε τετοια αγορα κοστος+μεταφορικα+Calibration.

Δεν ξερω βεβαια στον βανιλί τοιχο αν αξιζει τον κοπο, αλλα θεωρητικα, ισως κατι να γινεται. Ενα τηλεφωνο δεν ειναι κακο να γινει.

Αυτα απο την πραγματικα μικρη μου εμπειρία με projectors κ calibration.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.177
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907