Popcorn Hour A-410

Reaction score
6.593
Δεν αναβει ουτε ενα λαμπακι μπροστα.
περασες τελωνειο ενω δεν εχει περασει κανεις αλλος, και οχι μονο αυτο δε δουλευει κιολας? αν θυμαμαι ελαττωματικο δε σου ελαχε και το svs sub?

εφυγες για ξεματιασμα( αν πιστευεις σε αυτα ...)

zxr

Reaction score
1
καλημέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για το A-410 βλέπω όμως οτι εκτός του fantoma όπως λέει και ο φίλος spylab υπάρχει και άλλος φίλος που πλήρωσε με EMS ακριβώς το ίδιο ποσό τελωνείο 70 ευρω και με την ίδια καθυστέρηση. Άρα υπάρχει περίπτωση να εχει αλλάξει κατι στην διαδικασία μεσω EMS? φιλε φαντομα το παρέλαβες μέσω ελτα courier και αν ναι τον εκτελωνισμό τον έκαναν αυτοί και στο έφεραν? αν θες εξήγησε λίγο τη διαδικασία.

Reaction score
116
καλημέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για το A-410 βλέπω όμως οτι εκτός του fantoma όπως λέει και ο φίλος spylab υπάρχει και άλλος φίλος που πλήρωσε με EMS ακριβώς το ίδιο ποσό τελωνείο 70 ευρω και με την ίδια καθυστέρηση. Άρα υπάρχει περίπτωση να εχει αλλάξει κατι στην διαδικασία μεσω EMS? φιλε φαντομα το παρέλαβες μέσω ελτα courier και αν ναι τον εκτελωνισμό τον έκαναν αυτοί και στο έφεραν? αν θες εξήγησε λίγο τη διαδικασία.
το παρελαβα με ελτα και μου ζητηθηκε να πληρωσω το ποσο των 70 ευρω για τελωνειο.
Στους κινεζους τους ειπα να το στειλουν με EMS.
Bεβαια απο εξω ειχαν κολημενη την αποδειξη με το πραγματικο ποσο. 259+50 USD

Reaction score
116
Kαι λεω τωρα αν το δεχθουν για RMA που θα ηταν και το πιο λογικο αραγε ξαναπληρωνω τελωνειο??

Για να το στειλω με EMS το ελτα θελει 65 ευρω.
Για αυτο και γω απο την στεναχωρια μου χτυπησα ενα OPPO 103D ΜΕΧΡΙ να αποφασισουν οι κινεζοι τι θα γινει
με την μ@λ@κια που μου εστειλαν.

zxr

Reaction score
1
οκ φαντασμα αρα το προβλημα ηταν οτι ειχαν γραψει το συνολικο ποσο επανω στο πακετο. δεν ξερω αν τους ειχες γραψει στις παρατηρησεις να μην το κανουν και να γραψουν ενα αλλο ποσο αλλα συνηθως οι κινεζοι τα ξερουν αυτα και τα κανουν ετσι και αλλιως απο μονοι τους. περιεργο παντως που εγινε το ιδιο και σε καποιον αλλο.

zxr

Reaction score
1
Kαι λεω τωρα αν το δεχθουν για RMA που θα ηταν και το πιο λογικο αραγε ξαναπληρωνω τελωνειο??

Για να το στειλω με EMS το ελτα θελει 65 ευρω.
Για αυτο και γω απο την στεναχωρια μου χτυπησα ενα OPPO 103D ΜΕΧΡΙ να αποφασισουν οι κινεζοι τι θα γινει
με την μ@λ@κια που μου εστειλαν.
ζητησε να σου επιστρεψουν τα μεταφορικα. δεν ειναι δικο σου το προβλημα.

Reaction score
116
Και γαμώ την ψυχοθεραπεία έκανες!
το ευχαριστηθηκα παντως:εκανα 350 χλμ. αυθημερον ,γνωρισα τον γιατρο μου (Αποστολης,twindigital)
ειχα κλεισει επειγον απογευματινο ραντεβου, εκανα την ψυχοθεραπεια μου πηρα και το oppo και εφυγα.
Και ναι δεν θα το πιστεψετε οταν γυρισα σπιτι το εβαλα στην πριζα και δουλευε,απιστευτο!!!!!!!!!!!!

Reaction score
116
Kαλα αυτοι οι κινεζοι ουτε Σκωτσεζοι να ηταν ,μα τετοια τσιγκουνια.
Λενε μια μαλακια την ημερα και μετα την επομενη μερα .
Δηλαδη ερωτ 1:πατησες το power στο τηλεκοντρολ?
ερωτ2 :αλλαξες μπαταριες στο τηλεκοντρολ?
ερωτ 3: ειχε κτυπημα το κουτι απο εξω?
ερωτ 4 ειχε το chassis κτυπημα?
ερωτ 5 το εβαλες στην σωστη πριζα?
ερωτ 6 μετρησες το ρευμα ειναι 12 volt?
Mα καλα τοσο δυσκολο να βγαλουν ενα RMA ?
Eιναι τοσο φταγκοφονιαδες?
Μηπως να κανω dispute στο paypal?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.205
Kαλα αυτοι οι κινεζοι ουτε Σκωτσεζοι να ηταν ,μα τετοια τσιγκουνια.
Λενε μια μαλακια την ημερα και μετα την επομενη μερα .
Δηλαδη ερωτ 1:πατησες το power στο τηλεκοντρολ?
ερωτ2 :αλλαξες μπαταριες στο τηλεκοντρολ?
ερωτ 3: ειχε κτυπημα το κουτι απο εξω?
ερωτ 4 ειχε το chassis κτυπημα?
ερωτ 5 το εβαλες στην σωστη πριζα?
ερωτ 6 μετρησες το ρευμα ειναι 12 volt?
Mα καλα τοσο δυσκολο να βγαλουν ενα RMA ?
Eιναι τοσο φταγκοφονιαδες?
Μηπως να κανω dispute στο paypal?
Αφού απαντήσεις σε όποια μλκία σε ρωτάνε, ενημέρωσέ τους για την πρόθεσή σου να απευθυνθείς στο paypal.

Reaction score
116
- The customer is responsible for shipping charges to the RMA center. Cloud Media will cover the shipping charges back to the customer, not including any import fees assessed by the customer’s country’s Customs.
Εσεις τι καταλαβαινετε απο αυτο?
Πληρωνω τα σταλτικα και μου τα βαζουν πισω?
η μου καλυπτουν μονο τα εξοδα αποστολης για να ερθει πισω?

Reaction score
228
Εγώ καταλαβαίνω ότι εσύ πληρώνεις για να πάει και αυτοί για να στο στείλουν πίσω.
Το σημαντικό είναι επίσης να διασφαλίσεις με κάποιο τροπο ότι δεν θα σου ξαναζητάνε κερατιάτικα στο τελωνείο όταν ξαναρθει.

zxr

Reaction score
1
- The customer is responsible for shipping charges to the RMA center. Cloud Media will cover the shipping charges back to the customer, not including any import fees assessed by the customer’s country’s Customs.
Εσεις τι καταλαβαινετε απο αυτο?
Πληρωνω τα σταλτικα και μου τα βαζουν πισω?
η μου καλυπτουν μονο τα εξοδα αποστολης για να ερθει πισω?
μονο τα εξοδα αποστολης σου καλύπτουν.

Reaction score
116
Εγώ καταλαβαίνω ότι εσύ πληρώνεις για να πάει και αυτοί για να στο στείλουν πίσω.
Το σημαντικό είναι επίσης να διασφαλίσεις με κάποιο τροπο ότι δεν θα σου ξαναζητάνε κερατιάτικα στο τελωνείο όταν ξαναρθει.
Λενε οτι βαζουν αξια 50 δολαρια και οτι ειναι RMA.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
αυτο παντως που πρεπει να σημειωθει για να μη τους κατηγορουμε αδικα ειναι οτι σιγουρα εχεις πεσει στη περιπτωση. βεβαια εδω μιλαμε για τον απολυτο ορισμο του "δεν εγινε ποτε Quality Check Control" καθως δε θα ειχε συμβει αυτο που συμβαινει τωρα. στη κινα υπαρχουν ολων των ειδων τα εργοστασια,απο κακα-χειρηστα μεχρι πολυ καλα (βλεπε iphone).

οσον αφορα τωρα για τα εξοδα αποστολης κτλ αυτα λογικα επιστρεφονται μολις διαπιστωθει η βλαβη και το "αιτιο" αυτης... ;)

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
ξέρεις από βλάβες iphone και το έβαλες για καλό παράδειγμα??? :D
προσωπικα ειμαι παιδι της Samsung και του Αndroid.... τα αιφονια δε τα κατεω !! ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!! :smg:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag