Αγορα εξωτερικης καρτας ηχου

Reaction score
23
Καλησπερα παιδια! Εχω ενα λαπτοπακι το οποιο χρησιμοποιω πλεον για να βλεπω τις ταινιες μου αλλα ο ηχος απο το 3.5headphone out jack δεν μ αρεσει καθολου.... Οποτε σκεφτηκα να αγορασω μια εξωτερικη καρτα ηχου με εξωδο οπτικης ινας. Η καρτα ηχου που βρηκα ειναι αυτη: http://www.e-shop.gr/delock-61803-usb-sound-box-71-p-PER.612068
Τι λετε;; Θα χω καλυτερα αποτελεσματα;

Reaction score
23
Εχω εναν πολυκαναλο Yamaha RX V650... Τον ηχα συνδεδεμενο με dvd-player αλλα χαλασε και σκεφτηκα να βαλω το λαπτοπ στη θεση του! :p

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.195
Δεν έχει το laptop ψηφιακή έξοδο; Τι είναι;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
δεν ξέρω πως τα πάει η delock από drivers και υποστήριξη, θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα από γνωστό κατασκευαστή

Reaction score
23
δεν ξέρω πως τα πάει η delock από drivers και υποστήριξη, θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα από γνωστό κατασκευαστή
Εχεις καποια να προτεινεις; Απλα δεν θελω να ξεπερναει κατα πολυ τα 50ευρο... Γ αυτο σκεφτηκα αυτη....

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.195
Εχει εξοδο hdmi το λαπτοπ αλλα εχω βαλει την οθονη εκει....

Μα πες μας καλέ ποιό είναι! :D
Σίγουρα δεν έχει άλλη ψηφιακή έξοδο;

Reaction score
1.188
Εχεις καποια να προτεινεις; Απλα δεν θελω να ξεπερναει κατα πολυ τα 50ευρο... Γ αυτο σκεφτηκα αυτη....
Νομίζω ότι για AC3 pass through μια χαρά θα πρέπει να είναι...

Reaction score
23
Αυτή πάντως είναι σίγουρα πολύ καλύτερη. Και δεν ξεφεύγει και πολύ από τον προϋπολογισμό σου.

http://www.e-shop.gr/creative-sound-blaster-x-fi-surround-51-pro-p-PER.540205
Γ αυτην ελεγα και γω αλλα αυτη ειναι 5.1 και εχω σκοπο στο μελλον να κανω το συστηματακι μου 7.1... Αλλιως ηταν standaraki αυτη....

Reaction score
1.188
Εάν την συνδέσεις με οπτική ίνα με τον Yamaha την αποκωδικοποίηση θα την κάνει ο ενισχυτής και όχι η κάρτα. Οταν κάνεις δηλαδή AC3 pass through δεν παίζει ρόλο αν η κάρτα είναι 5.1 ή 7.1 Το σήμα θα περάσει από μέσα ως έχει και θα αποκωδικοποιηθεί από τον Yamaha έστω και αν είναι 7.1

Ο αριθμός των καναλιών της κάρτας θα σε ενδιέφερε μόνο στην περίπτωση που θα ήθελες η κάρτα να κάνει την αποκωδικοποίηση και να δίνει 5.1 διακριτές εξόδους με RCA στην αντίστοιχη είσοδο του Yamaha.
Δεν πρόκειται βέβαια να κάνεις τέτοια σύνδεση...

Από την άλλη η συγκεκριμένη κάρτα υποστηρίζει σήμα επιπέδου 24/96 που είναι πολύ καλύτερο σε περίπτωση που θέλεις να ακούς και μουσική από το laptop.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.195
Δεν υπάρχει ούτε AC3 ούτε DTS σε 7.1.
5.1 μόνο, ακόμη και τα EX-ES είναι 5.1 με matrix το 6ο μέσα στα surrounds.

Reaction score
23
Πειτε το ετσι ρε παιδια! Νομιζω λυθηκε το προβλημα... Θα προχωρησω μρ την αγορα της creative!
Ευχαριστω παιδια για της συμβουλες!
Παιδια αλλη μια απορια εχω... Εμενα με συμφερει να κανει o Yamaha την αποκωδικοποίηση ή να κανει η καρτα την αποκωδικοποίηση;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.316
Να πεταχτώ σαν τσ..τσου και να ρωτήσω γιατί δεν παίρνεις μία musiland?δεν κάνει για αποκωδικοποίηση dolby?σκέφτομαι να την παραγγείλω αυτές τις ημέρες και για μουσική..αλλά και για ταινίες...έχει κανένας εμπειρία και εντυπώσεις?έχω ακούσει καλά σχόλια...

Reaction score
23
Να πεταχτώ σαν τσ..τσου και να ρωτήσω γιατί δεν παίρνεις μία musiland?δεν κάνει για αποκωδικοποίηση dolby?σκέφτομαι να την παραγγείλω αυτές τις ημέρες και για μουσική..αλλά και για ταινίες...έχει κανένας εμπειρία και εντυπώσεις?έχω ακούσει καλά σχόλια...
Εχω ηδη παραγγειλει την creative...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4