Dedicated γκλαμουριά.Budget?

Reaction score
1.153
Το σενάριο...χώρος τουλάχιστον 50 τ.μ.,10-12 θέσεις,σταθερή,ηχοδιαπερατή οθόνη τουλάχιστον 136",προβόλι να την πυροβολεί επαρκώς και με αξιώσεις,in wall ηχεία,λοιπός οπτικοακουστικός εξοπλισμός,ηχομόνωση και room treatments.Πολύ χοντρικά..τί budget απαιτείται?
Ξέρω πως ειδικά στο θέμα ηχομόνωση η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή αλλά ας δούμε για πόσα(στο περίπου) φράγκα μιλάμε.

Reaction score
766
για ποιο λογο να το κανεις 10+ θεσεων?...εξτρα κοστος

σορυ που το ρωταω, αλλα επειδη εγω ειμαι "λουκυλουκ" ενα πραμα:D:D...μοναχικος καβαλαρης που λεμε:p
αμα γουσταρω και ακουω ομορφα εγω, και αααντε αλλο ενα ατομο, εεε για τους αλλους "εχει ο θεος"...

αφου να φανταστεις ουτε τετραθεσια "τουτου" δε θελω...κανα 2θεσιο ξεσκεπο και πολυ ειναι...με τη σωστη παρεα;):sneaky: και τελος

Reaction score
3.967
για ποιο λογο να το κανεις 10+ θεσεων?...εξτρα κοστος

σορυ που το ρωταω, αλλα επειδη εγω ειμαι "λουκυλουκ" ενα πραμα:D:D...μοναχικος καβαλαρης που λεμε:p
αμα γουσταρω και ακουω ομορφα εγω, και αααντε αλλο ενα ατομο, εεε για τους αλλους "εχει ο θεος"...

αφου να φανταστεις ουτε τετραθεσια "τουτου" δε θελω...κανα 2θεσιο ξεσκεπο και πολυ ειναι...με τη σωστη παρεα;):sneaky: και τελος
..είσαι για να σε λυπόμαστε, είσαι....:p

Reaction score
15.548
Το σενάριο...χώρος τουλάχιστον 50 τ.μ.,10-12 θέσεις,σταθερή,ηχοδιαπερατή οθόνη τουλάχιστον 136",προβόλι να την πυροβολεί επαρκώς και με αξιώσεις,in wall ηχεία,λοιπός οπτικοακουστικός εξοπλισμός,ηχομόνωση και room treatments.Πολύ χοντρικά..τί budget απαιτείται?
Ξέρω πως ειδικά στο θέμα ηχομόνωση η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή αλλά ας δούμε για πόσα(στο περίπου) φράγκα μιλάμε.
αναλογα την ποιοτητα που θες στο τελικο αποτελεσμα....

π.χ. 12 καρεκλες εχουν κοντα στα 120 ευρα

κ.λ.π.

σε τετοια θεματα βαζεις το οικονομικο και μετα ψαχνεις αν βγαινει η ποιοτητα...

Reaction score
5.672
Υπολόγιζε ένα 20 σε χιλιαρικακια χαλαρά εαν πας σε μαγαζί ...
Τουλάχιστον τελευταία φορά που ρώτησα για το υπόγειο όταν πέσει στα χέρια μου τόσο πήγαινε ....
Χωρίς προβολι και αναμορφικους έτσι ??

Reaction score
1.153
Ούτε λαχείο,ούτε τζόκερ,ούτε τίποτα δυστυχώς.Με ρώτησε κάποιος τί θα στοίχιζε στο περίπου ένας τέτοιος χώρος ο οποίος στην ουσία θα είναι το screening room μιας μικρής εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών.
Προσπάθησα να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να υπολογιστεί το budget τέτοιας εγκατάστασης καθώς αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται ούτε καν ο χώρος.Απλά θέλει να έχει μια ένδειξη τιμής.
Συγκεκριμένα...
Οθόνη+προβόλι(πιθανότατα και αναμορφικός φακός)
in wall ηχεία
ενισχυτικά/πηγές/διαχείριση
καθίσματα
ηχομόνωση/room treatments

Επαναλαμβάνω..γνωρίζω πως το ερώτημα είναι εξαιρετικά γενικόλογο αλλά ας δούμε χοντρικά για πόσα δεκάρικα μιλάμε.

Reaction score
1.153
Χοντρικά υπολόγισα το hardware στο πενηντάρικο.Αν και όταν έρθει η ώρα θα γίνει μελέτη της προκοπής.

Y

Yiannis_B

Guest
Όταν τους το πεις, να φοράς και το κράνος. :roflmao:

Last edited by a moderator:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads