Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.549
Surf Θα επρεπε να εισαι υπερευχαριστημενος και με το προηγουμενο sub ποσο τωρα με το SB13.
Υπαρχει περιπτωση η θεση που το βαζεις να σου ακυρωνει τα χαμηλα ,γιαυτο νομιζω οτι το crawl
θα σε βοηθησει . Πχ μπορει να ακουγεται στα δεξια καλυτερα που δεν ειναι μεγαλη παραχωρηση να μπει .
Κατα την γνωμη μου ,στον χωρο σου που δεν ειναι πολυ μεγαλος ,πρεπει να καταλαβαινεις ανετα οτι
εχεις πολυ καλο μπασο, χωρις λεπτομερεις ρυθμισεις .

Reaction score
2.482
Surf Θα επρεπε να εισαι υπερευχαριστημενος και με το προηγουμενο sub ποσο τωρα με το SB13.
Υπαρχει περιπτωση η θεση που το βαζεις να σου ακυρωνει τα χαμηλα ,γιαυτο νομιζω οτι το crawl
θα σε βοηθησει . Πχ μπορει να ακουγεται στα δεξια καλυτερα που δεν ειναι μεγαλη παραχωρηση να μπει .
Κατα την γνωμη μου ,στον χωρο σου που δεν ειναι πολυ μεγαλος ,πρεπει να καταλαβαινεις ανετα οτι
εχεις πολυ καλο μπασο, χωρις λεπτομερεις ρυθμισεις .
Ναι, ώρες ωρες πάει να ξεκολλήσει η πόρτα του σαλονιού!

Βασικά σήμερα έστησα μια μπροστινή τριάδα B&W 683/htm61 και ακούω μουσικουλα!

Μόλις κούνησω και τα surround ηχεία, θα φωνάξω τον κο. Καστρουνή για σεταρισμα. Οπότε όταν έρθει θα δούμε παρέα που κάθεται καλύτερα το sub.

Να μην μου φεύγει κ η μέση τσάμπα! 40 κιλά ειναι αυτά!

Reaction score
2.482
ImageUploadedByTapatalk1405528244.317510.jpg

Λοιπόν. Θεωρώ ότι έχω φτάσει πολύ κοντά σε αυτό που ηθελα. Το μόνο που μένει είναι να βρώ έναν τρόπο να βάλω και έναν τελικό ενισχυτη, χωρις να καταλάβει κανεις απο τους συγγενεις-γυναικες τίποτα... Ευκολο, ε;

Σκεφτόμουν, εγω π.χ. μιας και είναι γαιδουρια οι τελικοι, να ξηλώσω το ντουλάπι, δεξια απο τα ραφια και να το μετατρέψω και αυτο σε ραφια. Δεν νομιζω να το καταλάβει η γυναικα μου.

EDIT: Λοιπόν, το απόλυτο modification (περα απο να το πετάξω και να παρω άλλο) στο σύνθετο είναι το εξής:

1) Κόβουμε το δεξι ακριανο ντουλάπι ωστε να γινει 3-μερες από 4-μερες, ωστε να μπορω με άνεση να βάλω ένα 2ο SB13.
2) To αριστερο ντουλάπι, φυσικα μετατρέπεται σε 2ο rack και
3) Επειδη μετά θα έχει πολλές μαυρες συσκευες το συνθετο, θα πρέπει με αρχιτεκτονικες μεμβρανες 3Μ, να το μετατρέψω σε piano black (ασορτί με ΤΑ sub)
4) Τηλεφωνο στο 11880 για ευρεση δικηγόρου ειδικευμένου στα διαζύγια

Last edited:

Reaction score
2.482
Δεν τελειώνει το πανηγύρι... Χτυπαώ Rotel RB-993 THX στο ebay, αλλα ενα μικρο καθαρματάκι με πηγε τραίνο στα bids και τώρα με περνάει με 460Ε. Δεν πολυψηνομαι για παραπάνω, διότι εχει καποια πραγματάκια που με αποθαρρύνουν στο να τον πάρω και να πάρω στην θέση του έναν XPA-5 Emotiva, αν και η αγορά του είναι Plug & play για μένα και κοτσάρεται απευθείας στο υπάρχον συνθετο.

1) Ειναι κακασχημος
2) Δεν έχει trigger
3) Δεν έχει εγγυηση
4) Είναι τρικάναλος (σε σχεση με τον πεντακάναλο XPA-5)

Tα αρνητικά του Emotiva τα συνοψίζω ως εξης:

1) Διπλάσιο βάρος και μεγαλυτερο υψός, πραγμα που καθιστά δυσκολη την τοποθέτηση στο ιδιο ράφι με τον Yamaha και πρέπει να κανω μοντιφιά στο συνθετο, ξηλωνοντας όντως το αριστερο ντουλάπι και κανοντας το rack. WAF= μειον άπειρο.
2) Αν κάτι πάει στραβά, εδω δεν υπαρχει εμπειρία επισκευης, αν και οι τυποι της εμοτιβα λενε πώς δινουν οδηγίες μεσω τηλεφώνου στον τεχνικό που θα αναλάβει να τον φτιάξει.
3) Κόστος μεγαλύτερο από τον Rotel, με κόστος γυρω στα 800+ΦΠΑ (τελικη με τα τελωνεία παρέα), μιας και έχει εκπτωση 20% αυτόν τον μήνα.

Έχετε κάποια προταση/αντιπρόταση; Μερσιιι...

Sorry, για το offtopic, αλλα απο το να ανοιγω νέο νήμα, ίσως είναι καλυτερα να μετονομαστεί το υπάρχον σε "HEEEEEEEEEEEEEELPPPPP! Aνανεωνω το home cinema (και την γυναίκα μου). Ποια καλούδια να αγοράσω; (Ηχεία, sub, avr, τελικούς, κλπ"

ΥΓ: Πήγα να ρωτήσω για το "Π" που θέλω να φτιάξω, ωστε να επεκτείνω το σύνθετο και να είναι απο κατω το subwoofer και μου ζητάνε 170Ε, εξηγώντας πώς το 100ρικο πάει στον λακαδόρο

Reaction score
248
Άρη είσαι γρόθος!

Και εξηγούμαι:

Οι Rotel της σειράς 9/10 με τις "ψύχτρες" μπροστά είναι πανέμορφοι!
Αν θέλεις τον δικό μου 1080, κάνε μου μια σοβαρή πρόταση γιατί έχω βρεί έναν 1090 και το σκέφτομαι σοβαρά :)
Δεν κάνεις ποτέ bid στο ebay αν έχεις σκοπό να αποκτήσεις κάτι, διαφορετικά την πατάς όπως εσύ!
Το Trigger μπαίνει με ένα 50ρικο στον Σάκη και ξεμπερδεύεις!
Ο emotiva -χωρίς να τον έχω ακούσει- είναι για σφαλιάρες. Αμερικανιά του κιλού τύπου "there is no replacement for displacement" και άλλα τέτοια γραφικά.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ!!!!! Καλύτερα να τα κράταγα στο γιαπί και να τρώγανε σκόνη...

Απιτά από εμενα :)

Reaction score
2.482
Άρη είσαι γρόθος!

Και εξηγούμαι:

Οι Rotel της σειράς 9/10 με τις "ψύχτρες" μπροστά είναι πανέμορφοι!
Αν θέλεις τον δικό μου 1080, κάνε μου μια σοβαρή πρόταση γιατί έχω βρεί έναν 1090 και το σκέφτομαι σοβαρά :)
Δεν κάνεις ποτέ bid στο ebay αν έχεις σκοπό να αποκτήσεις κάτι, διαφορετικά την πατάς όπως εσύ!
Το Trigger μπαίνει με ένα 50ρικο στον Σάκη και ξεμπερδεύεις!
Ο emotiva -χωρίς να τον έχω ακούσει- είναι για σφαλιάρες. Αμερικανιά του κιλού τύπου "there is no replacement for displacement" και άλλα τέτοια γραφικά.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ!!!!! Καλύτερα να τα κράταγα στο γιαπί και να τρώγανε σκόνη...

Απιτά από εμενα :)
Καταρχην δεν σε εβρισα!

Κατα δευτερον, δεν ειναι μπιμπελο, ειναι το hub του Ηarmony Ultimate! Απο εκει παιζει καλυτερα. Στο αριστερο ηχείο ειναι ενα καλαθακι που θα φυγει οσονούπω!

Κατα τριτον, δεν θελω στέρεο ενισχυτη. Θελω απο 3-καναλο και πανω, οποτε i'm sorry αλλα δεν θελω τον 1080!

Κατα τεταρτον, με λυπει παρα πολυ το γεγονος οτι δεν γνωριζομασταν απο μικροι να πηγαιναμε παρεα με τον πατερα μου στις συγκεντρώσεις με κεντρικο συνθημα: "Φονιαδες των λαων, αμερικανοι", "Εξω οι βασεις του θανατου" κλπ!

Μου λες, οτι δεν τον εχεις ακουσεις τον emotiva, αλλα by default ειναι χρέπι επειδη ειναι αμερικανικος; :)

Που να σου πω οτι κοιταω και εναν ada ptm-6150 που θελω να δω πως να το φερω απο το Αμερικα και να μου βγει κανα 700-800€ με τα τελωνεια. Φανταζομαι ύβρις ειναι, ε; :D

Ο rotel λογικα στο 500€ θα κλεισει, μιας κ υπαρχει buy it now στα 520€ από άλλο χρηστη, οποτε αν κατασταλαξω, μπορει να τον χτυπησω, αλλα αν μου βγει στα ιδια περιπου ή κατι παραπανω ο ada, θα παρω αυτον.

Reaction score
2.482
τι ηχεια εχεις και θες τελικο ?
Μερικα ποστ πιο πανω γραφω οτι εχω 683/htm61!

Επισης ειμαι 3μερο διακοπες, οποτε τα λεμε απο δευτερα! (Λεμε τωρα... Αγκαλια με το iPad ειμαι)

Reaction score
248
Καλά, για σπάσιμο θα πάω να χτυπήσω εγώ τον 993 που γλυκοκοιτάς και θα μείνεις στον άσσο! :)

Και συγνώμη για το γρόθος, το χρησιμοποιώ όταν θέλω να προσβάλω ευγενικά :)

Reaction score
2.482
Καλά, για σπάσιμο θα πάω να χτυπήσω εγώ τον 993 που γλυκοκοιτάς και θα μείνεις στον άσσο! :)

Και συγνώμη για το γρόθος, το χρησιμοποιώ όταν θέλω να προσβάλω ευγενικά :)
Κοιταω με borderlinx ποσο θα παει το μαλλι για τον ada, αλλα χλωμο το κοβω γιατι ενω μεν εχω account borderlinx, δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε και δεν εχω εμπειρια.

Βασικα, οπως ειναι τα πραγματα, θα αφησω τον rotel για τελευταια 10 δευτερολεπτα να χτυπησω στα 510 μπας και κατσει, ωστε να μου βγει 550€. Αν δεν κατσει, μάλλον θα παρω τον 5-καναλο emotiva που θα μου βγει κοστολογικα κοντα στα 650€-700€, με την εκπτωση του Ιουλιου.

Παντως αν θες να κανουμε bid wars, ευχαριστως! Θα χτυπησεις πρωτος κι εγω θα εξαφανιστω και θα σου μεινει ο rotel. Βαλτον για τα 3 πισω που θα εχεις! :)

Α, κ για τον Parasound, βλεπω τιμη 1500$. Αλλα και χιλια να ηταν,παει ψηλα μετα το κασε, διοτι δεν μπορω να κοψω τιμολογιο, οπως π.χ. με emotiva.

Θα κατσω να μελετησω μεσα στο ΣΚ, να πραξω αναλογως

Reaction score
2.482
Ε, ναι αυτον κοιταω! Οχι τον νικελ!

s2 η τα προηγουμενα ?
Τα s1.

Κατι ετοιμαζεις να μου πεις εσυ... Συλλεγεις πληροφοριες με μικρες διασπαρτες ερωτησεις!
Περιμενω λοιπον!

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.338
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707