- Reaction score
- 2.482
Πότε είναι ο καφές; Για να κάνω αίτηση ρωτάω...Είσαι θεός! Να έρθεις στον καφέ να σε γνωρίσουμε.![]()
Πότε είναι ο καφές; Για να κάνω αίτηση ρωτάω...Είσαι θεός! Να έρθεις στον καφέ να σε γνωρίσουμε.![]()
Να το στρώσεις μ'αυτό το κομμάτι δε νομίζω.Από τα καλύτερα κομμάτια για να το στρώσεις φίλε. Όπως και τα υπόλοιπα από basstronics. Καλορίζικο
Μαλλον δεν εξήγησα καλά τι εννοούσα. Πολύ χοντροκομμένα, βάσει της δικής μου εμπειρίας (απειρίας ουσιαστικά), μου άρεσε που το PB2000 κατέβαινε πολυ, αλλα απο το SB13 μου αρέσει πολυ το στακάτο μπάσο στις μεγαλύτερες συχνότητες. Γιατι λοιπον να μην "πάντρευε" κάποιος τα καλυτερα από τους δύο κόσμους, δλδ κατα την διάρκεια θέασης μιας ταινίας, θα υπήρχε ένα high pass filter στα 30hZ για το PB13(ωστε να παίζει μόνο από 30 και κάτω) και συνάμα να έχεις ένα Low pass filter στο SB13 στα 30hZ (ώστε να παίζει τις συχνότητες απο το 30hz μέχρι την ρυθμιση crossover του ενισχυτη)...... γιατι καποιος να το κανει αυτο αφου το pb13 ειναι λιγο καλυτερο και σαν sealed sub ;
και οχι ......ειναι σαχλαμαρα να κανεις κατι τετοιο
στο pb13 πληρωνεις την ευελιξια να παιξεις οπως θες με εξαιρετικο αποτελεσμα...
...το ιδιο ισχυει και για το pb12 .....
Με λίγα λόγια θες ένα sub που να κατεβαίνει στους 20 κύκλους και ένα nanoAVR που έχει και presets για να επιλέγεις κάθε φορά τη ρύθμιση της αρεσκείας σου.Άσε που με αυτό...Γιατι λοιπον να μην "πάντρευε" κάποιος τα καλυτερα από τους δύο κόσμους, δλδ κατα την διάρκεια θέασης μιας ταινίας, θα υπήρχε ένα high pass filter στα 30hZ για το PB13(ωστε να παίζει μόνο από 30 και κάτω) και συνάμα να έχεις ένα Low pass filter στο SB13 στα 30hZ (ώστε να παίζει τις συχνότητες απο το 30hz μέχρι την ρυθμιση crossover του ενισχυτη).
Χαχα! Δεν χρειαζεται να κανω subwoofer crawl, διοτι δυο θεσεις εχει ολες κιολες να μπει!surfdrifter κατι δεν κανεις καλα !
Ειναι ωρα να κανεις και εσυ το subwoofer crawl
Το επομενο βημα ειναι να σε στειλουμε για ακοογραμμα
Μπορει να ακους απο 100 hz και πανω,τι να σου κανει το sub τοτε?
εεεεεεε....οταν θες να κανεις κατι τετοιο...πουλας το sb 13 και παιρνεις το pb 13 και ταχεις ολαΜαλλον δεν εξήγησα καλά τι εννοούσα. Πολύ χοντροκομμένα, βάσει της δικής μου εμπειρίας (απειρίας ουσιαστικά), μου άρεσε που το PB2000 κατέβαινε πολυ, αλλα απο το SB13 μου αρέσει πολυ το στακάτο μπάσο στις μεγαλύτερες συχνότητες. Γιατι λοιπον να μην "πάντρευε" κάποιος τα καλυτερα από τους δύο κόσμους, δλδ κατα την διάρκεια θέασης μιας ταινίας, θα υπήρχε ένα high pass filter στα 30hZ για το PB13(ωστε να παίζει μόνο από 30 και κάτω) και συνάμα να έχεις ένα Low pass filter στο SB13 στα 30hZ (ώστε να παίζει τις συχνότητες απο το 30hz μέχρι την ρυθμιση crossover του ενισχυτη).
Δε χωράει το PB ρε κορίτσια.
Το σπίτι του Surf είναι σαν το ρήγμα της Ανατολίας. Μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο!. Φαντασου δλδ να είχα και το PB13! (Αυτο το αφηνω για πιο μετα εν τελει σε κανα διχρονο).